Προς το περιεχόμενο

Kολλάει ο υπολογιστής όταν παίζω παιχνίδια

Ikki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια. δοκιμαζω αυτο και θα σου πω τι εγινε :lol:

EDIT: λέει ότι ειναι ενημερωμενο.....

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως για σοβαρά παιχνίδια και όχι παιχνίδια 4-6ετίας δεν θα σε ικανοποιήσει η onboard VGA που έχεις. Μέχρι και οι κάρτες τον 60-70 ευρώ καλύτερες είναι

Δημοσ.

Δεν ξερω τι αλλο..Δοκιμασε τον driver που σου εδωσα.Επισης συμφωνω απολυτα με τον guardian αμα θες και εχεις λεφτα παρε μια καλυτερη καρτα γραφικων..

Δημοσ.
καλα. αν εχετε τιποτα καλο να προτεινετε..... να παρω καινουργια:-)

Ποσα λεφτα εχεις και κυριως τι παιχνιδια παιζεις?

Δημοσ.
Οταν εχεις 32-bit βλεπει 2.8-3.2 αν εχεις 64-bit βλεπει και τα 4..Επισης μαθε σιγουρα τι καρτα γραφικων εχεις(και εγω νομιζω αυτη ειναι) κατεβασε τους τελευταιους drivers και ξαναπες μας δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο:-)

Συγνωμη που επεμβαινω :-) αλλα θελω να σας πω, πως και εγω εχω τα Vista 32-bit και εχω 4GB RAM αν παω στο υπολογιστη και πατησω δεξι κλικ και ιδιοτητες μου γραφει 4GB αλλα αν ανοιξω τον Task Manager μου γραφει οτι εχω καπου στα 3048 και παρολο που λενε πως το SP1 βλεπουν 4GB RAM δεν ειναι αληθεια...

Δημοσ.

παίζω καινούργια σχετικά παιχνίδια με μεγάλες απαιτλησεισ όμως απο ότι φαίνεται.... Μπορώ να διαθέσω μέχρι και 100€.:-D

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι με το SP1 βλέπουν και τα 4GB;

Επίσης 3048 δεν παίζει να σου δείχνει, μάλλον περισσότερο. Εμένα ΧΡ 32bit μου διαβάζουν 3668396 KB.

Δημοσ.
Ποιος είπε ότι με το SP1 βλέπουν και τα 4GB;

Επίσης 3048 δεν παίζει να σου δείχνει, μάλλον περισσότερο. Εμένα ΧΡ 32bit μου διαβάζουν 3668396 KB.

Οντως, εκτος και εχεις IGP με μοιραζομενη μνημη οπως εγω που εχω δωσει 512ΜΒ οποτε

μου βλεπει ~3,14GB. ;)

βεβαια αν βαλω και μια VGA PCIx με 512ΜΒ, μου βλεπουν πλεoν < 3GB!

Δημοσ.

ουπς δικιο εχεις πανο ..Νομιζω οτι σε μερικα acer με amd πανω γινεται αλλα τωρα δεν ξερω..εχεις προβλημα ikki

Δημοσ.
Συγνωμη αλλα laptop δεν ειναι????

Μάλλον έχεις δίκιο, ξέχασα ότι είναι φορητός..., που σημαίνει :mad:

Anyway, τουλάχιστον άμα είναι να πάρει κάτι, αυτές στα 100 ευρά

Δημοσ.

Βασικα ξεχασα να πω οτι η καρτα στα λαπτοπ δεν αλλαζει αμα ειναι ενα με τη μητρικη,αν οχι τοτε εισαι τυχερος

edit:βασικα αν εχεις αυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907873 που μαλλον αυτο εχεις τοτε νομιζω μπορεις να αλλαξεις καρτα γραφικων..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...