p_under Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 μάλλον σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ... πολυ γενικο αυτο ρε THRESH ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:02 ---------- Αλλο μη γνωστης, κι αλλο μη εξυπηρετικος... πολυ σωστο αυτο .
PavelX Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Τουλάχιστον στο κατάστημα στην Π.Π. Γερμανού στην Θεσσαλονίκη δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και εξυπηρετικοί και "γνώστες" όπως λέτε. Ένα παράδειγμα που μου έκανε και φοβερή εντύπωση ήταν όταν πήγα να πάρω μελάνι για τον εκτυπωτή μου. Γενικά εγώ από hardware καταστάσεις δεν σκαμπάζω και πολλά. Μου είχε τελειώσει το μαύρο μελάνι (canon εκτυπωτής) και πάω λοιπόν να αγοράσω άλλο. Φτάνω στον υπάλληλο και ακολουθεί η παρακάτω συζήτηση: - Θα ήθελα μαύρο μελάνι για τον τάδε εκτυπωτή - Το μικρό ή το μεγάλο; - ... εχμ, όπως κοιτάς από αριστερά, το δεύτερο. (αστειευόμενος) - Το μεγάλο θέλεις. Ε τι να πω. Και όταν είχα πάει να αναβαθμίσω το PC, και με βοήθησαν και με εξυπηρέτησαν. Ας λέμε και τα καλά, όχι μόνο τα άσχημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 πολυ γενικο αυτο ρε THRESH όταν έχουν αποδεδειγμένα το καλύτερο after sales support από οποιοδήποτε άλλο κατάστηματα δεν είναι καθόλου γενικό...
p_under Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ειπαμε πως το πλαισιο ειναι χαλια μαγαζι απλα οτι οι υπαλληλοι που εχει σε μερικα μαγαζια δεν ξερουν τιποτα. το καλυτερο after sales support απο οτι εχω διαβασει θα το εχει δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλια οσο eshop - multirama αλλα κ παλι αυτο δεν διορθωνει αυτο που λεμε .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 το ότι δεν ξέρουν δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι εξυπηρετικοί όπως είπε και ο pournaras...
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ε τι περιμενετε με το βασικο μισθο που περνουν? επιστημονες θελετε να ειναι? ο deliveras πιο πολλα περνει...
De@th L0rd Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ε ρε αλέντζο με το αιώνιο φθόνο σου για τους ντελιβεράδες.Ο υπάλληλος όμως δεν είναι 8+ ώρες καβάλα σε ένα μηχανάκι με αντιπάλους τους ταρίφες κ το χρόνο κ με ρίσκο της σωματικής του ακεραιότητας κ της ζωής του...
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ε ρε αλέντζο με το αιώνιο φθόνο σου για τους ντελιβεράδες.Ο υπάλληλος όμως δεν είναι 8+ ώρες καβάλα σε ένα μηχανάκι με αντιπάλους τους ταρίφες κ το χρόνο κ με ρίσκο της σωματικής του ακεραιότητας κ της ζωής του... ποιος στο ειπε αυτο? 8+?? και 10ωρα μου λεει φιλος που δουλευε στο πλαισιο οτι κανανε 2-3 φορες τη βδομαδα. σωματικης ακεραιοτητας? δε τα ξερεις καλα. εχω δει μπολικους τσακωμους στο πλαισιο απο πελατες που εχουν παραπονα οτι δεν εγινε σωστη δουλεια (φυσικα οχι ξυλο). πες οτι παει ενας πελατης το pc του που εχει μεσα υλικο της δουλειας του και απο λαθος τεχνικου χανεται αυτο το υλικο. τι γινεται? σε τετοια περιπτωση προτειμας να φας ξυλο παρα να τρεχεις και να μη φτανεις. btw. το παραδειγμα του delivera ειναι τυχαιο. πες καθαριστηρια.....
slygeo87 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ε τι περιμενετε με το βασικο μισθο που περνουν? επιστημονες θελετε να ειναι? ο deliveras πιο πολλα περνει... Και έτσι να είναι δεν νομίζω να τον δικαιολόγει η απαράδεκτη του στάση απέναντι στο πελάτη.Παίρνει ''τόσα'' για να εξυπηρετεί.Γι' αυτό τον διαλέξανε.Άμα δεν μπορεί να δώσει ούτε ένα καλώδιο ας πάει για ντιλιβερι τότε.
teo64x Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 δε τα ξερεις καλα. εχω δει μπολικους τσακωμους στο πλαισιο απο πελατες που εχουν παραπονα οτι δεν εγινε σωστη δουλεια (φυσικα οχι ξυλο). Κρίμα... Είχα αρχίσει να το ψήνω να πάω στο πλαίσιο να δω μερικές μπουνιές επειδή ο δίσκος κάποιου πέταξε bad sectors.
