Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεμα με AMD Ryzen και game debate

Σε ολα  τα παιχνιδια  το game  debate  βγαζει  θεμα   με AMD Ryzen 1200-1300χ.  Μαλλον  χαζη ερώτηση  αλλα μηπως  εχουν  τετοιο  θεμα ή απλα  το site εχει  θεμα  αυτες  τις  μερες;

Δημοσ.

Τι εννοεις βγαζει θεμα?επισης μην κοιτας τις απαιτησεις των παιχνιδιων δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα Marketινιστικο trick!ο επεξεργαστης που λες θα παιξει ολα τα παιχνιδια με μια budget καρτα μεχρι και high!

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα μου εβγαζε X και οτι δεν θα παιζει ο fx6200 το star wars battlefront 2.Επαιξα μια χαρα στην beta και χωρις κανενα προβλημα παρολο που ελεγε οτι δεν κανει ο επεξεργαστης.Ειναι αυτο που γραφει ο αλεξανδρος.

• Thanks 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

υποστιριξη παιχνιδιων μια γνωμη αν ξερει καποιος

εχω εναν 7100 και μια 1050ti 4gb palit

παιχνιδια οπως lol/pubg/forthnite/zula/warface/cs go/h1z1/nfs payback

θα τα παιζει;

Δημοσ.

Και ακόμα καλύτερα μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο Youtube με λεξεις κλειδιά το παιχνίδι και την κάρτα γραφικών για να δεις τις επιδόσεις σε fps. Υπάρχει πολύ υλικό, ειδικά στα γνωστά παιχνίδια. Τώρα αν δεν έχει ακριβώς και τον επεξεργαστή σου, δεν πειράζει, θα έχει κάποιον ανάλογης δυναμικότητας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω . μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω γιατι γενικα βλεπω οτι τρεχει πολλα απλα διαβαζω οτι ο επεξεργαστης δεν κανει για gaming χωρις να εχω προσωπικη αποψη μιας και ως τωρα μονο lol/pro/gta.v/l2 επαιζα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsoubas είπε

οκ ευχαριστω . μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω γιατι γενικα βλεπω οτι τρεχει πολλα απλα διαβαζω οτι ο επεξεργαστης δεν κανει για gaming χωρις να εχω προσωπικη αποψη μιας και ως τωρα μονο lol/pro/gta.v/l2 επαιζα

ε νταξ δεν ειναι οτι ποιο δυνατο αλλα οχι οτι δε παιζει κιολας..αναλογως το παιχνιδι παντα...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Can I run it

Καλησπέρα παιδιά, έχω ψάξει και σε διάφορα σαιτ για αυτό το θέμα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κι εδώ γιατί άλλα σαιτ μου λένε οτι μπορώ να τα τρέξω και άλλα όχι αλλά έτσι κι αλλιώς θα ήθελα και μια γνώμη πρώτα.

Θέλω να αγοράσω το red dead redemption 2 και το τελευταίο call of duty modern warfare αλλά δεν είμαι σίγουρος άμα το σηκώνει ο υπολογιστής μου. Προφανώς και δεν περιμένω να τα τρέχω σε ultra γραφικά και φουλ ανάλυση, αλλά να μπορώ να παίζω χωρίς να κολλάνε.

i5 4430 3.0 GHz

Asus Radeon R9 270X 2GB DirectCU II

8 GB RAM

Windows 10

Εσείς τι λέτε;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σε όλα low ή medium και <1080p ναι θα τα τρέξει, αλλά δεν θα είναι ευχάριστη εμπειρία. Αναφέρεις 2 βαριά games. Μπορείς να δεις στο YouTube διάφορα video αν ψάξεις την κάρτα σου και το συγκεκριμένο game που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά εγώ που κοίταξα δεν είδα κανένα video που να έχει 4η γενιά i5 όπως εσύ.

Στην θέση σου θα κοίταγα για αναβάθμιση! Και καλύτερα να μην ρίξεις λεφτά στο συγκεκριμένο μηχάνημα, εκτός αν δεν υπάρχει budget.

Δημοσ.
Στις 10/5/2009 στις 1:18 ΜΜ, aladdin7 είπε

Καλημερα! Υπαρχει καποιο site για απαιτησεις παιχνιδιων, εκτος του Can you run it;

https://www.systemrequirementslab.com/cyri

Φιλικη συμβουλή να μην εμπιστεύεσαι κανενα απο τα αναφερομενα site.Θα πηγαινεις στο youtube ,θα πηγαινεις στην αναζητηση και θα πατας "cpu","gpu","τίτλο παιχνιδιού" και δίπλα settings ή σκέτο όπως το γραφω σστην αρχη.Εαν θες στο τιτλο βάζεις και ram.Αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...