Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η πιο καλή πιστωτική κάρτα...?

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρες και καλή εβδομάδα.

Θέλω να βγάλω μια πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard

που να μην έχει συνδρομή, να έχει χαμηλό επιτόκιο,

να παρέχει άτοκες δόσεις και γενικά να μην έχει κάτι περίεργο.

Ρωτάω επειδή ποτέ μου δεν είχα πιστωτική

και δεν ξέρω καν τί πάιζει.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ξέρω ότι η Probank εκδίδει Visa χωρίς συνδρομή. Στα επιτόκια δε νομίζω να υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις σε σχέση με τις άλλες τράπεζες, αλλά σε κάθε περίπτωση περνώντας από ένα οποιοδήποτε κατάστημα υπάρχουν ενημερωτικά έντυπα που εξηγούν ακριβώς όρους και επιτόκια, αν και στο site υπάρχουν αρκετές πληροφορίες.

Επίσης, κάποιες από τις μεγάλες τράπεζες που εκδίδουν κάρτα με συνδρομή (Alpha, λ.χ.) ενημερώνουν "ανεπίσημα" τον πελάτη ότι, ενόψει της καταβολής της ετήσιας συνδρομής μετά τον πρώτο χρόνο, αν ο πελάτης "απειλήσει" πως θα διακόψει την κάρτα, η τράπεζα σε "ένδειξη καλής θέλησης" δε χρεώνει τη συνδρομή (αν και στο site της Alpha αναφέρει ότι κάρτες που θα εκδοθούν ως 30/6 έχουν δωρεάν συνδρομή, αυτό δεν ίσχυε παλιότερα).

Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρω τί εννοείς...

όταν λες πιστωτικό όριο, εννοείς ανάληψης μετρητών ή αγορών?

Δημοσ.

Αν σπουδαζεις καπου κοιτα και την καρτα της Citibank για φοιτητες.Εγω αυτην ειχα οσο ημουν φοιτητης και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα-εκπληξη.

Δημοσ.

μπαααααααααα.....που χρόνος τώρα γι'αυτά και δεν υπάρχει και κουράγιο πια.

Αστό :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Και η national go (master card) της εθνικής δεν έχει συνδρομή με 900 ευρώ πιστωτικό όριο.

Τι σκατά; Εγώ γιατί πληρώνω συνδρομή τόσα χρόνια;;; :confused::confused::mad:

Δημοσ.
Τι σκατά; Εγώ γιατί πληρώνω συνδρομή τόσα χρόνια;;; :confused::confused::mad:

Για ψάξτο 3 χρόνια την έχω και δεν έχω πληρώσει ποτέ συνδρομή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παίδες είναι φυσιολογικό το πιστωτικό όριο των 1000 ευρώ σε μια πιστωτική ή πήρα αυτή με το χαμηλότερο πιστωτικό?

Πήρα, για την ιστορία, την Bonus Visa της Alpha.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το ποσό της συνδρομής και το αν το γλυτώνετε αλλά ποιά τράπεζα έχει το μικρότερο ληστρικό επιτόκιο αγνοώντας αποφάσεις Αρείου Πάγου και τον Ευρωπαικό μέσο όρο. Εκεί δώστε βάση.

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι το ποσό της συνδρομής και το αν το γλυτώνετε αλλά ποιά τράπεζα έχει το μικρότερο ληστρικό επιτόκιο αγνοώντας αποφάσεις Αρείου Πάγου και τον Ευρωπαικό μέσο όρο. Εκεί δώστε βάση.

Ποιά είναι αυτή?

Έχεις κάποια κατά νού?

Αν έχεις, μοιράσου το με εμάς τους πρωτάρηδες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...