Προς το περιεχόμενο

Κόλλημα οταν κλικαρω στα Favorites...

axristidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχω ie και οταν κλικαρω στα Αγαπημενα για να μου βγαλει στη σχετικη στηλη στα αριστερα, τοτε βγαινει η κλεψυδρα, κολλαει το συστημα και περιμενω καποια δευτερολεπτα. Προηγουμενως περιμενα καπου 3 δευτερολεπτα αλλα τελευταια η κατασταση χειροτερεψε και περιμενω καπου 5 δευτερολεπτα να ξεμπλοκαρει και να ανοιξει η στηλη...

Δοκιμασα να σβησω τα cookies, επισης να μεταφερω τα Αγαπημενα σε αλλο φακελο, χωρις ομως αποτελεσμα. Defrag και προγραμματα τυπου Registry Mechanic χρησιμοποιουνται συνεχως...

Format εκανα προσφατα και ετοιμαζομαι να ξανακανω, ωστοσο αναρωτιεμαι ΤΙ μπορει να προκαλει αυτο το κολλημα.

Και μη μου πει κανεις να αλλαξω browser γιατι θα τον βαρεσω:-)

Πολυ πιθανο να χρειαστει να βαρεσεις κανεναν γιατι αν δεν αλλαξεις Browser και αυτο να διορθωσεις ολο και κατι αλλο θα βγει.....

Εμενα πχ οταν ανοιγω τον ΙΕ ολα κανονικα οταν παω νατον κλεισω τοτε αρχιζουν τα χειροτερα (κολαει ολο το συστημα) και χρειαζετε να κανω επανεκινηση. Τι το διαφορετικο ομως εχει αλλος browser απο τον ΙΕ? Γι'αυτο οπως εισαι αλλαξε τον και χρησιμοποιησε τον σε σελιδες που τον απαιτουν.....

Τωρα οσον αφορα το προβλημα σ..Κανε τον ξανα εγγατασταση ή εγγατεστησε τον τελευταιο ΙΕ(πολυ πιθανο να λυθει).

Δημοσ.

μηπως τα αγαπημενα σου ειναι καμμια 45.000.000.000 ?!?!?!?! Μηπως δεν τα εχεις ταξινομημενα αλλα χυμα και σου καθυστερει ? Αν δεν θελεις να αλλαξεις browser και δεν θελεις και να κανεις αναβαθμιση τοτε κανε format

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...