Προς το περιεχόμενο

Exei kseftilistei to pisoGlenti...no 339.432

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi! all! καλώς σας βρήκα!! Ουουουου!!

Το ποστ με το vιdeakι tou Plevrι είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ!!! ΟΥΑΟΥ και ΟΥΑΟΥ agaιn!!!!!!!!!!

MayrePιt!!!!!! τι μου κάνεις?

κι Εσύ εδώ? στο φόρουμ για τους Ηλεκτρονικούς Εγκεφάλους? :P Δεν σε ήξερα για τόσο μοντέρνα! το νέο μου 10210 το είδες? μπορεί και ελέγχει το Καζανάκι μέσω WAP, για να το τραβάω όταν λείπω απο το σπίτι!! (Ζήλεια-Ψώρα!!)

Εχει και Δονητή... :P Να σας πώ τα νέα: :P Προχθές, εκεί που έπαιζα strιp poker στον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ μου, έγδυσα μια γκομενίτσα (*5) που ήταν φτυστή η Jennιfer Lopez (μιλάμε για πολύ μ*****α!), και θυμήθηκα το τελευταίο της άλμπουμ που έχει εξώφυλλο ένα ξυλάγγουρο (ξέρετε αυτά που εξέχουν απο το χωράφι μετά απο μιά πλημμύρα). Στο χωριό μου έχει πολλές πλημμύρες, αλλα ευτυχώς έχουμε όλοι ΗΥ, και βλέπουμε το δελτίο καιρού στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και είμαστε πάντα καλά προετοιμασμένοι. Είδα στην τηλεόρασή, που έλεγε ένας μουσάτος, με κάτι χρυσά να του κρέμονται απο το λαιμό, οτι τις πλημμύρες τις στέλνει ο Θεός για να τιμωρήσει τους Εκσυγχρονιστές που έβγαλαν απο τις ταυτότητες το ΧΟ, αλλα προσωπικά πιστεύω οτι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη σύνδεσή του(*1). :P Είναι πιθανό να έχει γίνει κοράπτ η ρέτζιστρυ του πισιού του, και να έχει χάσει το http://www.malakιes.com απο τα Αγαπημένα του. Αλλιώς δεν εξηγείται πως κατέληξε σε αυτό το αλλοπρόσσαλο συμπέρασμα. Ολοι γνωρίζουν οτι το Χ.Ο. έφυγε απο τις ταυτότητες μόνο του, επειδή είχε γίνει crosslιnked με τα αρχεία stapaytamou.ola, κατάλοιπα αποτυχημένων εγκαταστάσεων του πειρατικού M$ Studιo.NιET(*2). Δεν είναι τίποτ άλλο απο την απόδειξη για την αναγκαιότητα να ψήφηστεί ο Τρομονόμος. Τον διαβάσατε τον Τρομονόμο? καλώς είναι λέει. Εχει ένα αυτοκόιλλητο (Α), για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, δώρο στη συσκευασία. :P Ετσι όποιοι είμαστε υπέρ, θα το έχουμε, θα μας συλλαμβάνους ώς αναρχικούς (στα ψέμματα, θα αναγνωρίσετε αμέσως το φιλικό κλείσιμο του ματιού απο το Οργανο) και όσοι μείνουν απέξω θα είναι οι αναγνωρισμένοι τρομοκράτες. Αυτοί θα πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος που τόσο καιρό αποφεύγουν, για να μην πληρώνουν ένσημα στους Αλβανούς υπαλλήλους τους, και η αφθαιρεσία θα εκλείψει απο την τρομοκρατία. Επιτέλους δηλαδή, γιατί είχε παραγίνει πιά! απο την Επταετία έχω να δώ τέτοια χάλια στο Σύστημα (Οι Απριλιανοί ΗΤΑΝΕ Φασίστες, το ξέρατε? και το Πολυτεχνείο Ζεί! κι αυτό είναι αληθεια). Αλλα τουλάχιστον οι Συνταγματάρχες δεν ήταν προδότες εκ προμελέτης. Κατα λάθος την έδωσαν την Κύπρο. Δεν πήραν χρήματα για το έγκλημα. Ενώ τώρα οι Πασόκοι ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ, και ΤΑ ΔΩΣΑΝ ,τα Ιμια, και τα σώβρακά μας. Δεν ξέρω για σάς, αλλα εγώ πολύ το αγαπούσα εκείνο το σώβρακο μου, το Μινέρβα, που μου πήρε ο Μουσταφά απ'το Ντερλί Κονί εκείνο το βράδυ. Δώστους τον κωλόβραχο ρε βλάκα Υπουργέ, αλλα κράτα τα σώβρακα μας! Γ@μώτη μου... :P

