chrism4111 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Τι Antivirus/Firewall χρησιμοποιείς; Υπήρχε πρόβλημα παλιότερα με uTorrent και NOD32, δεν μπορούσες να κάνεις browsing αν άνοιγες το uTorrent. Χρησιμοποιω το AviraAntivir και firewall το κλασικο των windows και επισης ενα ακομα προγραμμα το mallware antimallware και ενα ακομη που ξεκιναει στην εκκινηση το οποιο λεγετε autorun eater....
slygeo87 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δεν κατεβάζεις το upload στο 15;80 που είπε ο τεο είναι του ματς.
ouzoubourou Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 η απαντηση στο προβλημα σου λεγετε cfosspeed κατεβασε το κ θα με θυμιθεις κτεβαζω τορρεντ με 1.2μβ το δευτερολεπτο η απο ραπιντ με 1.6 κ το σερφαρισμα παραμενει ιδιο δοκιμασε το κ πες μας εντυπωσεις
chrism4111 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 η απαντηση στο προβλημα σου λεγετε cfosspeed κατεβασε το κ θα με θυμιθεις κτεβαζω τορρεντ με 1.2μβ το δευτερολεπτο η απο ραπιντ με 1.6 κ το σερφαρισμα παραμενει ιδιο δοκιμασε το κ πες μας εντυπωσεις Ναι ναι ναι ...... Αυτο ειναι που κανει την τεραστια δουλεια (Ρε ο ουζουμπουρου εισαι τωρα σε θυμηθηκα):-):-):lol::lol:)Το προτεινω ανεπιφυλακτα κανει τεραστια δουλια και το browsing τρέχει μαρσαρει και δεν σταματαει.... Αν υπαρχουν και τιποτα ρυθμησεις που πρεπει να κανω θα μπορεσεις να τις αναγγηλεις?... Ευχαριστω...... Εdit : Δουλεύει σε Vista??
disqualified Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 αν δεν περιορισεις τα connections και το upload δεν κανεις τιποτα.
chrism4111 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 αν δεν περιορισεις τα connections και το upload δεν κανεις τιποτα. Αυτο εχει γινει και μαζι με το παραπανω προγραμματακι ειναι ολα μια χαρα....
Fuel7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πώ!Εχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, και θέλω να απαλαγώ απο αυτόν το νταλκά. Ο περιορίσμος τών connections και του upload, πού γίνεταί?
chrism4111 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πώ!Εχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο, και θέλω να απαλαγώ απο αυτόν το νταλκά. Ο περιορίσμος τών connections και του upload, πού γίνεταί? Μαλλον ο φιλος μας πιο πανω θα μιλαει απο οτι καταλαβα για το QoS και για το upload limit που αυτο βρισκετε στις επιλογες του τορρεντ. Αν εχεις δηλαδη 24αρα και 1mbps upload τοτε θα πρεπει να βαλεις στατους γυρω στο 70 με 80(kBps) στο upload limit του utorrent ετσι περιοριζεις λιγο την ταχυτητα ανεβασματος (αυτο τουλαχιστον καταλαβα εγω).. Παντως εγω με το προγραμματακι ειδα διαφορα μεγαλη.. Γραψε εντυπωσεις για να μαστε και σιγουροι οτι δουλευει παντου !! ** Δουλευει και σε Vista Δοκιμασμενο.
Fuel7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 εγω θα το δούλεψω σε ΧΡ, κατέβασα το πρόφραμμα και σε λιγο θα το κάνω ινσταλ και το αργότερο αύριο θα έχω νέα.Εγω δεν έχω 24αρα εχο Κονεξ στα 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.