NOMIKOS Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Video Clips 60 - 70 oldies σε καλή ανάλυση ,όχι από το Youtube σε συμπιεσμένη ποιότητα υπάρχουν κάπου? Έχω κάνει κάποια search αλλά τίποτα σχετικό.
silve Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Λίγο δύσκολο να βρεις 60s & 70s video clips. Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...
NOMIKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Λίγο δύσκολο να βρεις 60s & 70s video clips. Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι... να είσε καλά φίλε μου το ξέρω αλλά αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ.
disqualified Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 καλυτερα να πεις για τι συγκροτηματα ενδιαφερεσαι γιατι ετσι κι αλλιως video clip δεν υπηρχαν τοτε με την εννοια που υπαρχουν σημερα και ο,τι υπηρχε ειναι κομματια κυριως απο Live εμφανισεις. Οποτε αν πεις συγκροτηματα ισως σου προσφερει καποιο μελος κατι απο τη δικη του συλλογη
NOMIKOS Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 καλυτερα να πεις για τι συγκροτηματα ενδιαφερεσαι γιατι ετσι κι αλλιως video clip δεν υπηρχαν τοτε με την εννοια που υπαρχουν σημερα και ο,τι υπηρχε ειναι κομματια κυριως απο Live εμφανισεις. Οποτε αν πεις συγκροτηματα ισως σου προσφερει καποιο μελος κατι απο τη δικη του συλλογη Μερικά από αυτά είναι Belmonts, Donovan , Elvis Presley, Ritchie Valens,Chuck Berry,The Platters, Ricky Nelson,Roy Orbison,Paul Anka,Pat Boone,Patsy Cline και ανάλογα άλλα συγκροτήματα και τραγουδιστές εποχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.