Προς το περιεχόμενο

Αγορές σειρών/κασετινών

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι μας κατά καιρούς, ενδιαφερόμαστε να έχουμε στην συλλογή μας ολοκληρωμένες σειρές/κασετίνες,τις οποίες έχουμε αγοράσει από διάφορα sites του εξωτερικού ή εσωτερικού(?).

Σκεφτόμουν την δημιουργία ενός τόπικ,στο οποίο να υπάρχει μια ενημέρωση/''βάση δεδομένων'' σχετικά με σειρές/κασετίνες, οι οποίες είναι σε προσφορές ή είναι με υπότιτλους ελληνικούς ή είναι ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν,κλπ κλπ.

Και είπα να το ανοίξω τελικά.

Άθελα του,βοήθησε και ο Snoob,μιας και είδα ότι δεν ήμουν η μόνη που θα ήθελε την αγορά μιας σειράς,αντί να την παραγγείλει από θείους και ανηψιούς.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα, γιατί συχνά βρίσκω πακέτα (από το amazon ειδικά) που δεν έχουν στην περιγραφή τους αν έχουν υπότιτλους.

Εγώ η μόνη αγορά που τελικά ολοκλήρωσα, ήταν το Monty Pythons Flying Circus Complete που είχε πλήρεις ελληνικούς υπότιλους, σε εξαιρετική τιμούλα.

Δημοσ.

Παιδια ψαχνομαι εδω κ χρονια για 90210.Αν ξερει καποιος που μπορει να τα βρω με ελ.υποτιτλους η κ στην τελικη χωρις καθολου υπ/λους ας γραψει κατι...

Δημοσ.

Σε ευχριστω πολυ...Ξερεις μονο ανα μπορω να πληρωσω με απλη χρεωτικη η αντικαταβολη κ οχι με πιστωτικη?

Kαλα αυτο ειναι παμφθηνο σε σχεση με την Ελλαδα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε όσους αρέσουν οι πολιτικές σειρές, συνιστώ ανεπιφύλακτα το The Complete West Wing (H Δυτική Πτέρυγα), επτά seasons στην εξαιρετική τιμή των 55 ευρώ. Αγγλικοί υπότιτλοι κατά κύριο λόγο.

Δημοσ.

ΑλεξΝτεΠιερο,λυπάμαι.

Δεν έχω ιδέα.

Ίσως κάποιος που έχει κάνει αγορές στο συγκεκριμένο σαητ,να μπορεί να σου πει .

Παρεδώσε,κρίμα που μόνο η έκτη σεζον έχει ελληνικούς υποτίτλους.

Δημοσ.
Σε ευχριστω πολυ...Ξερεις μονο ανα μπορω να πληρωσω με απλη χρεωτικη η αντικαταβολη κ οχι με πιστωτικη?

Kαλα αυτο ειναι παμφθηνο σε σχεση με την Ελλαδα...

Αν η χρεωστικη ειναι Electron Visa μπορεις να αγορασεις κανονικα! Αγορασα πριν 1 βδομαδα απο το play.com! Ομως ελαβα μονο 2 απο τα 3 αντικειενα που ειχα παραγγειλει. Δυστυχως τα στελνουν ενα-ενα. Ακομα περιμενω να ερθει το τριτο. Δεν το πολυβλεπω να συμβαινει. Απλα περιμενω να περασουν οι μερες που απαιτουνται ωστε να ζητησω τα λεφτα μου πισω!

Χθες εκανα παραγγελια απο το amazon.co.uk. Ελπιζω αυτοι να ειναι πιο "σοβαροι"!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προς αυτούς που ασχολούνται με το ''άθλημα'' : Υπάρχει -την τρέχουσα περίοδο- κάποια καλή προσφορά για ολοκληρωμένη σειρά από σχετικό σαητ ?

Δημοσ.

Βασικα απ'οτι βλεπω το site του toufa σε ενημερωνει για υπαρχουσες προσφορες σε σειρες (οι περισσοτερες για παραδειγμα ηταν απο το αmazon) αρα δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης για το εν λογω site,και φυσικα ειναι αδιαμφισβητητο οτι το amazon ειναι trustworthy.;);).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...