therock Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θελω να καταθεσω χρηματα στην χρεωστικη καρτα που εχω απο λογαριασμο στην Τραπεζα Κυπρου, το προβλημα ειναι πως εδω στην Αιγινα δεν εχει καποια τραπεζικο καταστημα Κυπρου. Με ποιο τροπο, οσο το δυνατον οικονομικοτερο μπορ να μεταφερω τα χρηματα? Μου ειπανε μεσω τραπεζικου εμβασματος, αλλα εκει πληρωνεις την Τραπεζα (Και πληρωνεις αρκετα κιολας νομιζω), και τα χρηματα δεν κατατιθενται και αμεσως. Το εμβασμα επισης ειναι οικονομικοτερο μεσω e-banking αλλα δεν εχω καποιον αλλο λογαριασμο για να τα μεταφερω. Υπαρχει καποια αλλη λυση? Ειναι κριμα να πληρωσω 20 Ευρω εισητηρια πηγαινε-ελα (δυν την ολη ταλαιπωρια) για να κατεβω Πειραια και να παω σε καποια Κυπρου.
Ban.ShortTrader Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν έχεις κάποιο γνωστό να του στείλεις τα λεφτά στο δικό του λογαριασμό (λογικά κανα ευρώ νταβαντζιλίκι στην τραπεζά του) και αυτός να στα βάλει στην Κύπρου;
johnnyestia Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Πιο καλή ιδέα είναι να πάς σε κάποια άλλη τράπεζα εκεί στην Αίγινα να ανοίξεις καινούριο λογαριασμό. Σε βάθος χρόνου θα σε βολέψει απείρως καλύτερα.
therock Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Και εγω αυτες τις 2 λυσεις σκεφτηκα. Απλως ολοι κοντινοι μου φιλοι δουλευουν το πρωι και δεν μπορουν να αφησουν τις δουλειες τους να πανε στην τραπεζα να καταθεσουν τα χρηματα. Απο την αλλη σκεφτομαι να κανω λογαριασμο στην Πειραιως ή στην Εθνική που υπάρχουν παντού. Γνωριζετε τι δικαιολογητικα θελουν, και αν οι χρεωστικες εχουν καποιους ορους? Οι κυπρου ξερω πως δεν εχει συνδρομες,κοστος ενεργοποιησης και επιτοκια αναληψεων αλλα δεν ξερω τι ισχυουν για τις καρτες των υπολοιπων τραπεζων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.