Προς το περιεχόμενο

Ποιότητα κάρτας ήχου onboard και PCI

screenshot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου, κι εγω την Αudigy 2 ZS εχω... ειναι ομως καρτα 5ετιας. Λες να την εμπιστευτω και παλι, χωρις πολυ-πολυ ψαξιμο? :-)

Δημοσ.
Φιλε μου, κι εγω την Αudigy 2 ZS εχω... ειναι ομως καρτα 5ετιας. Λες να την εμπιστευτω και παλι, χωρις πολυ-πολυ ψαξιμο? :-)

Τί λέμε τόση ώρα? Αν δεν έχεις πρόβλημα με τους οδηγούς και με έλλειψη PCI την κρατάς ασυζητητί.

Δημοσ.

Τι εννοεις "ελλειψη pci"?

Η Αudigy εχει κλασικα προβλημα με τους οδηγους της.

Εχω βεβαια ενα αρχειο με τους -νομιζω- πιο σωστους. Παντως και παλι παιδευτηκα μεχρι το συστημα να αναγνωρισει τη καρτα.....

Ενα αλλο προβλημα αυτης της καρτας ειναι οτι συχνα τα 7.1 ηχεια ξερυθμιζονται απο μόνα τους και γινονται 2.1.....

Αν θες να ακους μουσικη χωρις τρελες απαιτησεις εμπιστευσου την.

Καλα, χρονια την εμπιστευομαι, αλλο ειναι το προβλημα...

Ειχα παρει και μια καινουργια pci-e x1 (Creative SB X-Fi Xtreme Audio) αλλα ειναι σαφως χειροτερη της. Ειναι ομως πιο σταθερη(βλ. παραπανω).

Τι οριζεις "τρελες απαιτησεις"?

Δημοσ.
Τι εννοεις "ελλειψη pci"?

Εννοώ να μην έχεις ελεύθερη PCI θύρα, αν η κάρτα είναι εσωτερική. (συμβαίνουν κι αυτά :-))

Η Αudigy εχει κλασικα προβλημα με τους οδηγους της.

Εχω βεβαια ενα αρχειο με τους -νομιζω- πιο σωστους. Παντως και παλι παιδευτηκα μεχρι το συστημα να αναγνωρισει τη καρτα.....

Ενα αλλο προβλημα αυτης της καρτας ειναι οτι συχνα τα 7.1 ηχεια ξερυθμιζονται απο μόνα τους και γινονται 2.1.....

Ναι δυστυχώς τα έχουν τα κουλά τους με τους οδηγούς μερικές από αυτές τις κάρτες (υπάρχουν πολύ καλύτερες κάρτες ήχου, απ'όσο έχω ακούσει), πάντως εκείνο που λέμε τουλάχιστον σε τούτο το topic είναι πως η κάρτα ήχου θα έχει καλύτερη απόδοση σε ποιότητα, γι αυτούς που το ψάχνει το αυτί τους.

Δημοσ.

Δεν το εννοώ με βάση τα χρόνια της, απλά έχω ακουστά πως οι κάρτες της Creative είναι λίγο για τα μπάζα γενικότερα. Βέβαια για home χρήστη κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους (αν ξεχάσεις το κουλό λογισμικό που τις συνοδεύει) και σίγουρα είναι πολύ ανώτερες από τις onboard.

Δημοσ.

Τι οριζεις "τρελες απαιτησεις"?

Εννοω αν θες κορυφαια ποιοτητα ηχου η να συνδεσεις πανω κανα μουσικο οργανο,μικτη κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...