vakili Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θελω να παιξω με ενα φιλο μου multiplayer το stronghold crusader αλλα δν καταφερνω να το κανω να δουλεψει. Στις οδηγιες του παινιδιου ελεγε να κανω forward καποιες πορτες και να το κανω allow στο firewall των windows. Καποιο αλλο firewall δεν εχω. Μπαινω στο παιχνιδι, πηγαινω στο multiplayer, τσεκαρω την πρωτη επιλογη για direct play μεσω tcp/ip και κανω host. θεωρητικα ο φιλος μου βαζοντας την ip μου και πατώντας join θα επρεπε να βρισκει το παιχνιδι που δημιουργησα. Αλλα κανει search και δεν του εμφανιζει κανενα αποτελεσμα. Επειδη ειμαι και λιγο ασχετος με το αντικειμενο μπορει κανενας να βοηθησει; Ευχαριστω.
Mourgolikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δεν έχω παίξει το παιχνίδι multiplayer, αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω λίγο. 1. Πες τον φίλο σου να δοκιμάσει host. 2. Ελπίζω να μην του δίνεις την εσωτερική ip του router (έχω δει πολλά τέτοια), αλλά την ip που βγάζει από εδώ π.χ. 3. Έχετε την ίδια έκδοση του παιχνιδιού, σωστά; 4. Δοκίμασε να κάνεις disable εντελώς το firewall των windows και να παίξετε. 5. Μπορείτε να δοκιμάσετε και μέσω hamachi, στο οποίο θα παίξετε μέσω εικονικού local network (LAN) 6. Δοκίμασε να ανοίξεις τα ports σε range +-100 (π.χ. αν θέλει το 5500, άνοιξε 5400-5600) 7. Αν είναι σπασμένο δοκιμάζεις κι άλλο .exe, επίσης ελέγχεις αν έχει το ίδιο cd-key (έχει; ) 8. Όλα τα παραπάνω να τα δοκιμάσει κι ο φίλος σου 9. Τα δοκιμάζεις και τα 8 άλλη μια 10. Πέζετε άλλο παιχνίδι
vakili Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ευχαριστω για τις συμβουλες. Το κακο ειναι πως δοκιμασαμε να κανει κι αυτος host αλλα δν δουλεψε. Επισης δοκιμασαμε κι αλλο παιχνιδι αλλα ουτε αυτο δουλεψε. Εχουμε την ιδια εκδοση και δν χρειαζοταν cd-key. Θα δοκιμασω αυτο με το ευρος των ports και να απενεργοποιησω τελειως το firewall αν και βλεπω να συνεχιζω να παιζω μονος. Ευχαριστω παντως.
krastheone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα.....αν εχει απομεινει καποιος παιχτης του ηρωικου stronghold crusades και γουσταρει να παιξει online μαχες,ας ερθει!!! ΔΕΝ χρειαζεται να εχουμε αυθεντικο το παιχνιδι καθως παιζουμε ονλινε μεσω του gameranger (ενα ελαφρυ προγραμμα που υποστιριζει online gaming)! Για οποιες αποριες γραψτε μου εδω ή στειλτε π.μ.
Mullenv Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδες!Γνωριζει κανεις πως μπορω να παιξω 2πλο το παιχνιδι stronghold crusader?Ξερω πως ειναι παλαιο παιχνιδι αλλα μου αρεσει.Εχω 2υπολογιστες σπιτι αλλα δεν ξερω πως να παιζω lan.Υπαρχει κανενας αλλος τροποσ μεσω internet π.χ.?περιμενω απαντησεις
Impious Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 http://www.filehippo.com/download_hamachi/ κατεβασε το και κλεισε το firewall και απο το antivirus και απο το pC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.