kelas7back Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 θεμα με AMD Ryzen και game debate Σε ολα τα παιχνιδια το game debate βγαζει θεμα με AMD Ryzen 1200-1300χ. Μαλλον χαζη ερώτηση αλλα μηπως εχουν τετοιο θεμα ή απλα το site εχει θεμα αυτες τις μερες;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τι εννοεις βγαζει θεμα?επισης μην κοιτας τις απαιτησεις των παιχνιδιων δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα Marketινιστικο trick!ο επεξεργαστης που λες θα παιξει ολα τα παιχνιδια με μια budget καρτα μεχρι και high! 2
gildo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εμενα μου εβγαζε X και οτι δεν θα παιζει ο fx6200 το star wars battlefront 2.Επαιξα μια χαρα στην beta και χωρις κανενα προβλημα παρολο που ελεγε οτι δεν κανει ο επεξεργαστης.Ειναι αυτο που γραφει ο αλεξανδρος. 1
kelas7back Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 αυτο εδω βγαζει https://imgur.com/p8QyPUj
venuets Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 υποστιριξη παιχνιδιων μια γνωμη αν ξερει καποιος εχω εναν 7100 και μια 1050ti 4gb palit παιχνιδια οπως lol/pubg/forthnite/zula/warface/cs go/h1z1/nfs payback θα τα παιζει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να μάθεις βλέποντας τα official minimum requirements του κάθε game. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Hnepes Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Και ακόμα καλύτερα μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο Youtube με λεξεις κλειδιά το παιχνίδι και την κάρτα γραφικών για να δεις τις επιδόσεις σε fps. Υπάρχει πολύ υλικό, ειδικά στα γνωστά παιχνίδια. Τώρα αν δεν έχει ακριβώς και τον επεξεργαστή σου, δεν πειράζει, θα έχει κάποιον ανάλογης δυναμικότητας. 1 1
venuets Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 οκ ευχαριστω . μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω γιατι γενικα βλεπω οτι τρεχει πολλα απλα διαβαζω οτι ο επεξεργαστης δεν κανει για gaming χωρις να εχω προσωπικη αποψη μιας και ως τωρα μονο lol/pro/gta.v/l2 επαιζα
Ghost007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, tsoubas είπε οκ ευχαριστω . μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω γιατι γενικα βλεπω οτι τρεχει πολλα απλα διαβαζω οτι ο επεξεργαστης δεν κανει για gaming χωρις να εχω προσωπικη αποψη μιας και ως τωρα μονο lol/pro/gta.v/l2 επαιζα ε νταξ δεν ειναι οτι ποιο δυνατο αλλα οχι οτι δε παιζει κιολας..αναλογως το παιχνιδι παντα...
Milti Pepo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Can I run it Καλησπέρα παιδιά, έχω ψάξει και σε διάφορα σαιτ για αυτό το θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κι εδώ γιατί άλλα σαιτ μου λένε οτι μπορώ να τα τρέξω και άλλα όχι αλλά έτσι κι αλλιώς θα ήθελα και μια γνώμη πρώτα. Θέλω να αγοράσω το red dead redemption 2 και το τελευταίο call of duty modern warfare αλλά δεν είμαι σίγουρος άμα το σηκώνει ο υπολογιστής μου. Προφανώς και δεν περιμένω να τα τρέχω σε ultra γραφικά και φουλ ανάλυση, αλλά να μπορώ να παίζω χωρίς να κολλάνε. i5 4430 3.0 GHz Asus Radeon R9 270X 2GB DirectCU II 8 GB RAM Windows 10 Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ!
d_gkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Can you run it. Google it και θα δεις αν μπορείς να το τρέξεις
Extinction Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Σε όλα low ή medium και <1080p ναι θα τα τρέξει, αλλά δεν θα είναι ευχάριστη εμπειρία. Αναφέρεις 2 βαριά games. Μπορείς να δεις στο YouTube διάφορα video αν ψάξεις την κάρτα σου και το συγκεκριμένο game που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά εγώ που κοίταξα δεν είδα κανένα video που να έχει 4η γενιά i5 όπως εσύ. Στην θέση σου θα κοίταγα για αναβάθμιση! Και καλύτερα να μην ρίξεις λεφτά στο συγκεκριμένο μηχάνημα, εκτός αν δεν υπάρχει budget.
jerry banana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 10/5/2009 στις 1:18 ΜΜ, aladdin7 είπε Καλημερα! Υπαρχει καποιο site για απαιτησεις παιχνιδιων, εκτος του Can you run it; https://www.systemrequirementslab.com/cyri Φιλικη συμβουλή να μην εμπιστεύεσαι κανενα απο τα αναφερομενα site.Θα πηγαινεις στο youtube ,θα πηγαινεις στην αναζητηση και θα πατας "cpu","gpu","τίτλο παιχνιδιού" και δίπλα settings ή σκέτο όπως το γραφω σστην αρχη.Εαν θες στο τιτλο βάζεις και ram.Αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα