Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η πιο καλή πιστωτική κάρτα...?

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Κυπρου εχει προσφορα (που λήγει τη Παρασκευη) και δινει visa/mastercard με δωρεαν συνδρομη για παντα και επιτοκιο γυρω στα 9%

Χωρις ψιλα γραμματα.

Εχω ηδη μια visa απο τη Κυπρου στην οποια μολις εκανα παραπονα, δλδ γιατι να πληρωνω συνδρομη και να εχω μεγαλο επιτοκιο(σε αντιθεση με τους νεους κατοχους), μου μειωσαν τη συνδρομη στο 11% και μου εκοψαν τη συνδρομη εφοσον κανω αγορες απο 300 ευρω και πανω το χρονο. Not bad.

Εκανα και μια αιτηση για mastercard.

Respect στη Κυπρου για το καλο customer care. Οταν δουν κατι περιεργο ως συναλλαγη με παιρνουν τηλεφωνο για επιβεβαιωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Not bad.

Αλλά αν την κόψεις την παλιά και βγάλεις νέα δεν γίνεται ?

Μην τσιμπάτε με τις τράπεζες κυνηγήστετο, λεφτά σας είναι όχι δικά τους.

Απειλήστε ότι θα φύγετε, ειδικά με τις πιστωτικές τρέχουν.....

Δημοσ.

Αυτό που έπαθα από την Alpha δεν λέγεται.

Με βάλανε στην αναμονή από τις 14 του Μάη με αποτέλεσμα

να μου πουν προχτές, 2 του Ιούνη, εφόσον μου είχαν πει

μια βδομάδα μετά την αίτηση οτι εγκρίθηκε, οτι τελικά

απορρίφθηκε το αίτημά μου για πιστωτική κάρτα.

Παιδιά οι τύποι είναι απίστευτοι...

Κι εγώ περίμενα από μια μεγάλη τράπεζα σαν και την αφεντιά τους

να είναι περισσότερο υπευθυνοι και οργανωμένοι.

Δεν συνιστώ πια από δω και στο εξής καμιά συναλλαγή μου μαζί τους από δω και στο εξής.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:00 ----------

Πού μπορώ να βγάλω visa Electron?

Εκτός Alpha?

Δημοσ.

Για να ξανάλθω στο αρχικό ερώτημα. Η πιο καλή πιστωτική κάρτα, είναι η ...ΜΗ ΚΑΡΤΑ!

Αν μπεις στο τριπάκι με τις κάρτες, τις δωρεάν συνδρομές, κ.ο.κ. θα πληρώνεις επιτόκιο γύρω στο 17% - 18% μέσο όρο, ίσως και παραπάνω για ό,τι αγοράσεις. ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ με ταα 9% που λένε. Διαββάστε στα ψιλά γράμμα της σύμβασης που υπογράφετε, με πόσα "καπέλα" χρεώνεστε και θα καταλάβετε. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για να σας είναι χρήσιμη μια πιστωτική, είναι να κάνεις αγορές και να πληρώνεις σε 6, 8, 10, 12, 24 άτοκες δόσεις, ανάλογα την προσφορά. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ όταν έρχεται ο λογαριασμός πρέπει να πληρώνεις όλα τα λεφτά της δόσης (π.χ. είναι 100 ευρώ, 100 ευρώ θα τα πληρώσεις), ειδάλλως δνε θα ισχύει η προσφορά και θα φας το καπέλλο. Τέλος να επιμένετε να πάρετε κάρτα, τότε μη κάνετε τη βλακεία και πληρώνετε κάθε φορά το ελάχιστο ποσό της δόσης. Στο τέλος το χρέος σας θα διπλασιαστεί και θα σας έρθει ο κούκος, αηδόνι. Αυτά είχα να πω από την εμπειρία μου με τις κάρτες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:09 ----------

Και κάτι ακόμη. Αν την ψάχνετε για κάρτα, ρίξτε και μια ματιά στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ, όχι πως εκεί χαρίζουν λεφτά, αλλά (επειδή είναι κρατική;) έχουν μικρότερο επιτόκιο κι έχουν και το πιο μιιρό επιτόκιο της αγοράς για μεταφορά υπολοίπου, μέχρι τελικής εξόφλησης.

Δημοσ.

Και γώ γενικά για την Κύπρου άκουσα πολύ καλά λόγια απο μερικούς φίλους μου κάτοχους.

Δημοσ.

εγώ έχω φοιτητική Ctibank και θα ήθελα να τονίσω πως πολλά μαγαζιά δεν της κάνουν δόσεις, όπως πχ ο Γερμανός. Έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές πρόβλημα. Και στο πλαίσιο μπορείς να κάνεις δόσεις αλλά όχι online.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...