Προς το περιεχόμενο

Ολοκληρωμένο PC με ωραίο design;

bill_viper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες, ψάχνομαι ν'αγοράσω καινούριο PC. Αυτό που αναζητώ είναι να έχει ωραίο design, δηλαδή κάποιος που θα μπει στο σπίτι να του κάνει εντύπωση. Δεν μ'ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας και το θέλω μόνο για internet, και να κοστίζει γύρω στα 500-600€ (με ή χωρίς οθόνη).

Να μην είναι με κάποιο κουτί extreme όμως σαν αυτά που μοιάζουν με aliens :P που έχω δει κατά καιρούς.

Έψαξα όλο το skroutz αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Έχετε μήπως κάτι να προτείνετε;

ΤΙΑ :)

Δημοσ.

Παντος αν εδινες κατι παραπανω μπορεις να παρεις mac που ειναι και ορεοι εξωτερικα.

(το ειπα τωρα περιμενω να πεσουν ντοματες:lol:)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση αλλά δεν έχω τον ανάλογο χρόνο να μαθαίνω καινούριο λειτουργικό. :$

Δημοσ.

Τόσο ο δίσκος, όσο και η CPU, προτάθηκαν με γνώμονα τη χαμηλή κατανάλωση. Η 4670 είναι όντως περιττή, απλά εφόσον τη σήκωνε το μπάτζετ είπα να τη βάλω... :Ρ

Δημοσ.
Να και μια προχειρη συνθεση απο εμενα capturevfh.jpg

εντελως αχρειαστη η χρηση black box edition. καλυτερα αυτος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559571 που ειναι energy efficient. Επισης αχρειαστη η 4650. Οποτε γλυτωνουμε και ενα 50αρι σιγουρα. Η συνθεση βεβαια μια χαρα για αγορα ειναι, αλλα συμφωνα με αυτα που ζηταει μπορει να γινει ακομα πιο οικονομικη

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα αυτό το MSI το οποίο είναι κ πολύ μικρό κ όμορφο κ φτηνό (320ε) κ αθόρυβο!

το έχω κ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...