Προς το περιεχόμενο

Kολλάει ο υπολογιστής όταν παίζω παιχνίδια

Ikki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα απ ολα καλησπέρα.....

Μετα, χρησιμοποιώ τον παρακάτω Η/Υ:

mypcc.png

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να δείτε την εικόνα, παρακαλώ ενημερώστε με για να δω τι μπορώ να κάνω.

Τέλως πάντων, το πρόβλημά μού είναι το εξής:΄Όταν θέλω να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι, το παιχνίδι κολλάει ή παίζει σε αργή κίνηση. Το ίδιο ισχύει και όταν θέλω να χρησιμοποιήσω και μία εφαρμογή flash. Τι μπορώ να κάνω για να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα???

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθειά και το ενδιαφέρον σας! :-D

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν εχεις καλη καρτα γραφικων μπορει να φταιει αυτο και οσο για τις flash εφαρμογες δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο flash player...Αν παλι εχεις καλη καρτα γραφικων κατεβασε τους τελευταιους drivers απτo site της εκαστοτε μαρκας της gpu σου... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως σου βλεπει 4gb ραμ με 32-bit OS...

Δημοσ.
NVidia Geforce 7000Μ 128MB shared αυτη τη vga εχει?

δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αλλά έτσι νομιζω.

Αν δεν εχεις καλη καρτα γραφικων μπορει να φταιει αυτο και οσο για τις flash εφαρμογες δοκιμασε να κατεβασεις το τελευταιο flash player...Αν παλι εχεις καλη καρτα γραφικων κατεβασε τους τελευταιους drivers απτo site της εκαστοτε μαρκας της gpu σου... Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως σου βλεπει 4gb ραμ με 32-bit OS...

Για το flash player, έχω την τελευταια έκδοση......

Στον Υπολογιστή δεν έχω αλλάξει τίποτα. Είναι όπως ήταν όταν τον αγόρασα......

Κανονικά, με 32-bit OS, ποση RAM θα έπρεπε να βλέπει???

Δημοσ.
Για το flash player, έχω την τελευταια έκδοση......

Στον Υπολογιστή δεν έχω αλλάξει τίποτα. Είναι όπως ήταν όταν τον αγόρασα......

Κανονικά, με 32-bit OS, ποση RAM θα έπρεπε να βλέπει???

Οταν εχεις 32-bit βλεπει 2.8-3.2 αν εχεις 64-bit βλεπει και τα 4..Επισης μαθε σιγουρα τι καρτα γραφικων εχεις(και εγω νομιζω αυτη ειναι) κατεβασε τους τελευταιους drivers και ξαναπες μας δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο:-)

Δημοσ.
Οταν εχεις 32-bit βλεπει 2.8-3.2 αν εχεις 64-bit βλεπει και τα 4..Επισης μαθε σιγουρα τι καρτα γραφικων εχεις(και εγω νομιζω αυτη ειναι) κατεβασε τους τελευταιους drivers και ξαναπες μας δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο:-)

έχω όμως έναν φόβο. Τελευταία φορα που προσπάθησα να κάνω ενημέρωση και να κατεβάσω μία ενημέρωση με το windows update για την κάρτα γρφικών όταν άνοιξε ο υπολογιστής, μοθ έγραψε ότι δεν έχει ολοκληροθεί η εγκατάσταση της ενημέρωσης. και την τερμάτισε από μόνο του.... (Πως μπορώ να βεβαιωθώ για την κάρτα γραφικών που έχω???)

Δημοσ.
(Πως μπορώ να βεβαιωθώ για την κάρτα γραφικών που έχω???)

Σου παραθετω κατι απο ενα αλλο topic :

Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> ιδιότητες -> ρυθμίσεις -> για προχωρημένους -> προσαρμογέας

Στο κουτάκι που γράφει "Τύπος Προσαρμογέα", είναι το μοντέλο της κάρτας γραφικών.

Εκει θα δεις..Αν παλι οχι τοτε κατεβασε το gpu-z και δες..Επισης χεσε το windows update μολις δεις τι καρτα γραφικων εχεις τοτε μπες στο site της nvidia αν ειναι nvidia και κατεβασε τους τελευταιους drivers απο κει..Και οταν λες οτι στην τερματισε μονο του τι εννοεις?

Δημοσ.

χρησιμοποιώ windows vista και δεν είναι ακριβώς έτσι το menu. αλλά μπόρεσα και βρήκα αυτό: gpub.png

δεν ξέρω αν βοηθάει. η αλήθεια είναι ότι είμαι τελείως άσχετος :-D

(όταν λέω ότι την τερμάτησε μόνο του, εννοώ την ενημέρωση. και μου είπε ότι απέτυχε)

Δημοσ.

Οκ..Λοιπον κατεβασε αυτον τον driver βαλτον και πες μου μετα αν διορθωθηκε το προβλημα..http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista_179.48_beta.html

Δημοσ.

σιγουρα? ειναι beta. δεν μπορει να μου δημιουργήσει καινούργια προβλήματα ετσι?

Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλα δεν βρισκω και αλλον...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ----------

lol το γραψα και 2 φορες..Παντως δεν νομιζω να γινει κατι

Δημοσ.

έβαλα να κατεβαίνει η ενημέρωση (122MB) αλλα μεχρι να ολοκληρωθει, παρατήρησα αυτο:

driver.png

μήπως αν έκανα κλικ στο κουμπι ενημέρωση? και το λέω αυτό επειδεί έχω και ενα άλλο προβλημα. όταν βλέπω ταινία, κολλάει τελείως ο υπολογιστής. και μια φορά που ξεκόλησε (τις άλλες φορές έκλεινε τελείως) μου έβγαλε αυτό το μνμ:

problemwvp.png

μήπως αν βρει ενημέρωση στο πρόγραμμα οδήγησης οθόνης, λυθούν και τα άλλα μου προβλήματα???

και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.....:o

Δημοσ.

Λοιπον τοτε λεω να κανεις παυση στην ενημερωση που κατεβαινει κανε αυτο που ειπες και αν δεν πετυχει συνεχιζει να κατεβαζεισ αυτο που σου εστειλα..Δεν ξερω τπτ αλλο να σου προτεινω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...