vocals_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 "2 PCI Express (Gen 2) x16 slots - 2-way CrossFire: One slot operating at x16 (16-lane port) or two slots each operating at x8 (8-lane ports) bandwidth" http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?itemId=545&downloadFlag=false&action=e&windowstate=normal&mode=view Still dont get it γιατι δεν γινεται CrossFire ???Διαβασα και το λινκ αλλα δεν καταλαβα...
phanispal Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν είπε κανείς ότι δε γίνεται, απλά άλλο Χ16 mode κι άλλο Χ8 mode... Ντάξει, δεν έχουν και την τεράστια διαφορά, εγώ απλά εξέφρασα την προσωπική μου άποψη..
ultraxmode Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Πάντως εγώ που αγόρασα ένα Gigabyte EP45-UD3P (τουλάχιστον για την ώρα) δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.. προβλήματα, προβλήματα,προβλήματα.. ASUS έπαιρνα πάντα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. τώρα πώς μου ήρθε κ αγόρασα gigabyte.. άστο.. κι εγώ ρωτάω ακόμη τον εαυτό μου.. προσωπική μου γνώμη πάντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.