thanosgen Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 παιδια εχω ενα σκληρο 250gb και εχω ενα partition 40gb με τα windows μεσα.και ολο το αλλο το εχω για ταινιες κτλ.... πηρα 2ο σκληρο και θελω να τον βαλω οπως ειναι τωρα τα windows σε αυτο τον σκληρο ωστε να μην κανω φορματ καθε φορα.αυτο θα το κανω με το Acronis True Image Home. πως θα πρεπει να τον κανω?extended ή primary? θελω και λιγο βοηθεια με το Acronis True Image Home σχετικα με το πως θα τον κλονοποιησω. αν με χτηπησει ιος πως θα επαναφερω παλι στο συστημα μου?παλι μεσα απο τα windows μεσα απο το Acronis True Image Home.?
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τσακαλε μολις βρω λίγο χρόνο θα σου στειλω εναν οδηγό του acronis!
washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 αν με χτηπησει ιος πως θα επαναφερω παλι στο συστημα μου?παλι μεσα απο τα windows μεσα απο το Acronis True Image Home.? μ' αυτό φτιάχνεις ένα αρχείο που θα περιέχει τα windows σου (και ό,τι άλλο τεσπα), έτοιμο για εγκατάσταση, ή θα το εγκαταστήσεις μόλις το φτιάξεις, σε κάποιο άλλο partition (και μπορείς και να το ρυθμίσεις και να ενημερώνεται κι όλας, όσο συμβαίνουν αλλαγές στο βασικό partition που χρησιμοποιείς)
thanosgen Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 το θεμα ειναι οτι ο σκληρος ειναι καινουργιος και θελει φορματ.σε τι να τον φορμαρω σε extended ή σε primary ?
kiriak Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=201588
thanosgen Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 αυτοι ειναι οι σκληροι μου: ο seagate ειναι με usb συνδεδεμενος.ο disk 1 ειναι αυτος που θε΄λω να κανω φορματ.τελικα σε primary θελει?παιζει κανενα ρολο που ειναι το jumperaki του disk 1? οπως ειπα θελω να το κανω ακριβως ιδιο με τον disk 0.με το Acronis True Image Home θα το κανω.μπορει να με βοηθησει καποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.