Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η πιο καλή πιστωτική κάρτα...?

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mitridi_g Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το πιστωτικό όριο εξαρτάται κυρίως από εσένα και την αξιολόγηση σου απο τις τράπεζες με βάση την πιστοληπτική σου ικανότητα.

Με λίγα λόγια αν σου φαίνεται χαμηλό το όριο των 1000€ πρώτα πρέπει να σκεφτείς αν έχεις άλλα δάνεια, κάρτες, υποχρεώσεις, χαμηλό μισθό, διακυμάνσεις και αβεβαιότητα εσόδων, λίγα περιουσιακά στοιχεία, "άσχημο ιστορικό".

Οι διαφορές είναι μικρές μεταξύ των τραπεζών, μεγαλύτερη βάση δώσε σε σένα.

Βέβαια αν έβγαλες πρόσφατα την κάρτα είναι λογικό να έχει χαμηλό όριο, στη συνέχεια θα στο ανεβάσουν εφόσον είσαι τυπικός στις πληρωμές.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπααα...δε νομίζω οτι φταίω κάπου εγώ..

απλά μάλλον είναι δοκιμαστική περίοδος και θα ανεβάσουν

το πιστωτικό όριο αργότερα γιατί γενικά είμαι υπόδειγμα πελάτη.

Δημοσ.
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μην βγαλεισ καρτα....

Τοσα ακουγονται καθε μερα..

Τί εννοάς?

Δημοσ.

ότι η καλύτερη πιστωτική είναι αυτή που δεν έχεις διότι δεν μπορείς να τη χρεώσεις.

Ωστόσο, αν την πιστωτική τη θεωρήσεις εργαλείο και όχι μέσο ικανοποίησης του καταναλωτισμού σου, είναι χρήσιμη.

Δημοσ.

Eτσι πρεπει να σκεφτομαστε ολοι και να μην μασαμε..

Αλλα η απληστια μας εχει οδηγηση στο να εχουμε 2-3 καρτες και μα μην μπορουμε να τις ξεχρεωσουμε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η αποψη μου σε αυτο το θεμα ειναι οτι αν εχεις λεφτα αγοραζεις αν δεν εχεις δεν αγοραζεις τωρα αν δεν εχεις να φας καλυτερο ειναι να σου δανησει ενας φιλος .

Δημοσ.

* Δεν μας είπες τι ακριβώς την θες τη πιστωτική.

* Αν είσαι τύπος που αγοράζεις ότι βρεις μπροστά σου ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ !!!!!!

* Αν τη θες για τυπικά ψώνια supermarket και μεγάλα μαγαζιά πάρε την Dynamic AMERICAN-EXPRESS (από Αλφα). Δωρεάν συνδρομή και επιστροφή 3%. Τώρα και για 2μήνες νομίζω 5% για supermarket (Τα μικρά μαγαζιά δεν τη θέλουν γιατί έχουν 6% κρατήσεις)

* Αν όπως είπες δεν είχες χρέη ποτέ τότε όποια κάρτα και να πάρεις να βάλεις αυτόματη εξόφληση για να μη πληρώνεις τόκους.

Είναι σαν πληρώνεις μετρητά αλλά ένα μήνα αργότερα.

* Αν δεν κρατιέσαι και θες να αγοράσεις με κάρτα επειδή δεν έχεις χρήματα τότε να ξέρεις ότι μαζί με τους τόκους θα τα πληρώνεις τουλάχιστον 1,5 φορά αυτά που αγοράζεις.

κλπ. κλπ.

Δημοσ.

Νιώθω σαν να απολογούμαι.

Τέλος πάντων, έτσι για την ιστορία να πω οτι

την κάρτα την χρειάζομαι για να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο στην

Ισπανία και για να μπορέσω να το κάνω ζητάνε πιστωτική κάρτα

στο όνομα του οδηγού για εγγύηση.

Σε κάλυψα τώρα?

Δημοσ.
Νιώθω σαν να απολογούμαι.

Τέλος πάντων, έτσι για την ιστορία να πω οτι

την κάρτα την χρειάζομαι για να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο στην

Ισπανία και για να μπορέσω να το κάνω ζητάνε πιστωτική κάρτα

στο όνομα του οδηγού για εγγύηση.

Σε κάλυψα τώρα?

* Αρα μη πάρεις την Dynamic AMERICAN-EXPRESS (από Αλφα). Πολύ πιθανώς να μην την παίρνουν στο εξωτερικό.

* Πάρε μια VISA που σχεδόν παντού περνάει , αφού πρώτα συννενοηθείς με τη τράπεζα ότι τη θέλω για εξωτερικό. Απλώς κοίτα να μην έχει χρέωση. Ρώτα την τράπεζα μη τσιμπάς. Αν έχει χρέωση , ζήτα αυτή που το πρώτο χρόνο δεν έχει και μετά την κόβεις.

Μην τους δώσεις ούτε ένα ευρώ, στο χέρι σου είναι.

* "Νιώθω σαν να απολογούμαι." Κακώς , υπάρχουν πολλές χρήσεις.

Εγώ πχ. έχω την Dynamic AMERICAN-EXPRESS με αυτόματη εξόφληση. Βέβαια ελέγχω τις αγορές μου και δεν μου έρχεται παλαβό ποσό που δεν μπορώ να πληρώσω.

Τυπικές αγορές τροφίμων, service αυτοκινήτου, αγορές πχ. ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά κλπ. έχω επιστροφή 200-300€ το χρόνο. Για μένα είναι καλά, για άλλον είναι λίγα.

Μερικές φορές τη χρησιμοποιώ και για παζάρι. Πχ. καλύτερη τιμή μετρητοίς ρωτάς ;

Οχι κύριε εμείς είμαστε κάποιοι ακούς, οπότε βγάζω τη πιστωτική και ξαφνικά γίνεται καλύτερη τιμή.

Τελευταία αγορά MSI netbook 367€ , μόλις έβγαλα μετρητά έγινε 360€. Για τους πολλούς 7€ δεν είναι τίποτα, για μένα είναι πολλά γιατί στο χρόνο μαζεύονται αρκετά χρήματα υπολογίσημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...