johzaf Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θέλω να αγοράσω μια ''καλή'' κάρτα ήχου, περισσότερο αφιερωμένη για αναπαραγωγή stereo αλλά θέλω να υποστηρίζει drivers για Vista 64 bit, επίσεις καλό θα ήταν να μπορώ να αλλάξω τους τελεστικούς στην έξοδο της κάρτας. Μια βοήθεια εμπεριστατωμένη θα ήταν χρήσιμη, βρήκα κάποιες σε οnline shop αλλά κάποιος που να γνωρίζει πραγματικά;
johzaf Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Τι έγινε σε όλους οι κάρτες ήχου παίζουν χωρίς προβλήματα στα Vista 64bit?
Tenshi Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 H Onboard της Realteck δέν είχε κάποιο πρόβλημα.Στην δικιά σου περίπτωση τι σε προβλημάτισε με την κάρτα σου;Stereo μπορείς να παίξεις με ηχεία των 5 ευρώ και κάρτα 10ετίας!Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με το σύστημά σου;HTPC-Home theater,Media/music pc,επεξεργασία ήχου; Φαντάζομαι οτι και κάποιος γνώστης θα σου προτείνει αγορά κάρτας ήχου εφόσον έχεις ήδη (ή σκέφτεσαι να πάρεις) ένα καλό σέτ ηχείων...όχι απαραίτητα Logitech Z-5500...
pc_admin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 προφανως εχει καποια soundblaster (audigy ή live ισως?) με τα γνωστα προβληματα παλιοτερων drivers στα vista. Εχουν βγαλει συμβατους , αλλα καποια προβληματακια υπαρχουν ακομα Οπως ειπε και ο προυγουμενος οι on-board της realtek (τις βλεπουν τα vista σαν High Definition Audio) που εχουν οι περισοτερες μητρικες εχουν πληρη υποστηριξη στα vista
johzaf Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Απλά έχω την Asus rampage formula με την κάρτα ήχου που έχει η m/b, σαφέστατα ο στερεοφωνικός ήχος έχει διαφορετικές απαιτήσεις απο ένα ανάλλογο sarround, απο ηχεία έχω τα roister iq και θέλω μια κάρτα ήχου καλύτερη απο αυτή που έχει η Asus, αλλά να μπορώ να αλλάξω τους τελεστικούς στην έξοδο, παράδειγμα όπως η audio track αλλά η συγκεκριμένη έχει πρόβλημα στα vista, οπότε αν μπορείτε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο θα το εκτιμούσα!
tmjuju Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αν δεν σε πειράζει το να μην αλλάζει τελεστικούς … προτείνω την ESI Juli@ PCI δικάναλη αυστηρά και με balanced. Σαν transport μπορεί να δώσει 24/192, και με world clock in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.