Hades21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μετά απο την αναβάθμιση στην 9,04 δεν μου εμφανίζει κανένα notification, ούτε όταν υπάρχουν κάποια updates ουτε όταν χρειάζεται κάποιο resrart..ούτε κάν με το παλιό notifications system. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Για δες το notification-daemon πακέτο το έχεις εγκαταστήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hades21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ναί φίλε μου είναι εγκατεστημένο το πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Θα πρέπει να δεις αν και το πακέτο notify-osd είναι εγκατεστημένο αν και λογικά θα πρέπει να είναι και μετα να κάνεις δεξί κλίκ πάνω στην πάνω μπάρα και να προσθέσεις το πρόγραμματακι Εγαλείο ειδοποίησης. Μετά μπορείς να δεις το νέο σύστημα ειδοποιήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hades21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Και αυτό το πακέτο είναι εγκατεστημένο, και το εργαλείο ειδοποίησης που αναφέρεις (έχω αγγλική έκδοση του ububtu) υπάρχει πάνω στην μπάρα. Δεν με πολυενδιαφέρει να δώ το καινούργιο notification system απλά απορρώ για ποιό λόγο έχω χάσει τα notifications μετά την αναβάθμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Κανονικά και μετά από την προσθήκη που έκανες στο εργαλείο ειδοποίησης θα πρέπει να σου εμφανίζονται. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (έκανα upgrade). Κάνεις manual update αν και στα τελευταία είδα κάτι ονόματα αρχείων που είχαν σχέση με update άρα ίσως το έφτιαξαν. Bonus στο ότι το suspend δε λειτουργεί τόσο καλά όπως παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.