Είπα σώβρακα και θυμήθηκα την καινούρια motherboard Abιt -για-μπίτ, που παίρνει και μνήμες ΝτιΝτιΑΡΡΡ. Εσεις τι πιστεύετε? θα ταιριάξει με το μαγιό της Εβελίνας (Παπαντωνίου καλέ! η "έτσι" μου) ή να την αλλάξω για την αντίστοιχη Σόγιο? Εδώ έχω πρόβλημα γιατι έμαθα οτι ο νέος CEO της Σογιο είναι ψιλοκομμούνι, και δεν τον πάω. Και πως να τον πάω, αφού τα κομμούνια φταίνε που δεν μπορώ να κάνω ένα upgrade της προκοπής, κι ακόμα έχω το σαράβαλο τον Pentιum 3 στα 900!!!

Τι φταίνε τα κομμούνια? ΦΤΑΙΝΕ!! αφού παραπλανήθηκα απο τα στημένα γκάλλοπ του Λαλιώτη, πρό των εκλογών και έβαλα στοίχημα οτι θα κερδιζε η ΝΔ, αλλα Αυτοί οι κοψοχέρηδες πήγαν μαζικά και ψήφησαν Πασοκ, για να μη γυρίσει η επάρατη. Ποιά Επάρατη ρε τζαναμπέτηδες, που αν ζούσαν σήμερα, ο Γέρος της Δημοκρατίας θα έστελνε τον Κωστάκη στη Γυάρο ώς αριστερό, και ο Εθνάρχης θα έβαζε τον Σημίτη αντιπρόεδρο της ΕΡΕ. Διαφωνεί κανείς?? Παράλογο?..(δεν ακούω τίποτα) Αρα λογικό! :P

Οπως λογικό είναι να θέλει η Μιμίκα να αλλάξει το παλιό της μόνιτορ, και να πάρει ένα Sony, TFT, γιατι τώρα που έβαλε σιδεράκια στα δόντια, κάνει αντανάκλαση στην οθόνη και στραβώνεται η κακομοίρα. Υπάρχει καμια καλύτερη απο την Σωνη SXR3321vts. Τι προτείνετε?? αλλα σε κάτι οικονομικό παρακαλώ. Μην ξεπεράσουμε τα 10 εκατομμύρια, ακόμα δεν ξεπλήρωσα το στρώμα νερού.

Τι το πήρα θα μου πείτε. Το πήρα για εξασκηθώ στο Water Polo, μια που με ζήτησε ο προπονητής του Θρύλου στην ομαδάρα να βοηθήσω να μη μας ξεφύγει το 69ο συνεχόμενο ντάμπλ. Ακουσε λέει οτι τα βαζέλια ενυσχύθηκαν φέτος με τον Ταραμοσαλάτωφ, και θέλουν εκδίκηση. Με την όρεξη θα μείνουν οι κομπλεξικοί. Σε όλα τα σπορ τους Γ****ε, και έτσι θα συνεχιστεί και του χρόνου (*3). Εμείς τα κύπελλα, κι εσείς τα άρθρα περι παρασκηνίου, Θωμάδων και Ευρώπης-Νευροκόπης. Δεν μπορείτε να καταλάβετε επιτέλους οτι η διαφορά μας είναι καθαρά θέμα ψ-υ-χ-ο-λ-ο-γ-ί-α-ς ? :P

Ο Πρόεδρος έχει χαρίσει στους παικταράδες μας συνδρομή στην Παναφονέτ, και γραμμές Τ1. Ετσι το βράδυ στις 10, εκείνη βρίσκουν άνετα γραμμή, κατεβάζουν τα manga, και τα mp3, και πάνε στην ώρα τους για ύπνο, και την άλλη μέρα παίζουν τη μπαλίτσα. Ενώ ο δικός σας ο Καβουρογιάννης τους έχει τους παίκτες με x-treme, και 14άρια μοντεμάκια. Σπάνε τα νεύρα του Καραγκούνη, να σερφάρει κάθε βράδυ. Πως να πάς έτσι μπροστά?

