Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας για την Visual Basic!

panoramix222000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα τα φώτα σας, σε μια άσκηση που έχω στην Visual Basic, εδώ είναι ο server:

http://pastebin.com/m254e81e5

και εδώ ο client:

http://pastebin.com/m1bd4bd15

Αφού κάνω connect στο server και μετά κάνω request file μου πετάει το εξής exception, το εμφανίζει στο Timer_2 του server στην γραμμή που λέει:

>serverSocket.Send(conStoB.GetBytes(Str(LOF(1)), 0, Len(Str(LOF(1)))), Len(Str(LOF(1))), SocketFlags.None)

και το exception είναι:

>A request to send or receive data was disallowed because the socket is not connected and (when sending on a datagram socket using a sendto call) no address was supplied

Αυτό που θέλω να κάνω είναι από ένα server να κάνω capture ότι δείχνει η κάμερα και να το εμφανίζει σε ένα client σαν αλληλουχία εικόνων(σαν video αλλά πιο αργό).

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:45 ----------

Ξέχασα να σας πω ότι ο Timer2 θα ενεργοποιήτε με το που πατήσουμε το κουμπί strRecording!

Δημοσ.

καλησπερα Φιλε

Αυτο ειναι VB net

Δεν γνωριζω απο Νετ αλλα αν θες σε 6.0

εχω παραδειγμα απο τον φιλο LeandroA

Δημοσ.

Βαλε IP αντι του TCP.

Κατι αλλο.. γιατι εχεις δυο server?(1001,1002)

Το Accept γιατι το εχεις σε timer?

Βγαλε τους timers και βαλε try catch. Και το server σε ενα while loop το οποιο τελειωνει οταν σταματησει το προγραμμα(η αναλογα)

Τα βηματα ειναι καπως ετσι (γραφικα)

while(appisrunning){

try{

client= server.accept --> περιμενει μεχρη να συνδεθει καποιος πελατης, λογου του try οταν συνδεθει ο πελατης παει στο επομενο βημα

request = clinet.read --> καλο ειναι να το εχει ως "header" πχ 4 bit ή ενα byte και οχι "SENDFILE" που ειναι 16 byte

switch(request)

case 0: client.send(..) -->Στειλε το αρχειο

case 1: clietn.send(..)--> κανε κατι αλλο..

...

client.disconnect --> τελειωσε το request κλεισε και περιμενε αλλο πελατη (η και τον ιδιο)

}end try

catch --> καποιο exception

}end while

Yγ: Μιλαω για sync server και οχι για async που θελει Lock thread κλπ..

Υγ2:Το Clipboard(System.Windows.Forms) επιστρεφει null αν η κλαση στην οποια βρισκετε δεν ειναι STAThread

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...