ata1983 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδια θελω μια βοηθεια γιατι δεν βλεπω να τα καταφερνω. Αρχικα ημουνα με τους generic drivers για την ατι4670 και οι δυο οθονες δουλευαν μια χαρα σε mirror. Εβαλα τους 9.4 απο τη σελιδα της ατι και ολα ειναι οκ εκτος του θεματος των οθονων. Mirroring δε δουλευει καθολου και οταν το απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις μου λειτουργει ως extended desktop. Το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγει καποιο μεγαλο παραθυρο πιανει και τις δυο οθονες και ειναι απιστευτα σπαστικο. Fullscreen δεν μπορω να εχω γιατι πιανει και τις δυο οθονες! Ειτε mirroring ειτε extended δεν με πειραζει αρκει να λειτουργει σωστα. Υπαρχει καποια λυση? Μια επιλογη cineκατι δενθυμαμαι ακριβως ειναι απενεργοποιημενη και δεν με αφηνει να την ενεργοποιησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εφοσον εχεις xorg.conf, μπορεις στα options του fglrx να βαλεις >Section "Device" Identifier "My Graphics Card" Driver "fglrx" BusID "PCI:1:0:0" [b]Option "DesktopSetup" "clone"[/b] EndSection Εκει δεχεται clone, horizontal και single. Δεν νομιζω να χρειαστει εξηγηση το τι κανει η καθε μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 --post deleted-- Τελικά μετά από καναδυο επανεκκινήσεις και αφού παραλίγο να μου κάψει την οθόνη όλα λειτουργούν οκ. Ευχαριστώ. Αυτοί οι drivers της ATI πρέπει να είναι επικίνδυνοι πάντως, τρεμόπαιζε η οθόνη πάρα πολύ και την έκανα reset και αυτή τα είχε παίξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.