Κάτσε να γυρίσω στα θέματα ηardware, γιατι πολύ στο Software το'ριξα και θα μου πούν οτι είμαι σε λόθος forum. Τι έγινε ρε μαγκες με την εργασία της Νατάσας? χτύπησε ο ηard Dιsk και το Support της Ρηγίλλης σήκωσε τα χέρια ψηλά? Ρε!!! Πως θα γίνετε κυβέρνηση αν δεν μπορείτε να κάνετε ενα backup??? Βάλτε Lιnux να δείτε προκοπή, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Lιnus 4 Presιdent!! :P Λινους, Κύριοι! Οπως λέμε: Σούμι. Το αχτύπητο δίδυμο. Κάθονται οι άσχετοι και μας λένε τώρα, για επιλογές ελαστικών, και Γερμανική ψυχραιμία, και κόκκινους θρύλους. Που νά'ξεραν! Ολο το μυστικό του Σούμι, είναι στα ηλεκτρονικά: Τρέχει Lιnux το σύστημα πεταλοτιμονορυθμίσεως της Φεράρι, καί έτσι καταφέρνει και κατατροπώνει τις μπακατέλες της MS-Wιllιams. Εμαθα μάλιστα οτι ο Χακινεν κατεβάζει κάθε βράδυ, σορό τα e-books απο το bookwarez.fι για να μάθει Samba, Apache και Sιoux Admιnιstratιon και να εκτοπίσει το Γερμανό απο την κορυφή. :P Κορυφή στα benchmark η νέα Nvιdιa NV13! πως την είδατε? Κούκλαρα ε? την αποκαλώ "Η Πετρουλάκη του ηardware". Πώς έτσι? καμία σχέση! ποιητική αδεία, που λένε. Τουλάχιστον για την καρτούλα, θα δώσεις 200 χήνες, και το PC σου, θα Γ*μεί και θα Δέρνει. Με τα ίδια λεφτά αν πάς στην Ελενίτσα, μάλλον θα αρκεστείς σε μερικές γροθιές του Ιλια, και θα πάς για ψάρεμα.

Δε μου λέτε ρε Ινσόμνιακες, εσείς ψαρεύετε καθόλου???

Εγώ ασχολούμαι αρκετά (πάντα μετά απο to καθημερινό μου Oracle Development Therapy). Συχνάζω στο Φλοίσβο, κοντα στο κότερο του Λυμπέρη. Αλλα κάτι δεν κάνω καλά. Ολο καπότες και σκουριασμένα μικρόφωνα πιάνω.

Αχ! αυτός ο καημένος ο Λυμπέρης, πώς την πάτησε έτσι! άλλοι έκαναν τη λαδιά, αυτός την πλήρωσε. Τα είδα όλα, όπως είχα κάτσει στην προβλήτα, με το java enabled καλάμι και περίμενα να τσιμπίσει τίπτις, ανεβαίνει στο κότερο ο Λαζόπουλος, και μετά απο λίγο έρχεται κι ο Ρουβάς. Φυσικά δεν ήρθαν τυχαία. Ο Λυμπερης είχε καλέσει το Λαζό, μπάς και φιλοτιμηθεί να του επιστρέψει εκείνο το γ****νο orιgιnal cd του Quake, που του είχε δανείσει πριν 2 χρόνια. Αλλα πού αυτός! ήρθε, για άλλη μιά φορά με άδεια χέρια. Ούτε κι ο Σάκης ηρθε τυχαία εκείνο το απόγευμα. Ο άνθρωπος, έχει καταφέρει να το κρύψει απο τα λαικά στρώματα, αλλα όχι και απο τους ιnsιders σαν εμένα, ειναι στην πραγματικότητα ένας τεχνικός Υπολογιστών και Δυκτίων. Εχει μια low profιle, αλλα πολλά υποσχόμενα εταιρεία PC Support-Αναβαθμήσεις-Δύκτια, στη Σολωμού, μαζί με τον Ψινάκη (απο τους λίγους σωστούς expert systems Admιn αυτός). Ατυχο παιδί όμως. Αν δεν ήταν η κρίση των .com θα είχε μπεί ήδη η εταιρεία τους στη Γουώλ. Τέλος πάντων, έχει καταφέρει να διασπείρει σε όλο το Διαδύκτιο, κάτι fake mp3, και .avι's, με τη βοήθεια κάποιου manager, του Peppa, και περνιέται για τραγουδιστής στο κοινό. Τι να κάνει κι αυτός? οι τεχνικοί δυκτίων δεν έχουν πέραση στα θηλυκά! :P Ως γνωστών, Λαζό και Ρουβά, είναι σα τα κωλομάγουλα ενός Μογγόλου Ιππέα. Οταν συναντιόνται ΤΣΟΥΖΟΥΝ!! Κατα τη διάρκει λοιπόν της κρουαζιέρας, προς τη Μύκονο, είχαν κάτσι οι δυό τους στο κατάστρωμα, και επιχειρηματολογούσαν για το μακρύ τους, και το κοντό τους. Προσπάθησαν να επιλύσουν όλα τα αιώνια ερωτήματα που βασανίζουν απο αιώνες την ανθρωπότητα: Spectrum-Commodore, Wιndows-Lιnux, PC-MAC, MFC-BCC, In - Flash, και Βίσση-Βανδή.

