Προς το περιεχόμενο

Κολλάνε τα Windows

Fuel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν για να μπαίνω στο ψητό, την προηγούμενη βδομάδα έκανα φορμάτ το μαραφέτι διότι είμουν με τα ίδια Windows 2 χρόνια.Όλα καλά, όλα ώραία, το φορμάτ έγινε φορτώσαμε τα updates και τα προγράματα,αλλα δυστυχώς άρχισε το μηχάνημα να κολλάει και να γίνεται εκνευριστικά αργό.Αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται καθε 5-7 λεπτά, με αποτέλεσμα να δυσχερένει την χρήση του σε απίστευτο βαθμο.Δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι μνήμη ή hardware η βάση του προβλήματος.Αλλα θέλω να ξέμπερδεύω απο αύτη τη κουλαμάρα.Να αναφέρω, οτι χρησιμοποιώ τα ίδια windows που είχα βάλει και πίο παλιά.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσουμε αύτο το προβληματάκι;Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους σας!B)

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν για να μπαίνω στο ψητό, την προηγούμενη βδομάδα έκανα φορμάτ το μαραφέτι διότι είμουν με τα ίδια Windows 2 χρόνια.Όλα καλά, όλα ώραία, το φορμάτ έγινε φορτώσαμε τα updates και τα προγράματα,αλλα δυστυχώς άρχισε το μηχάνημα να κολλάει και να γίνεται εκνευριστικά αργό.Αυτό το φαινόμενο παρουσιάζεται καθε 5-7 λεπτά, με αποτέλεσμα να δυσχερένει την χρήση του σε απίστευτο βαθμο.Δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι μνήμη ή hardware η βάση του προβλήματος.Αλλα θέλω να ξέμπερδεύω απο αύτη τη κουλαμάρα.Να αναφέρω, οτι χρησιμοποιώ τα ίδια windows που είχα βάλει και πίο παλιά.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσουμε αύτο το προβληματάκι;Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους σας!B)

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειχα το ιδιο προβλημα με τον δικο μ υπολογιστη.

Το λαθος ηταν οτι εβαζα λαθος drivers για την καρτα γραφικων.

Πιο συγγεκριμενα ειχα την 6600LE και εγκατεστησα τους 93κατι νομιζω το συστημα οπως λες κολουσε και εκανε τα πραγματα πολυ σπαστικα. Μολις ομως γυρισα σε forceware 81.98 τοτε ολα λυθηκαν.(μερικες φορες χρειαζοταν να κανω και επανεκεινησεις γιατι το συστημα νεκρωνε.Τωρα αν σε βοηθησα καθολου καλος.)

Δημοσ.

Λες να ειναι η καρτα γραφικων?Για κατσε να δω... μοθ βαλες ιδεες!

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα τα update της Microsoft, μετά κάνε ένα virus check και τρέξε και το Spybot - Search & Destroy και το Malwarebytes' Anti-Malware και τα 2 είναι free.

Όταν το PC κολάι ποιο process τρώει το CPU usage? Θα το δεις πατώντας ctrl+alt+del και μετά Processes.

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Λοιπόν για να μπαίνω στο ψητό, την προηγούμενη βδομάδα έκανα φορμάτ το μαραφέτι διότι είμουν με τα ίδια Windows 2 χρόνια....

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειχα το ιδιο προβλημα με τον δικο μ υπολογιστη.

Εχμ για πια windows μιλαμε ρε παιδια?:-)Xp με service pack 2?3?Windows 2000 με καποιο service pack?

Μπορεις να δοκιμασεις για αρχη να τρεξεις τον task manager (ή καλυτερα τον process explorer)και να μας πεις ποια διεργασια καταναλωνει cpu(αν υπαρχει καποια).Εχεις βαλει καποιο driver για πρωτη φορα που δεν χρησιμοποιηουσες παλαιοτερα?Καποιο προγραμμα?Επισης,εχεις κανει καποια προσφατη αλλαγη στο hardware πχ?Αν δωσεις και τα στοιχεια του pc σου,ισως να βοηθησουν λιγο περισσοτερο.

Δημοσ.

Ενδεικτικά μπορείτε νβα δείτε τα παρακάτω. Απο σήμερα το μεσημέρι έχω πρόβλημα και με τα installations.Στα καλά του καθουμένου κολλάνε.

Ολα τα updates έχουν γινει κανονικότατα.Επίσεις, παραθέτω απο printshots το pc.

post-11529-129063005746_thumb.jpg

post-11529-129063005747_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπον αναβαζω το τασκ Μανατζερ του υπολογιστη οταν ξεκιναει να κολλαει.Κατα την διαρκει ποθ τρεχει ο τασκ μανατζερ αλλα ζει αυτα ποθ τρεχουν και δεν μπορο να εχω τα ακριβη processes.

post-11529-129063006216_thumb.jpg

Δημοσ.

Από το task manager δεν φαίνετε τίποτα να τρώει το CPU υπάρχει περίπτωση να είναι κάνα malware. Δοκίμασε να κάνεις scan με το spy-bot http://www.safer-networking.org/en/download/index.html να δεις αν έχεις κάποιο πρόβλημα.

Θεωρώ ότι έχεις antivirus και ότι τα προβλήματα ξεκινήσανε μετά το format.

Δημοσ.

καλησπερα, ναι εχω το Nod32 σαν antivirus, εχω τρεξει απειρα σκαν και δεν μοθ εδειξε κατι.Θα τρεξω και τωρα με αυτο ποθ μου προτεινες και θα σου πω.

Δημοσ.

μηπως λεω μηπως εκανες κανενα λαθος και φορμαρες το δισκο σε fat32? αντι για ntfs? αν και κομματακι δυσκολο στους νεους σκληρους...

Δημοσ.

Ο σκληρος φορμαριστικε σε ΝΤΦΣ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:55 ----------

Φιλε Dkoum καλησπέρα, τα κατέβασα αυτά τα αρχειάκια ποθ μου είπες, αλλα δεν μπορώ να καταάβω πώς και απο πού μπορείς να δείς αυτα ποθ ακριβώς θέλεις να κάνεις monitor.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...