Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο να παιξω παιχνιδι των windows στο linux

Nik0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι το εβαλα το dll.

Πως ξερουμε αν οντως ειναι ή δεν ειναι κλειδωμενο?

ρε παιδια σιγουρα η mount λειτουργει με παρομοιο τροπο οπως το deamon tool?

Επισης το /media/cdrom0 το εχω mapped sto D: , παιζει κανα ρολο και αυτο? Πριν το ειχα στο Ε: αλλα εβγαζε εξτρα ερρος γιατι λεει δεν το βρισκε και ακτι τετοια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:27 ----------

Aν τωρα ειχα τα win7 με deamon tools σιγουρα θα επαιξε το παιχνιδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν λειτουργει ακριβως με τον ιδιο τροπο...πρεπει να ορισεις στον εκκινητη αρχειου να βλεπει κανονικα σαν cd το mount σου..η mount χρειαζεται μεχρι να κανεις την εγκατασταση απο κει και περα περνας νοσντι σπασιματα!

παντως δεν παιζουν ολα τα παραθυροπαιχνιδια σε ολες τις Linux διανομες αλλα τωρα σαλεψα στον ελευθερο μου χρονο θα το ψαξω να το βαλω

το ξαναεκανα E: apo D: και ναι ο τυπος του ειναι ορισμενος ως cd-rom.

Οταν λες εκκινητη αρχειου?

Dηλαδη θες να πεις λειπει το crack?

Δεν διαφωνω αλλα τουλαχιστον θα επρεπε να ξεκινουσε το παιχνιδι και να μου ελεγε"insert dvd" οπως το πρωι. Τωρα δεν μπορει να ξεκινησει καθολου, μονο ερρορς πεταει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ----------

παντως δεν παιζουν ολα τα παραθυροπαιχνιδια σε ολες τις Linux διανομες αλλα τωρα σαλεψα στον ελευθερο μου χρονο θα το ψαξω να το βαλω

Ναι δοκιμασε το σε παρακαλω γιατι ειναι και γαμω τα adevntures!

Αυτο που μου κανει τεραστια εντυπωση ειναι οτι πριν μερικες ωρες πριν δοκιμασω καν την mount και τοαν ειχα απλα κανει extract τα αρχεια του .iso σε ενα φακελο και εκανα με wine to setup οταν δοκιμαζα να ξεκινησω το παιχνιδι ξεκινουσε κανονικα. Μετα που αρχισα τα κολπα με την mount δεν ξεκινησε καθολου εστω για να μου πει απλα να βαλω to dvd μεσα και να απτησω οκ. αυτο παλι πως εξηγειται?

Τοτε δηλαδη γιατι δεν ελειπε αυτο το περιεργο dll και το παιχνιδι ξεκινοσυε κανονικα?

Εγω πιστευω σιγουρα θα παιζει under ubuntu απλα κατι κανουμε λαθος....

Να ρωτήσω κάτι μήπως παιδεύεσαι άδικα.... ? Το εκτελέσιμο του παιχνιδιού το άλλαξες με του θείου? γιατί είπες ότι το κατέβασες σαν .iso ... Να επεκταθώ δεν μπορώ γιατί με βλέπω με μπαν....

λοιπον σβησε τα παντα(ενα απλο unistall δεν πιανει στο wine τις περισσοτερες φορες σε μενα..οποτε και unistall και χειροκινητα) βγαλε και το dll απο το winecfg και κανε το εξαρχης εγκατασταση

πριν δω την απαντηση σου εκανα ενα 'sudo apt-get remove wine" και μετα reinstalla αλλα οπως το λες, ολα τα αρχεια τα θυμοτανε.

Δωσμου σε πρακαλω λεπρομερεις πληρεοφοριες για το τι εντολες να δωσω για αν το αφαιρεσω πληρως.

completely remove apo synaptic και rm -r /home/nik/.wine/ αρκουν?

το παιχνιδι οχι το wine!!!να το κανεις unistall και να σβησεις ολα τα αρχεια που εχουν μπει στο programm files

μιας που ανεφερες wine εχεις βαλει τα αποθετηρια που αναφερει το site?

http://www.winehq.org/download/deb

Ως ηδη τα εκανα, τα εσβησα ολα!!

παει το wine, θα το ξαναβαλω αμεσως.

Το α\παιχνδιι δοκιμασα πολελς φορες να το απεγκταστησω αλλα οταν το εβαζα παλι τα ιδια προβληματα.

Το πρωι πως ετρεχε ρε γμτ δεν μπορω να καταλαβω...ξεκινιουε κανονικα και απλα ζητουσε dvd...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:23 ----------

Dεν το πιστευω μετα την ολοκληρωτικη απεγκατασταση του wine kai rm -0r kai ta sxetika ξεκιναει κανονικα και ζηταει dbd ουτε dll missing oyte tipota ti skata.... crack θελει τωρα μονο φανταζομαι το οποιο δεν ειχε μεσα το .iso

Nαι ηδη το κανω update απλα αργει να κατεβει ;-)

Τελικα τι εφταιγε τοσες ςρες και παιδευομασταν αδικα και ζητουσε dll που τωρα δεν χρειαζεται?

@Nik0s

Πριν ξεκινησεις οποιαδηποτε ενεργεια με το wine, ετρεξες το winecfg για να φτιαξει τις αρχικες ρυθμισεις για το wine ή αυτες εγιναν μολις ανοιξες το winecfg για πρωτη φορα, δηλαδη μετα την εγκατασταση (και επανεγκατασταση) του παιχνιδιου?

Αυτη ειναι η διαφορα!

@Nik0s

Πριν ξεκινησεις οποιαδηποτε ενεργεια με το wine, ετρεξες το winecfg για να φτιαξει τις αρχικες ρυθμισεις για το wine ή αυτες εγιναν μολις ανοιξες το winecfg για πρωτη φορα, δηλαδη μετα την εγκατασταση (και επανεγκατασταση) του παιχνιδιου?

Αυτη ειναι η διαφορα!

Σημερα εβαλα το παιχνιδι με το "update" το δοκιμασα στα vista παιζει μια χαρα.

Στο λινουξ ενω ξεκιναει η αρχικη οθονη οταν πατω new game εκει κολλαει και δεν παει παρακατω. τι μπορει να συμβαινει?

παιζει ρολο μηπως οτι στο νεο ινσταλλατιον που εκανα προχτες toy ubuntu δεν δημιουργησα swap partition. εχω 1 GB μνημη αλλα μεχρι στιγμης μια χαρα και γρηγορα τα παιζει ολα, στο παιχνιδι γιατι κολλαει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...