patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εδώ και 2 βδομάδες πήρα ένα σκληρό δίσκο WD 1Τ ethernet. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος και είχα αρχίσει να περνάω όλα μου τα αρχεία εκεί! Εχθές το απόγευμα πήγα να περάσω ένα αρχείο 30ΜΒ και είδα οτι μου έβγαλε 21 λεπτα υπολ. και μου φάνηκε περίεργο! όταν διαβάσω αρχεία απο αυτόν και τα πάω αλλού κάνει πάλι τα ίδια!! δεν μπορώ ούτε ανασυγκρότηση να τον κάνω! Βασικά δεν ξέρω ανγίνεται κιόλας! Καμιά ιδέα?
StaPas Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αλλαξε θυρα usb για να σιγουρευτείς οτι δεν φταει αυτο.
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Βασικά είναι με σύνδεση ethernet! Δεν έχει usb! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:15 ---------- Η καθυστέρηση είναι υπερβολική! γνωρίζει κανένας σε τι μπορεί να οφείλεται? μια ταινια 700ΜΒ έχει μιση ώρα και δεν τελείωσε! σε λίγο θα την βλέπω και θα την γράφω λες και είναι κασέτα απο video!
fabio Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ειχα τον 500αρι και ηταν πολυ αργος αλλα οχι τοσο πολυ. O σκληρος ειναι ok αλλα η υπολοιπη υλοποιηση ειναι για τα αγρια ζωα. Λογικα ο controler αρχιζει και τα παιζει..... PS Κρατα backup!!!!!
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ειχα τον 500αρι και ηταν πολυ αργος αλλα οχι τοσο πολυ. O σκληρος ειναι ok αλλα η υπολοιπη υλοποιηση ειναι για τα αγρια ζωα. Λογικα ο controler αρχιζει και τα παιζει..... PS Κρατα backup!!!!! Πω ρε να πάρει 2 βδομάδες τον έχω!
fabio Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παιζει κι αυτο που λεει ο caution αλλα λες οτι ως τωρα δουλευε καλα (ή εγω δεν καταλαβα καλα ?) Αν το εχεις μονο δυο βδομαδες μια χαρα εισαι.... το πας πισω και παιρνει φυσιολογικους usb δισκους. Δυστυχως για τα λεφτα που εχει να διαθεσει ο μεσος χρηστης σαν εμενα κι εσενα δεν υπαρχει αξιοπρεπη λυση nas.
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μια χαρά δουλευε σφεντόνα! μάλλον το μάτιαξα!!! Θα δοκιμ΄΄ασω να αλλάξω και ρουτερ αν και δεν το βλέπω να είναι από αυτό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:54 ---------- Ερώτηση από που θα δώ το lan μου τι είναι?
fabio Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αλλαξε καλωδιο , αλλαξε πορτα που εχεις συνδεσει το σκληρο στο router , δοκιμασε να κανεις copy-paste με αλλο pc. Δεν θυμαμαι αν το ξανα ειπα αλλα κρατα backup
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Άλλαξα και καλωδιο και πόρτα τώρα έμεινε να δοκιμάσω με άλλο pc Θα δοκιμάσω με το λαπτοπ και να αλλάξω και ρουτερ!
caution Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ερώτηση από που θα δώ το lan μου τι είναι? από το status της LAN-o-σύνδεσης, και το αλλάζεις από τα properties του NIC @ device manager
korios Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 δοκίμασε να τον συνδέσεις κατευθείαν σε έναν υπολογιστή (χωρίς router ενδιάμεσα).
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 είμαστε με 100ΜΒ ρε σεις τώρα το θυμήθηκα! όταν το είχα προτο βάλει και έστελνα τα αρχεία μου στον δίσκο ο ρούτερ έκανε επανεκινήσεις συνεχώς λέτε να τα έπαιχε απλά ο ρουτερ? αλλα τώρα δεν κάνει!
fabio Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Στο δικτυο ειναι μονο το pc σου και o σκληρος ? Λογικα αν ηταν το router θα ειχες τετοια προβληματα και με το ιντερνετ αν ειχες +4mbps συνδεση
patentapc Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Στο δίκτυο είναι το pc και ο δίσκος έχω και ένα λαπτοπ αλλα δεν είναι συνδεμένο αυτήν την στιγμή! και έχω και δύο καλώδια ethernet επάνω αλλά χωρίς συσκευές! η μα....α είναι οτι δεν έιμαι σπίτι να κάνω όλες τις πιθανες αλλαγές και να καταλήξω κάπου το απόγευμα θα λοϊώσω εκεί! θα δοκιμάσω να κάνω και copy paste στα δύο pc τα ίδια αρχεία για να δω διαφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.