Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά καταλόγου απο S.E P1 σε Νοκια Ε71

Fuel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να μεταφέρω το κατάλογο του Ρ1i με Bluetooth στο Nokia E71, δυστιχώς αντί να περαστεί όλος ο κατάλογος, περνάει μόνο το πρώτο όνομα, και όχι όλα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να πέραστούν τα τήλέφώνα όλα με Bluetooth;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Το εκανα αυτο, αλλα το τηλεφωνο παιρνει μονο την πρωτη επαφη και καμια απο τις επομενες.

Δημοσ.

είναι απλό αν έχεις mac.....

Έχεις mac? αν ναι θα σου πω πως να το κανεις .... ακριβώς ότι έκανα και εγώ από p1 σε 5800

Hasodikis

Δημοσ.
Εχω MacBook Pro

άψογα...

αυτό που θα σου πώ το έκανα σε mac book nano (msi wind hackintosh).....:devil::devil::devil:

1. στο π1 κάνε αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σου . Αυτό θα βάλει τις επαφές σου και όλα τα στοιχεία που περιέχουν (σε εμένα ακόμα και τις φωτογραφίες των επαφών) σε μια ενιαία vcard.

2. συνέδεσε μέσω μπλε δοντιού μακ με π1, επέλεξε browse device, εντόπισε στο κινητό σου τη v card (νομίζω τη βάζει στην κάρτα μνήμης) και μετέφερέ τη στο μακ.

3. άνοιξε τη vcard με addressbook και θα σου περαστούν εκεί όλες οι επαφές κανονικότατα και με σωστή κωδικοποίηση χαρακτήρων. Κάνε τις όποιεε απαραίτητες διορθώσεις......

4. Εδώ είναι το σημαντικό σημείο .... κατέβασε από εδώ http://europe.nokia.com/get-support-and-software/product-support/isync/compatibility-and-download το isync plugin για το Ε71 και {ΑΚΥΡΟ το plugin έχει installer--> βάλε το στο /Library/PhonePlugins (αν δεν υπάρχει ο φάκελος απλά δημιούργησέ τον)}.....

5. κάνε συγχρονισμό μέσω του isync....

6. wing.... cause you got a mac....

(φυσικά μπορείς να βρεις και να κατεβασεις και το plugin για π1 και να κανεις τα πρώτα βήματα πιο γρήγορα)

ουφ... αυτά...

hasodikis

Δημοσ.
τσαμπα λεφτά

αν έχεις καλώδιο-bluetooth-υπέρυθρες για να συνδέσεις την μια συσκευή στο pc ναί, όντως τσάμπα λεφτά...

[Offtopic]

είναι απλό αν έχεις mac.....

Έχεις mac? αν ναι θα σου πω πως να το κανεις .... ακριβώς ότι έκανα και εγώ από p1 σε 5800

Hasodikis

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε πολύυυυυυυυ αστεία η απάντηση σου!!!!

"Έχεις mac????/ΕΕΕεεεεε?????????????????Έχεις MAC?????????????????????/ΕΕΕΕΕΕ

αν έχεις τότε είναι απλό....ΑΝ έχεις MAC........................"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[/Offtopic]

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε πολύυυυυυυυ αστεία η απάντηση σου!!!!

"Έχεις mac????/ΕΕΕεεεεε?????????????????Έχεις MAC?????????????????????/ΕΕΕΕΕΕ

αν έχεις τότε είναι απλό....ΑΝ έχεις MAC........................"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

άσε με βρε να το χαρώ.......... Ξέρεις τι πλάκα ρίχνω τελευταία με το θέμα?...... Το mac μου (msi wind -->MacBook Nano) κοστίζει καινούργιο μαζί με την αναβάθμιση στη μνήμη (2gb σύνολο) και στον σκληρό (320 bg 7200 rpm) λιγότερο από 400 €. Έτσι από λινουξάς έχω γίνει πλεον και φτηνο-mac-άς......

Hasodikis

Δημοσ.
άψογα...

αυτό που θα σου πώ το έκανα σε mac book nano (msi wind hackintosh).....:devil::devil::devil:

1. στο π1 κάνε αντίγραφο ασφαλείας των επαφών σου . Αυτό θα βάλει τις επαφές σου και όλα τα στοιχεία που περιέχουν (σε εμένα ακόμα και τις φωτογραφίες των επαφών) σε μια ενιαία vcard.

2. συνέδεσε μέσω μπλε δοντιού μακ με π1, επέλεξε browse device, εντόπισε στο κινητό σου τη v card (νομίζω τη βάζει στην κάρτα μνήμης) και μετέφερέ τη στο μακ.

3. άνοιξε τη vcard με addressbook και θα σου περαστούν εκεί όλες οι επαφές κανονικότατα και με σωστή κωδικοποίηση χαρακτήρων. Κάνε τις όποιεε απαραίτητες διορθώσεις......

4. Εδώ είναι το σημαντικό σημείο .... κατέβασε από εδώ http://europe.nokia.com/get-support-and-software/product-support/isync/compatibility-and-download το isync plugin για το Ε71 και {ΑΚΥΡΟ το plugin έχει installer--> βάλε το στο /Library/PhonePlugins (αν δεν υπάρχει ο φάκελος απλά δημιούργησέ τον)}.....

5. κάνε συγχρονισμό μέσω του isync....

6. wing.... cause you got a mac....

(φυσικά μπορείς να βρεις και να κατεβασεις και το plugin για π1 και να κανεις τα πρώτα βήματα πιο γρήγορα)

ουφ... αυτά...

hasodikis

Αυτό μπορώ να το κάνω και εγω για το Motorola a1200?Η μόνο σε Son ericsson παίζει:rolleyes:

Δημοσ.

εξαρτάτει από τι θες να κάνεις.

Αν π.χ. θες να περάσεις τις επαφές σε addressbook πρέπει το μοτορόλα είτε να μπορεί να εξάγει τις επαφές σε μία vcard (αλλιως δεν έχει νόημα καθώς γρηγορότερα θα την γράψεις μία μια με το χέρι) ή το καλλήτερο να υπάρχει plugin του isync gia to motorola.

Αν θες να συνεχίσεις μεταφέροντας τις επαφές σε άλλο τηλ. εεεε τότε θές Plugin για το isync.

hasodikis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...