Προς το περιεχόμενο

Αγορα laptop για παιχνιδια κατω απο 700Ε

vasilisga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λες να το γυρισω απο laptop σε σταθερο??? μπαινω σε σκεψεις σιγα σιγα...:rolleyes:

Εγώ λέω να μην το σκεφτείς καθόλου. Εγώ μένω Αθήνα, αλλά το πατρικό μου είναι Βόλο και καταλαβαίνεις ότι κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω για μεγάλο χρονικό διάστημα, παίρνω τη μονάδα παραμάσχαλα. Καλό το laptop, αλλά άλλη φάση ειδικά τα games στο desktop. ;)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπότε να φτιάξουμε σύνθεση για desktop με 700 ευρά ?

Με αυτά τα λεφτά κάνεις θαύματα πάντως....

Δημοσ.

Φιλε καταρχας σε ευχαριστω για τον κοπο που εκανες και εψαξες. Απο τα λιγα που ξερω φαινεται αρκετα καλο μηχανημα. Χωρις να θελω να σε αμφισβητησω, γνωριζεις απο τετοια πραγματα ωστε να παρω το συγκεκριμενο? (επειδη εγω δεν γνωριζω και πολλα:eek:) φιλικα παντα:-)

Δημοσ.

Τα μισά από αυτά που Linkara τα πήρα εγώ πρόσφατα και χαίρομαι τη ζωή μου (εκτός απο την gtx260 που έχω διαβάσει ότι σκίζει στα reviews !!), όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά γενικά. Τώρα, θα σου πρότεινα να περιμένεις και πιο έμπειρες γνώμες, οι οποίες θα μπορούσαν να κάνουν πιο συμφέρουσες επιλογές.:-) . Αλλά μην βιαστείς, γιατί θα την πατήσεις (όπως την πάτησα και εγώ ένα φεγγάρι).

Δημοσ.

Θα συμφωνησω και εγω με τα αλλα παιδια για την επιλογη desktop.

H δουλεια για την οποια υπαρχουν τα laptops ειναι συγκεκριμενη και σιγουρα δεν ειναι τα games.

Eγω συγκεκριμενα εχω το 8710w το οποιο ειναι πολυ καλυτερο απο το desktop μου και ομως προτιμω να παιζω παιχνιδια στο desktop.

Laptop για παιχνιδια θα σου ελεγα να παρεις μονο αν ειναι να πας να σπουδασεις στο εξωτερικο οπου εκει οσο να 'ναι θα 'θελεις να παιξεις αξιοπρεπως και κανενα παιχνιδακι.

Αν σπουδαζεις Ελλαδα παρε σιγουρα desktop, να τον μετακινεις μια φορα στο τοσο δεν ειναι προβλημα.

Ρωτα τα παιδια εδω για καινουργια συνθεση υπολογιστη.

Δημοσ.

ωραια παιδια, θα το σκεφτω σοβαρα για λιγες μερες μεχρι να αποφασισω... σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας:-D

Δημοσ.

Επειδή σκεφτόμουν ακριβώς τα ίδια με σένα, ως φοιτητής κι εγώ, είχα δώσει 1500 για ένα "gaming" Pavilion. To πούλησα ένα χρόνο μετά...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Είμαι νέος χρήστης στο forum και εχω κι εγω την ίδια σκέψη με το φιλο....Ξεκίνησα κι έκανα μια ερευνα για αγορά λαπτοπ. Βρήκα λοιπον κάποια σχετικά οικονομικα.Το ενα είναι Fujitsou αλλα είναι σε καλή τιμή.

Εχει κανείς άποψη για αυτή την μάρκα σε λάπτοπ??????

Δημοσ.

Καλημερα φιλε και καλως ηρθες.

Για να παιξεις καπως αξιοπρεπως παιχνιδια σε laptop θελεις το λιγοτερο καρτα γραφικων 9600m gt.

Το fujitsu που θα ειδες δε νομιζω να εχει τετοια καρτα.

Το μονο που υπαρχει σ'αυτα τα λεφτα και γι'αυτην τη χρηση ειναι αυτο το acer αλλα να ξερεις οτι τα acer δεν ειναι και ο,τι πιο αξιοπιστο υπαρχει.

Δημοσ.

Αυτο που έχω δεί είναι στο ακόλουθο λινκ :

http://www.smartcomputer.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=801&category_id=58&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

και έχει 9300Μ GS NVIDIA.Νομίζω είναι δυνατό.

ΥΓ: Ζητώ συγνώμη για το λινκ που έβαλα δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται η όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...