Προς το περιεχόμενο

GPS για τον πάτερα μου 50αρης άνθρωπος!

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω gps για τον πατέρα μου :mad:

Λοιπόν θέλω να ειναι εύκολο γιατί αλλιώς θα πάει για πέταμα φθηνό απο 1 ευρώ μέχρι 150 και να είναι καλό.

Ο πατέρας μου δεν εχει γνώσης Η/Υ κλπ όποτε θέλω να μου προτείνετε κάποιο απλό για να μπορεί να το δουλεύει αλλά να είναι και οσο γίνεται ακριβείας μην του λεει στρίψτε αριστερά και ειναι ο τείχος:lol:

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Να ξεκινησω απο την περιγραφη του post σου...Τι θα πει "πενηνταρης ανθρωπος" ...Εδω και δεκαετιες ο αειμνηστος Ζαμπετας ελεγε ¨ο πενηνταρης ειναι ενας νεος της εποχης" !!!! Ποσο μαλλον τωρα...:-D:-D:-D:-D

Τελος παντων ...Για καποιον χωρις σχεσεις με υπολογιστες θεωρω το destinator σαν πιο φιλικο προγραμμα πλοηγησης...Κοιτα εδω :

Εξ αλλου σαν καλος γιος θα βοηθησεις αν χρειαστει !!!:-D:-D:-D:-D

Σε μια 20ετια θα εχουμε 70αρηδες να ασχολουντε με υπολογιστες....

Υ.Γ Ενας ανθρωπος 50αρης και λιγο παραπανω οπως εγω !!!:-D:-D:-D

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά.

Ψάχνω gps για τον πατέρα μου :mad:

Λοιπόν θέλω να ειναι εύκολο γιατί αλλιώς θα πάει για πέταμα φθηνό απο 1 ευρώ μέχρι 150 και να είναι καλό.

Ο πατέρας μου δεν εχει γνώσης Η/Υ κλπ όποτε θέλω να μου προτείνετε κάποιο απλό για να μπορεί να το δουλεύει αλλά να είναι και οσο γίνεται ακριβείας μην του λεει στρίψτε αριστερά και ειναι ο τείχος:lol:

Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις σας.

Καλησπέρα!αντιμετώπησα το ιδιο προβλημα (με το πατερα μου - εξηνταρης ανθρωπος!!!)πριν λιγο καιρό και μετά τη λάθος επιλογη πηρα το μαθημα μου...:fear: δεδομένου οτι με ζαλισε μεχρι να τα καταλαβει :mad: (και απορω αν τα καταλαβε στην τελικη...) θα σου προτεινα καποιο της garmin που έχουν ευκολονόητο και ξεκαθαρο μενου και απο όσο γνωριζω ειναι αρκετα πιστο στην περιγραφη του. θα σασ κοστησει σκάρτα 100 ευρω. Σε καμια περιπτωση μην κοιταξεις για καποιο mio, απο εκει αρχισαν τα βασανα μου :rolleyes:

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά.

Λέγοντας 50αρης στις μερες μας εννόησα οτι όπως η περισσότεροι δεν γνωρίζουν η δεν μπορούν να χειριστούν όχι gps αλλα καλα καλα κινητό και αυτο ειναι κατι το φυσιολογικό καθως οσο μεγαλώνεις αλλο τοσο δυσκολότερα μαθαίνεις. ;)

Δημοσ.

κ εγω μια απο τα ίδια street, περίπου ίδια ηλικία έχει ο φαδερ κ ψάχνω να του πάρω κανένα φθηνό, να το σπάσω με 2-3 προγραματακια + χάρτες απο ελλαδα, γερμανια (μαζι με ενδιάμεσες χώρες οταν ταξιδεύει)!

Ειμαι μεταξύ Navigon 1200, road finder 135 κ το turbo-x!

Δημοσ.

κ μενα δεν τα παει αλλά στην ιδέα τον ιουνιο που θα κατεβεί απο γερμανια γλυκάθηκε (αν κ δεν το χρειάζεται κ πολύ τοσες φορές που έχει κάνει το δρόμο γεμανια-ελλαδα)

καλο το mls αλλα μονο για ελλαντα δυστυχώς!

Δημοσ.
Εμένα πάλι... Πενηντάρης άνθρωπος... Δε τα πάει τα gps :P

εμένα όμως απο τα 20 του είναι οδηγός με ολα τα επαγγελματικά διπλώματα οπότε ειναι κατι που πιστεύω οτι θα τον βολέψει σε αρκετά πράγματα ;)

Δημοσ.
Εγώ πάλι που είμαι κοντά στα 50, το MLS 4800 με βόλεψε μια χαρά.....

Το πιο νεο 4810 εκφωνει καιι το ονομα του δρομου που πρεπει να στριψουμε.Εχει destinator pro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...