guardianx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους ! Λοιπόν ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ μια καλύτερη τηλεόραση και να ξεφορτωθώ την 24'' crt που έχω. Στην θέση της σκέφτομαι να αγοράσω την 37lh5000. Θα ήθελα την γνώμη σαν έχοντας ως κριτήριο ότι θα χρησιμοποιηθεί για προβολή HD (720 & 1080p) με σύνδεση από το PC ( και ίσως και για χειρισμό του pc άρα θέλω κάποια ευκρίνια). Εάν την έχει κάποιος μπορεί να μου πει τις εντυπώσεις του στην κίνηση και στην αντίθεση χρωμάτων. Επείσης μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει σε κάποιο πολυκατάστημα στη Θεσ/νίκη έτσι ώστε να την δω και από κοντά?
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θα σου προτεινα να κοιταξεις την καινουρια σαμσουνγκ B650, πολλα ατομα αντιμετωπισαν προβληματα με την LG στη χρηση την οποια θα κανεις και συ. Αν και τα προβληματα αφορουσαν το προηγουμενο μοντελο (7000), ακομα δεν υπαρχουν αναφορες οτι το προβλημα εχει εξαλειφθει οριστικα, ή αν υφισταται σε καποιο βαθμο.
guardianx71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Chris_85 Πράγματι πολύ καλή πρόταση. Νόμιζα ότι η συγκεκριμένη ήταν ακριβότερη. Ωστόσο δεν βρίσκω πουθενά πόσα ms είναι και στην αντίθεση μόνο Ultra ! Ultra τι? Ultraman? Γνωρίζεις μήπως κάτι γι'αυτά? Και άλλες 2 ερωτήσεις: με το usb movie τί τύπου αρχεία υποστηρίζει και το wlan θέλει συγκεκριμένο adapter και υπάρχει αυτός στην αγορά?
guardianx71 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Λοιπόν μετά από πολύωρο διάβασμα (τα ματάκια μου) τελικά άλλαξα στην Β650 . Τις περισόττερες απορίες μου τις έλυσα εκτός από 1 που θα ήθελα την βοήθεια σας. Τα panel A-MVA που έχουν οι 37'' έχουν μεγάλη-αισθητή διαφορά στο μάτι σε σχέση με τα S-PVA που έχουν οι 40'' τις ίδιας σειράς?
pantnick Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εγω περιμένω σε μερικές μέρες την lg 42LH5000. Το πρόβλημα με την σύνδεση pc ηταν μόνο στην 7000 απ οτι λένε...
guardianx71 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Mακάρι φίλε μου. Και καλορίζηκη! Αν δεν σου κάνει τον κόπο πες εντυπώσεις όταν παίξεις λίγο μαζί της γιατί τα 200hz ψιλολένε. Επίσης ξέρεις μήπως αν έχει υποστήριξει mkv-avi από usb όπως η samsung? Eπείσης τσέκαρε και για clouding (περισσοτερο λευκά σημεία από το κανονικό σε μαύρο φόντο) . A...και τι panelακι φοράει. Thanks
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Λοιπόν μετά από πολύωρο διάβασμα (τα ματάκια μου) τελικά άλλαξα στην Β650 . Τις περισόττερες απορίες μου τις έλυσα εκτός από 1 που θα ήθελα την βοήθεια σας. Τα panel A-MVA που έχουν οι 37'' έχουν μεγάλη-αισθητή διαφορά στο μάτι σε σχέση με τα S-PVA που έχουν οι 40'' τις ίδιας σειράς? Eχω την εντυπωση πως ολες οι τηλεορασεις της σειρας Β650 φορουν πανελ AUO και s-pva βρισκεις μονο σε ανωτερα μοντελα ή σε παρτιδες B650 που εχουν παει στο εξωτερικο. Απ οτι εχει πεσει στην αντιληψη μου ομως, δεν υπαρχει καμια διαφορα στο πανελ (καμια σχεση με οτι ισχυε μεχρι πριν 2-3 χρονια δηλαδη).
