GiorGhino Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Τους τελευεταιους 2 μήνες δεν είχα ανανεωσει το rapidshare account γιατι δεν το χρησιμοποιούσα και τωρα θελω να ξανα φτιαξω μιας και ξανα αρχισα. Μου φαινόταν όμως ότι μετα τη βλακεία με τα 10GB/week σαν να άρχιζε να μειώνεται το υλικό που χε. Πολλά πράγματα δεν τα έβρισκα ενω μερικές φορές τα βρισκα σε αλλες υπηρεσίες όπως το megashares. Η απορία μου είναι αν το rapidshare συνεχίζει να είναι ο κυρίαρχος στην On Line αποθήκευση, η να κάνω κανα megaupload-megashares? edit-Υ.Γ. Βεβαια αν κρίνω απ τα θέματα, πρέπει να ναι ακόμα ακμαιότατο
apathya Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εγω παντος με megaupload ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν εχω limit και ειμαι ελευθερος να κατεβασω ΟΣΟ θελω , επισης και το megashares ειναι παρα πολυ καλο! Τωρα εσυ αποφασιζεις
GiorGhino Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν είμαι σιγουρος πόση ποικιλία έχει το megashares. Καινούργια πράγματα και δημοφιλοί πιστεύω θα έχει σίγουρα αλλα μικροπράγματα δε νομίζω να το χρησιμοποιούν τοσο πολύ έτσι δεν είναι; Το megaupload είναι λίγο ακριβο αφου δεν εχει 3μηνα πακετα των 17 ευρω που με βολευουν παρα πολύ
NOMIKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Προς το παρόν το rapidshare είναι ο πιο μεγάλος παίκτης στο χώρο. Αν και με τα διάφορα που κάνει το τελευταίο διάστημα έχει δυσαρεστήσει πολύ κόσμο.
pc_admin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 τωρα το rapidshare εχει οριο 5gb την ημερα (απο 2,6gb που ειχε) αλλα παλι καλυτερα να εχεις απεριοριστο δεν νομιζεις? υπαρχουν αρκετα τωρα,εχω netload και βρισκεις και εκει τα παντα ,οπως και στο megaupload ειναι απεριοριστο. Αν θα δεις , πλεον στα περισοτερα sites του ειδους εχουν για το καθε download , links για διαφορα accounts (rapidshare,netload,megaupload ktl) Το προβλημα που υπαρχει ειναι οτι σιγα σιγα οι δισκοι οσο μεγαλοι και να ειναι να ειναι γεμιζουν Θα επρεπε σε καθε premium account για 12 μηνες και ανω να δινουν δωρο και σκληρο δισκο
Getta Robo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Φιλε χρησιμοποιω απο πολυ παλια το rapidshare, και πλεον ειμαι απογοητευμενος απο την συμπεριφορα του. Δεν μιλαω για παρανομο υλικο (οποιοδηποτε παρανομο, απο προγραμματα μεχρι οτι φανταστει κανεις) αλλα και για κανονικα αρχεια. Πλεον τρεμουνε τοσο πολυ, που οποιοσδηποτε να κανει αναφορα κατεβαζουνε με την μια τα αρχεια. Γιαυτο το λογο θα ελεγα να μην τους προτιμησεις, αλλα να πας σε καποια αλλη οπως το megaupload.
Ather Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Λογικό μου φαίνεται να κατεβάζουν τα αρχεία μετά από αναφορά. Ξέρει κάποιο που δεν το κάνει; Μάλλον δεν ασχολούνται τόσο με τα άλλα επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλή. Προσωπικά τα 5gig ανά μέρα μου φαίνονται υπερ-αρκετά... Τώρα αν κάποιος κατεβάζει κάθε μέρα ταινίες hd οκ....
Mourgolikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 In addition to the Premium HappyHours, RapidShare is glad to announce another good news for Premium customers. Our latest upgrade enables us to permanently raise the traffic credit to 5 GB per day. Up to 25 GB of traffic can be collected. We will now implement HappyHours for our Premium customers, so you can use our infrastructure in the best possible way. Currently, the HappyHours will be active from 2 a.m. until 10 a.m. Central European Time since that is the only time during which there is unused bandwidth left. During that time, only 10% of the data volume you download will be charged to your traffic balance. So if you download 300 Megabytes during HappyHours, only 30 Megabytes will be accounted. This applies also if you use RapidPoints or TrafficShare for your downloads. Και σε συνάρτηση με την μέγιστη ταχύτητα download που πιάνω (2MB/s με κλείδωμα στα 17800kbps) και την τεράστια ποικιλία και τις καλές τιμές της συνδρομής του (για τρίμηνη και πάνω, είναι περίπου στο μέσο όρο των file hosters) πιστεύω πως είναι ακόμα κυρίαρχος στο παιχνίδι. Χθες βράδυ κατέβασα 30GB και χρεώθηκα μόνο 3GB, με αποτέλεσμα να μου μείνουν άλλα 2GB από το ημερήσιο όριο. Υπάρχει κάτι καλύτερο;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Και σε συνάρτηση με την μέγιστη ταχύτητα download που πιάνω (2MB/s με κλείδωμα στα 17800kbps) και την τεράστια ποικιλία και τις καλές τιμές της συνδρομής του (για τρίμηνη και πάνω, είναι περίπου στο μέσο όρο των file hosters) πιστεύω πως είναι ακόμα κυρίαρχος στο παιχνίδι. Χθες βράδυ κατέβασα 30GB και χρεώθηκα μόνο 3GB, με αποτέλεσμα να μου μείνουν άλλα 2GB από το ημερήσιο όριο. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Τα οποία μπορούσες να εκμεταλλευτείς κατεβάζοντας άλλα 20GB (και να χρεωθείς μόλις τα 2). Συμφωνώ, είναι ακόμα κυρίαρχος στο παιχνίδι.
talisman Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τα οποία μπορούσες να εκμεταλλευτείς κατεβάζοντας άλλα 20GB (και να χρεωθείς μόλις τα 2). Συμφωνώ, είναι ακόμα κυρίαρχος στο παιχνίδι. Δεν συμφωνω απολυτα αν και το χρησιμοποιω για παλια αρχεια που δεν βρισκονται αλλου Ολα τα αλλα τα βρισκεις σε αλλα megashares(με πολλες BRRιπιες τελευταια),netload,megaupload οτι ωρα σε βολευει εσενα και οχι αγρια ξημερωματα. To rapid ετσι και το χρησιμοποιησεις αλλες ωρες δεν φτανει ουτε και για στραγαλια
Sadamiraq Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αν και εχει κανει βλακιες το rapidshare τωρα αυτο το διαστημα τα εχει στρωσει τα πραματα αρκετα,βεβαια κανεις δεν εγγυατε τι μπορει να γινει την επομενη μερα.......
GiorGhino Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Φιλε χρησιμοποιω απο πολυ παλια το rapidshare, και πλεον ειμαι απογοητευμενος απο την συμπεριφορα του. Δεν μιλαω για παρανομο υλικο (οποιοδηποτε παρανομο, απο προγραμματα μεχρι οτι φανταστει κανεις) αλλα και για κανονικα αρχεια. Πλεον τρεμουνε τοσο πολυ, που οποιοσδηποτε να κανει αναφορα κατεβαζουνε με την μια τα αρχεια. Γιαυτο το λογο θα ελεγα να μην τους προτιμησεις, αλλα να πας σε καποια αλλη οπως το megaupload. Αυτο ρε προσεχα και εγω πριν μου κλεισει και δεν εκανα ανανεωση περα απ την μειωμενη χρηση εκεινη την περιοδο. Τοσα πραγματα που ψαγνα "Not found" και "Due to violations...." Το Megashares τι λεει? Βρισκεις δημοφιλες πραμγατα το διχως αλλο, αλλα αν θελω μια δισκογραφια ενος τραγουδιστη των 00s θα τη βρω?
esertas Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εγώ όταν έληξε ο λογαριασμός στο rapid δεν τον ανανέωσα και συνεχίζω να κατεβάζω μέσω του cryptoload. Όλα μια χαρά.
talisman Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Αυτο ρε προσεχα και εγω πριν μου κλεισει και δεν εκανα ανανεωση περα απ την μειωμενη χρηση εκεινη την περιοδο. Τοσα πραγματα που ψαγνα "Not found" και "Due to violations...." Το Megashares τι λεει? Βρισκεις δημοφιλες πραμγατα το διχως αλλο, αλλα αν θελω μια δισκογραφια ενος τραγουδιστη των 00s θα τη βρω? Οχι απο μουσικη σχεδον τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.