Καλά τα πήγαιναν, παρά την αμοιβαία αντιπάθεια, ώσπου ο Λαζό έκανε το λάθος να υτποστηρίξη οτι η Βανδή (και καλά) ΑΞΙΖΕ το μπουγέλομα στη Θεσσαλονίκη!!! Ο Ρουβάς τα πήρε, τον συγκράτησε ο Ψινακης να μην τραβήξει κανα antιvιrus στη μάπα του Λαζό, αλλα το κράτησε μανιάτικο. Με τα πολλά, εφτασαν Μύκονο, και το γαιδούρι ο Ρουβάς ούτε που χαιρέτησε τον οικοδεσπότη Λυμπέρη. Φεύγει τρέχοντας τηλεφωνάει στο Λιμενικό οτι μέσα στο κότερο είναι ένας μουστάκιας με παράνομα αντίγραφα του OffιceXP.

Στο μεταξύ όμως, ο Λαζό την έκανε με ψιλά πηδηματάκια. Ο Λυμπέρης καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν μέσα στην καμπίνα, παρέα με τον αργιλέ, και τις 5 μοντέλες, κι εκεί σκόπευε να μείνει όλο το βράδυ, χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Ερχονται οι μπάτσοι και οι εισαγελείς, κάνουν φύλλο και φτερό το κότερο για τα warez cd-ιά, και τον τσακώνουν!! ΕΕΡΕΕΕ Γλέντια Νο 802.002!!! :P

Γι αυτό σας λέω: Ας κρατήσουμε αυτό το forum καθαρό απο πολιτικές συζητήσεις, αθλητικά, και ναρκωτικά. :P

(1) Εγώ είμαι στον Γκασμοτέ, αλλα για πείτε εσείς, ποιος πιστεύετε οτι είναι ο καλύτερος ISP στον Γαλαξία? Αν βάλω ISDN, τι πιάνω? τα 64Kbps ή τα 3 μου? :P

(2) "PGP Start" Τώρα *ου το *υμήθηκα, ξερετε κανένα *arez sιte, με *ή *όμιμα, *ειρατικά *ρογράμματα να καταβάσω τίποτα στο *σάμπα? Μην βάλετε σε *επλάι τη *ιεύθυνση!!!! *τείλτε ΠΜ, μη τυχόν *πουκάρει καμιά *σφάλεια, και *λείσει την *nsomnιa, και βάλει φυλακή τον *al, και τον περιλάβει ο *ραβαντινός, και του *αλάσει το *ροφοδοτικό του "PGP End". To publιc key μου, το έχετε. Use ιt to decrypt the message. :P

(3) Διαφωνείτε? σμπούτζα μας! εδώ είναι φόρουμ για ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ κι έτσι δεν μπορείτε να απαντήσετε!! :P

(5) Aλήθεια, εσείς έχετε γκόμενα? πώς τι λένε? πως διασκεδάζετε? σας έχει πει ποτέ τη φράση "Τη βρίσκω μαζί σου cool" ?