guardianx71 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Χμμμμ.....Περιπλέκονται τα πράγματα. Τα 40'' και ανω στις Β650 έχουν σίγουρα S-PVA. Κανένας ακόμη για επαλήθευση? Γιατί από την μία 37 με 40 έχουν 200 ευρώ διαφορά (και μια χαρά βολεύομαι με τις 37''). Από την άλλη αν οι διαφορές είναι χτυπητές προτιμάω να τα δώσω παρά να χτυπάω μετά το κεφάλι μου.... Τέσπα ... μεχρι τον Ιούνιο έχω καιρό για ψάξιμο
aiantas Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αν θες καθαρή εικόνα για σύνδεση μέσω PC (μέσω HDMI *) και για ταινίες όπως λες πάρε τη SONY W5500 και θα με θυμηθείς... Μακρυά από LG...όσο για τη B650 από ότι μπορώ να ξέρω δεν "παίζει καθαρα" με PC τουλάχιστον μέσω HDMI. LG: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43000
guardianx71 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Για την σειρά 6000 & 7000 το γνωρίζω. Για την σειρά 5000 όμως δεν λεχω ακολυσει τίποτα. Και για τις samsung τα "προβλήματα" που έχουν μερικοί δεν έχει διευκρινιστεί αν οφείλονται στις ΤV ή σε αδυναμία της vga να δώσει σήμα σε τέτοιες αναλύσεις κάτι που το βρίσκω ποιο πιθανό μιάς και πολλοί χρήστες δεν είχαν ποτέ έτοια προβλήματα. Επείσης σε καμία περίπτωση δεν είμαι προτεθιμένος να πληρώσω 1000 και ευρό για μία 37'' ((που από άποψη τεχν.χαρακτηριστικών δεν λέει και τίποτα τρελό(8ms refresh rate!?!?! Το 24'' tft screen που έχω για το pc μου έχει 5...)) Όπως και νά'χει ευχαριστώ για τον χρόνο και τη βοήθεια σου
pantnick Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Mακάρι φίλε μου. Και καλορίζηκη! Αν δεν σου κάνει τον κόπο πες εντυπώσεις όταν παίξεις λίγο μαζί της γιατί τα 200hz ψιλολένε. Επίσης ξέρεις μήπως αν έχει υποστήριξει mkv-avi από usb όπως η samsung? Eπείσης τσέκαρε και για clouding (περισσοτερο λευκά σημεία από το κανονικό σε μαύρο φόντο) . A...και τι panelακι φοράει.Thanks Απο Panel θα σε γελάσω... Είδα οτι είναι λίγο καλύτερη απο την 4000 που θα έπερνα και την πήρα..Μέχρι τώρα μόνο καλά λόγια ακούω αλλα σε λίγες μέρες θα ξέρω σίγουρα. Για το mkv απ οτι λέει έχει.Όπως και subtitles κτλ. Dvix Dvix (HD/SD) HD Extension (*.dat/*.mpg/*.mpeg/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mkv/*.avi/*.divx) Video Format DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvide1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid 1.10-beta-1/beta-2, Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264, AVC Audio Format AC3(Dolby Digital), EAC3, AAC, Mpeg, MP3, PCM Subtitle Format smi/*.srt/*.sub(MicroDVD, SubViewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivx)
Chris_85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Τα 40'' και ανω στις Β650 έχουν σίγουρα S-PVA. Δεν ισχυει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:33 ---------- όσο για τη B650 από ότι μπορώ να ξέρω δεν "παίζει καθαρα" με PC τουλάχιστον μέσω HDMI. Μπα, ουτε αυτο ισχυει. Διαβασε το φορουμ της B650
MoUCLAs Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 H σειρα LH5000 δεν χρειαζεται να συνδεθει με Πισι για να παιξει HD βίντεο. Μεσω της usb θύρας έχει αυτην την δυνατότητα. Μάλιστα υποστηρίζει και MKV! Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η εταιρία..
guardianx71 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Λοιπόν παιδιά πήρα την 37Β650 τελικά . Μία λέξη... ΤΕΛΕΙΑ. Όλα λειτουργούν τέλεια καθόλου clouding καθόλου ghosting ήτε στα αναλογικά ήτε στην σύνδεση με το pc (μέσω τις ΑΤΙ 3870 και του μανίσιου adaptor dvi-hdmi και hdmi καλώδιο 5 μέτρων ) ΜΕ ήχο χωρίς πρόβλημα ήτε σε clone ήτε σε extended με ανάλυση 1920χ1080 στα 60 hz (τόσο βγάζει μόνο η vga σε αυτή την ανάλυση). Με το που ξεκίνησε το Pc και με το 24'' 245Β και την tv την αναγνώρισε απευθείας και εγώ ρύθμισα μόνο το extended ή clone. Απόλυτα ικανοποιημένος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.