Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με MSI X58 PRO

ssmatrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα και εγω μια ΤΤ καλη ψυχτρα αλλα το παραξενο ειναι οτι αντι να κατεβει ,ανεβηκε και πηγα στους 70 βαθμους , μπα βλεπω να το ξηλωνω το Μ/Β και πισω για rma.

Δημοσ.
Εβαλα και εγω μια ΤΤ καλη ψυχτρα αλλα το παραξενο ειναι οτι αντι να κατεβει ,ανεβηκε και πηγα στους 70 βαθμους , μπα βλεπω να το ξηλωνω το Μ/Β και πισω για rma.

Φίλε και αν αρχίσουν και οι ζέστες σε λίγο καιρό πόσο θα ανέβει ακόμα;

Δημοσ.

μαλλον κατι δεν κανεις καλα.. δεν γινεται να ανεβαινει παραπανω.. εμενα ειχε πεσει 10 κατω.. παστες ολα κομπλε?δες και τα ρευματα μεσα απο το bios

Δημοσ.

Ολα ειναι οκ με ..παστες και τετοια το chipset ειναι οκ αλλα η north bridge ειναι που ανεβαζει ,τελος παντον ,κολαει και οταν το κανω system stability test απο το everest ,υπαρχει κανα sotfware ρε παιδια που να σου πει τι κολαει? ή οταν κολησει να αφηνει κανα log ωστε να δω τι παιζει? ,και ακομα υπαρχει ενδεχομενο να ειναι κατι απο την cpu ,γιατι κατι διαβασα εδω μεσα για καποιον που εβγαλε την cpu και την ξαναεβαλε γιατι λεει δεν πατουσε καλα...και επιασε..ωρε λες...:)

Δημοσ.

οταν κολλαει στο stability και για την ακριβεια ή κλεινει το pc ή τρως μπλε οθονη φταιει το ρευμα συνηθως που εχεις δωσει αν εχεις κανει oc.. ή και οι μνημες ταχυτητα uncore clock

στο nb εγω εχω τωρα 40 βαθμους

να εχει τετοιο προβλημα ο επεξεργαστης χλωμο παντως αφου κλεινει και ασφαλιζει κιολας το σοκετ

Δημοσ.

Εγώ έχω msi x58 platinum. Το nb παίζει από 55-70βαθμούς. Είναι γνωστό ότι είναι πολύ ζεστό στο συγκεκριμένο mobo λόγω μικρής ψύκτρας. Αν δεν φτάνει τους 90βαθμούς, δεν έχεις πρόβλημα σύμφωνα με την εταιρεία.

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω το προβλημα λυθηκε ...ολα ηταν απο τις μνημες ..μολις τις κατεβασα fsb στα 1333Μhz ολα ειναι οκ ...στα 1600 που ειναι κανονικα οι μνημες τις βλεπει σαν oc..ασ μην τα σουρο στην msi τωρα.:devil:

Δημοσ.

Ναι μου κανει μανουρες ..πολυ παραξενο ,ασε που η msi τις 1600 της βλεπει σαν να ειναι oc λες και δεν υποστηριζει τετοιο bus ..γιαυτο λεω οτι ειναι οτι νανε ....τελικα οτι πληρωνεις παιρνεις.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως, σαν OC θα τις έβλεπε, καμιά μητρική δεν βλέπει τις 1600αρες σαν 1600αρες, αλλά σαν 1333άρες (SPD)...Τώρα για ποιό λόγο κάνει τρελά πράγματα, άγνωστον...Είσαι σίγουρος πως είχες δώσει τα σωστά ρευματα/timings;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...