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Και έτσι να είναι δεν νομίζω να τον δικαιολόγει η απαράδεκτη του στάση απέναντι στο πελάτη.Παίρνει ''τόσα'' για να εξυπηρετεί.Γι' αυτό τον διαλέξανε.Άμα δεν μπορεί να δώσει ούτε ένα καλώδιο ας πάει για ντιλιβερι τότε. εδω ισχυει το "οτι πληρωνεις περνεις" αν ο υπαλληλος ειναι με το αγχος και απο μεσα του ριχνει βρισιδια στο αφεντικο, λογικο ειναι να μη μπορει να αποδοσει σωστα στη δουλεια του. αν ομως περνε μπολικα λεφτα, τοτε θα ενιωθε ευχαριστημενος και θα δουλευε καλυτερα. οι εργαζομενοι δεν ειναι ρομποτ, εχουν και ψυχολογια... δε μπορεις να το αμελεις αυτο και λες "αφου σε πληρωνω κανε αυτο που λεω". αυτο συμβαινει και με τους τραγουδιστες. νομιζεις οτι εχουν ορεξη να τραγουδανε σχεδον καθε μερα και να ειναι μες στη τρελη χαρα και να διασκεδαζουν το κοσμο? σκεφτονται ομως τα λεφτα που θα παρουν και αυτο τους φτιαχνει τη ψυχολογια. με τοσα λεφτα εγω θα εκανα κολοτουμπες ολη μερα. και γω προσωπικα που δουλευω σαν DJ, οτι διαθετει να μου δωσει το μαγαζι, τοσο αποδιδω και γω. (γι'αυτο εχω το virtualdj και πεταω μια playlist και γω καθομαι και τα ξυνω..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 κάλιστα βέβαια μπορούν να πάνε αρκετοί πελάτες και να παραπονεθούν στον υπεύθυνο για την συμπεριφορά/ασχετοσύνη/κτλπ κτλπ του υπαλλήλου (που και καλά είναι λόγο του χαμηλού μισθού) με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος απόλυσης...
slygeo87 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Σιγά τα αυγά θρες...ξέρεις πόσα παιδάκια θα ήθελαν να είναι στη θέση αυτού του βλάκα;Να τον απολύσει ναι, ακούς εκεί ούτε ένα καλώδιο.
stavi Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σιγά τα αυγά θρες...ξέρεις πόσα παιδάκια θα ήθελαν να είναι στη θέση αυτού του βλάκα;Να τον απολύσει ναι, ακούς εκεί ούτε ένα καλώδιο. χάλαρωσε αυτή είναι η τακτική τους ούτως η άλλως... αν και γω έφυγα μόνη μου, το κλίμα δε με σήκωνε... φανταστείτε ότι μετά απο ένα χρόνο που πέρασα να πάρω κάτι δεν ήξερα σχεδόν κανέναν απο τους υπαλλήλους, τους είχαν αλλάξει όλους... Ακόμα κι αν κάποιος δουλεύει πολλά χρόνια εκεί κάποια στιγμή θα τον διώξουν... δεν μπορώ να ξέρω για ποιό λόγο ακριβώς το κάνουν πάντως η αλήθεια είναι ότι φοβούνται πολύ τους υπαλλήλους τους.. κάθε βράδυ μας έλεγχε ο σεκιουριτάς μην τυχόν έχουμε κλέψει τίποτα.. και είχα ακούσει πολλά περιστατικά που το κάναν... κάποιος από το service πετούσε στα σκουπίδια παλιά καλά ωστόσο κομμάτια και το βράδυ πήγαινε και τα έπαιρνε. Μια άλλη ταμίας δεν έδινε αποδείξεις και έβαζε πολλά φράγκα στην τσέπη της.. περισσότερο φυλαγόντουσαν απο εμάς τους υπαλλήλους παρά απο τους πελάτες. Και γενικά είναι πολύ καταπιεστικά, εκει μέσα, εγώ το σιχάθηκα το μέρος, ούτε απ'εξω δε θέλω να περνάω. Λογικό είναι λοιπόν οι υπάλληλοι να μην ξέρουν πολλά πράματα, αφού οι περισσότεροι είναι νέοι.
panos2171 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Τους αλλαζουν συχνα για να γλιτωνουν κατι με τις ασφαλισεις ΙΚΑ μικα και κατι τετοια.Μου τα λεγε η θεια μου αλλα δεν θυμαμαι ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.