kanekati Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Θέλω να ριπάρω αυθεντικά cd-audio και να τα παίζω στο PS3. Πως μπορώ στη θέση των εικονιδίων των φακέλων να βλέπω τα εξώφυλλά των δίσκων, όπως στο Windows Media Player; Μου χουν δώσει κάποια έτοιμα όπου φαίνονται τα εξώφυλλα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω που βρίσκονται αυτές οι εικόνες, αφού φαίνονταν ακόμα κι όταν ήμουν off-line. Είναι θέμα του προγράμματος rip ή πρέπει να το κάνω manually και πως;
BANTAS Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πρεπει να εχεις τις φωτογραφιες των αλμπουμ στον σκληρο του ps3. Μετα απλα θα πατησεις πανω στον φακελο καποιου αλπουμ το τριγωνο, θα διαλεξεις information και εκει θα σου βγαλει το εικονιδιο για να το αντικαταστησεις με οποια φωτο θες εσυ απο τον σκληρο.
kanekati Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Άρα λες πρέπει να σκανάρω τα εξώφυλλα ένα-ένα; Είναι πολλά γμτ μου. Έχω την εντύπωση πως μπορεί να γίνει και μέσω προγράμματος rip. Όπως σου κατεβάζει τους τίτλους και τους κάνει ονόματα αρχείων, έτσι κατεβάζει και trumbnails των εξωφύλλων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.