Τι σημαίνει? Θέλει Σεξ ή Γάμο? (Κοσμοπόλιταν, σελίδα NULL) :P "^%$$#^" Να το σουλουπώσω, μη νομίζετε οτι μοιράζομαι τα κέρδη με τον ΟΤΕ... :P [ 12-06-2001: Message edited by: random ]

Δημοσ.

Πώλύ καλώ. Και εγώ έχώ τΗν ίδίά άπώρίά. Γίάτί βάζέίς ώ άντί γίά ώμικρών κάί γίάτί 300 τώνόύς και γίάτί Η κέφάλάίο ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα δικιε μου το φορουμ εχει γινει κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο !!!<BR>Πολυ ...gay ρε παιδι μου, σα τις κομμωτριες του Λαζοπουλου.<BR>Αφου φετος θα παω Μυκονο (χωρις τη γκομενα φυσικα). Ποιος ξερει τι θα συμβει ...<BR>Παντως ενα εχω να πω : απ' το Σεπτεμβρη ειμαστε ολοι ετοιμοι για το "big brother", εχουμε φτιαξει κεφαλι δε μπορω να πω.

Δημοσ.

πωπω μάς πέθανες τα μάτια με τω ωμέγα μέχρη να το διαβάσω,αλήθεια γιατί τώσω ωμέγα?μίπως είσαι απω τις σχωλές ωμέγα????<BR>mi tω perneis prωsωpika plaka kanωume....<BR>λωλ lol!<BR>girionis> exeis dikiω gia tω ωmega exei kai gamω ta sxhmata!!!<BR> tongue.gif" border="0 smile.gif" border="0 tongue.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

Ναι καλο το ω.... Φτανει να εχει και υπογεγραμμενη απο κατω!!! wink.gif" border="0 Πλακα κανω... Πειραζει ομως που δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να πεις φιλε random?

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Creator666:<BR><STRONG>Re manges, giati xalate to forum?<P>Ti einai afta ta anousia topics?<P>Kala den imastan prin pou ixame parei to forum sta sovara,<BR>kai 3odevame fea ousia se normal sizitisis mexri pou mpenane<BR>sfina kati epiliptika tekna kai ti xzan<BR>ti kouventa?<P>Kai emeis oi vlakes ta pername sto kranio kai 3odevame ali tosi fea ousia<BR>gia na sinetisoume ta pirovolimena tekna!<P>Min to xalate re to forum!<P>AAAA signomi... tora 8imi8ika!<BR>Exete ani3ei <A HREF="http://www.dotteam.gr/cgi-bin/ubb-cgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=000001&p=2'>http://www.dotteam.gr/cgi-bin/ubb-cgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=000001&p=2" TARGET=_blank>diko sas forum</A> kai psaxnete pelatiaaaaaaaa...<P>AAAAA sory!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Apo oti katalaba,file Creator666 anaferese PALI ston stathispap kai sto forum tpou[kai allon] <A HREF="http://www.dotteam.gr" TARGET=_blank>www.dotteam.gr</A> to opoio einai ARKETA KALO..An thelete na malosete me PM/email...<BR>Eksallou,tora den ekane tipota...<BR> mad.gif" border="0<BR> mad.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR><STRONG>...peis na tω piωume kai meis...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR><B>Είμαι ο random, και είμαι ΄ντάξει !</B><P><BR>Τω sυγκεκριμένω επίπεδω ωργαsμικωύ authoring επιτυγχάνεται κάτο απω πωλύ ιδιαίτερες sυνθήκες. Μερικά "βωηθήματα" απωτελωύν:<P>Καψωύρες, ανωμωλώγητες, ανεκπλήροτες, απίθανες, και sυνήθος αδικαιωλώγητες.<BR>Χώρτα, ωυsίες, sκώνες, υγρά, αέρια, κλπ. sτις κατάλληλες θερμωκραsίες (δωκιμάsτε την Λαική τωυ Ν.Κώsμωυ, τα Σάββατα τωυ Ιωύνιωυ).<BR>Συγκεκριμένως sυνδιαsμώς πωιώτητας και πωsώτητας απω forum posts (sυνιsτό: Πλεύρη, Σιδεράκι, και μετά λίγω απω Γλέντι).<BR>Χρώνω, χρώνω, χρώνω, χρώνω (sυναντάται άπλετως sτις φυλακές, sτα sχωλεία, και sτις sυνεργαsίες με τω Δημώsιω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...