Προς το περιεχόμενο

Τιμή Site

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορείς να μας πεις 1-2 εταιρίες που χρεώνουν 500 ευρώ για μια "δυναμική σελίδα"?

Με ενδιαφέρει.

επίσης κ εδώ.....

μην τα εκμηδενίζουμε όλα ρε παιδιά.....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ηλεκτρονικό κατάστημα φίλε μπορείς να φτιάξεις με 1000 αλλά και με 10000 Ευρώ. Σχετικά σίγουρο είναι ότι όσο πιο πολλά δώσεις τόσο πιο καλό θα είναι.

Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να διαλέξεις με βάση και την εμπειρία της εταιρίας που θα στο φτιάξει. Ζήτα να σου δείξουν αντίστοιχες δουλειές. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όποιος έχει κάνει ήδη 5-6 τέτοια site μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από κάποιον που δεν έχει κάνει ποτέ του.

Επίσης ... μη διαλέξεις ούτε τη φτηνότερη αλλά ούτε την ακριβότερη λύση.

Και όπως είπαν και κάποιοι άλλοι ... δώσε τους γραπτώς και αναλυτικά όλες τις απαιτήσεις σου για να σου δώσουν μια ακριβής τιμή και να μην έχετε μετά προβλήματα του στυλ... μα δε μου το ζήτησες και δεν το είχαμε συμφωνήσει και ... καταλαβαίνεις.

Και ένα eshop χρειάζεται για να πετύχει διαφήμιση (έστω και λίγη) και καλές τιμές!

Δημοσ.
συγνώμη, αλλά που φτιάχνουν στατική σελίδα με +-1000 ευρώ? Οι περισσότερες εταιρείες ( από όσο γνωρίζω τουλάχιστον ) την δυναμική σελίδα αν είναι απλή την χρεώνουν στα 500 ευρώ περίπου, όχι παραπάνω. 1000 ευρώ για στατική είναι πάρα πολλά εκτός αν γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό, που δεν μου έρχεται στο μυαλό τώρα.

Είσαι τελειώς λάθος φίλε.

Μόνο και μόνο το γραφικό που θα σου φτιάξουν (γιατί έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΤΟΙΜΟ template) για μία στατική σελίδα αξίζει κοντά στα 1000 ευρώ (δουλειά γραφίστα) + την δουλειά του προγραμματιστή. Άρα τα 1.000 που είπα είναι και για ένα απλό πολύ απλό στατικό site.

Βέβαια μιλάμε για εταιρείες και όχι για ελεύθερους επαγγελματίες.

Τώρα όσον αφορά το e-shop έχω πει να είναι απλό (paypal και αντικαταβολή) και φαντάζομαι θα με ειδοποιούν με κάποιο e-mail. Το πιο απλο.

Τεσπα από ότι κατάλαβα ξεκινάμε από 2.000 - 3.000 και ανεβαίνουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις μου.

Δημοσ.

Ευτυχώς που κάποιοι ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε και επαναφέρουν λίγο τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Και για να προσθέσω μια μικρή τελευταία πληροφορία, ξέρετε πόσες εταιρίες φτιάχνουν joomla-based sites για τους πελάτες τους και τους χρεώνουν περισσότερα και από custom sites? ΠΟΛΛΕΣ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μια εταιρεία έχει σαφώς περισσότερα λειτουργικά έξοδα, έχει να πληρώσει μισθούς και ένα σωρό άλλα έξοδα.. με αποτέλεσμα το ποσό που πληρώνει ένας πελάτης για μια δουλειά να είναι μεγάλο. Δεν λέω ότι το κάνουν λάθος, την αλήθεια λέω.

Στην τελική όμως, ένα site ή ένα e-shop που θα φτιάξει ένας μόνο επαγγελματίας με χαμηλότερο κόστος μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό που θα φτιάξει μια εταιρεία.

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι μια εταιρεία έχει σαφώς περισσότερα λειτουργικά έξοδα, έχει να πληρώσει μισθούς και ένα σωρό άλλα έξοδα.. με αποτέλεσμα το ποσό που πληρώνει ένας πελάτης για μια δουλειά να είναι μεγάλο. Δεν λέω ότι το κάνουν λάθος, την αλήθεια λέω.

Στην τελική όμως, ένα site ή ένα e-shop που θα φτιάξει ένας μόνο επαγγελματίας με χαμηλότερο κόστος μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό που θα φτιάξει μια εταιρεία.

Συμφωνώ απόλυτα και αν ήθελα να φτιάξω εγώ ένα e-shop και έψαχνα κάποιον θα προτιμούσα να βρω έναν καλό web developer και έναν καλό graphic designer,δεν θα πήγαινα σε εταιρεία λόγο τιμής !

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα και αν ήθελα να φτιάξω εγώ ένα e-shop και έψαχνα κάποιον θα προτιμούσα να βρω έναν καλό web developer και έναν καλό graphic designer,δεν θα πήγαινα σε εταιρεία λόγο τιμής !

Και εγώ εκεί έχω καταλήξει

Δημοσ.
Και εγώ εκεί έχω καταλήξει

Ένας προγραμματιστής στις εταιρίες πληρώνετε από 40 ευρώ την ώρα , αρά λογικά και η τιμή του σίτε θα είναι ακριβά.

Δημοσ.

Ποσαααααααα??????????????????????????

Είμαι φοιτητής σε πρακτική, τελειώνω τώρα... μόλις ολοκλήρωσα ένα site πλήρως δυναμικό με δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών μέσω paypal. Για την ακρίβεια έχω αναλάβει όλο το δυναμικό μέρος, ενώ το γραφικό περιβάλλον άλλος.

και μαντέψτε τι θα πάρω?????? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Δημοσ.
E oχι ακριβώς τίποτα...κάτι πήρες :P

Αν εννοείς γνώσεις...πήρα αρκετές... από λεφτά λυπάμαι που θα στο πώ αλλά ούτε ευρώ...

Δημοσ.

Και αυτός που θα το αναλάβει δεν θα είναι σίγουρα φοιτητής

Γιατί όχι φοιτητής????

Ξέρω φοιτητές που έχουν πολύ περισσότερες γνώσεις από κάποιους που δουλεύουν σε εταιρείες... Επιπλέον πολλές εταιρείες που θα σου ζητησουν 3000-4000 ευρώ θα δώσουν σε φοιτητή, που κάνει πρακτική στην εταιρεία, για να κάνει την σελίδα σου και αυτός δεν θα πάρει ούτε 1 ευρώ.... Όπως και ο kfoynt, που όπως είπε έκανε δυναμική ιστοσελίδα και πήρε μόνο γνώσεις... Επομένως μην είσαι τόσο απόλυτος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...