-nick- Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Τελευταια μου το κανει ψιλοσυχνα, εκει που λειτουργει κανονικά σταματάει να οτν βλέπει από τα Windows και μετά αμέσως ξανααναγνωρίζεται (autoplay κλπ), σαν να τον εκανα unplug και plug-in αρχικα υπεθεσα οτι κατι επαιζε με το καλωδιο/διασυνδεση, δεν ξέρω όμως
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 nick[;2708657'']αρχικα υπεθεσα οτι κατι επαιζε με το καλωδιο/διασυνδεση, δεν ξέρω όμως Έγινε κάτι και δεν ξέρεις πλέον; Δοκίμασες άλλο καλώδιο που δουλεύει σίγουρα ή τον σύνδεσες σε άλλο σύστημα και πάλι τα ίδια;
-nick- Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Έγινε κάτι και δεν ξέρεις πλέον; Δοκίμασες άλλο καλώδιο που δουλεύει σίγουρα ή τον σύνδεσες σε άλλο σύστημα και πάλι τα ίδια; Δεν το κάνει τόσο συχνά ώστε να μπορώ να τσεκάρω. Γίνεται 3-4 φορές την μέρα το πολύ.
-nick- Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 nick[;2708669'']Δεν το κάνει τόσο συχνά ώστε να μπορώ να τσεκάρω. Γίνεται 3-4 φορές την μέρα το πολύ. Στο ξεκάρφωτο σταματάει να τον αναγνωρίζει. Μετά τον κάνω replug κ όλα ρολόι πάλι. Ελπίζω να μην έχει κάποια σχέση με τον δίσκο. Μερικές φορές πετάει αυτό το μύνημα : http://img365.imageshack.us/my.php?image=usby.jpg Αλλά όταν μου το κάνει αυτό, απλά τον κλεινω και τον ξανανοιγω και ολα οκ.
alex89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Όταν πατάς στο κίτρινο συνεφάκι τι message σου βγάζει; Επίσης δοκίμασες να συνδέσεις τον εξωτερικό και στις άλλες θύρες usb του υπολογιστή σου;
-nick- Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όταν πατάς στο κίτρινο συνεφάκι τι message σου βγάζει; Επίσης δοκίμασες να συνδέσεις τον εξωτερικό και στις άλλες θύρες usb του υπολογιστή σου; http://img209.imageshack.us/img209/1782/probu.jpg και μετα οταν βγαζω-ξαναβαζω το αναγνωριζει κανονικά Δεν το δοκιμασα σε αλλες θυρες usb οχι Το θεμα ειναι οτι για να δω αν θα κανει προβλημα σε αλλη θυρα κλπ θα πρεπει να το εχω ανοιχτο αρκετες ωρες
alex89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Τσέκαρε το σκληρό σου με κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα της WD για να δεις σε τι κατάσταση είναι. Αν είναι εντάξει ο σκληρός, πιθανόν κάτι με την τροφοδοσία (το καλώδιο μάλλον) να μην πηγαίνει καλά. Αν στο κάνει αραιά, κάποια στιγμή θα στο κάνει συχνά. Το πότε, δε μπορείς να το ξέρεις.
-nick- Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τσέκαρε το σκληρό σου με κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα της WD για να δεις σε τι κατάσταση είναι. Αν είναι εντάξει ο σκληρός, πιθανόν κάτι με την τροφοδοσία (το καλώδιο μάλλον) να μην πηγαίνει καλά. Αν στο κάνει αραιά, κάποια στιγμή θα στο κάνει συχνά. Το πότε, δε μπορείς να το ξέρεις. Κατέβασα το Data Lifeguard της WD, που απο το λιγο που το εψαξα ειναι το μονο διαγνωστικο για WD, και δεν βρήκα κάποια επιλογή που να ελέγχει σε τι κατάσταση είναι ο σκληρός. Εκτός αν κοιτάξω για καποιο διαγνωστικο προγραμμα για σκληρους δισκους ανεξαρτητως εταιρειας
alex89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις και με την εξέταση δίσκων των vista ή αν θες με το hdtune. Προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ. Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα παρόμοια προγράμματα. http://www.hdtune.com/
-nick- Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις και με την εξέταση δίσκων των vista ή αν θες με το hdtune. Προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ. Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα παρόμοια προγράμματα. http://www.hdtune.com/ Με το hdtune δεν μου κανει το Health test ουτε μου δειχνει θερμοκρασια (ειναι εξωτερικος ο σκληρος), παρα μονο το τεστ για errors. Στον εσωτερικο σκληρο τα δειχνει ολα κανονικα.
alex89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τότε κάνε εξέταση σφαλμάτων με τα win. Κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του εξωτερικού - ιδιότητες - εργαλέια - έλεγχος σφαλμάτων. Αν θες τσέκαρε και τις δύο επιλογές (αν βρει σφάλματα δηλαδή να τα διορθώσει). Αν περάσει την εξέταση δίσκων πιθανότατα είναι εντάξει ο εξωτερικός. Το καλώδιο του εξωτερικού σου δε γίνεται να το αλλάξεις; Είναι μόνον με usb ή και με ακόμη ένα καλώδιο για να παίρνει από εκεί ρεύμα (δηλαδή αν έχει και μετασχηματιστή);
-nick- Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τότε κάνε εξέταση σφαλμάτων με τα win. Κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο του εξωτερικού - ιδιότητες - εργαλέια - έλεγχος σφαλμάτων. Αν θες τσέκαρε και τις δύο επιλογές (αν βρει σφάλματα δηλαδή να τα διορθώσει). Αν περάσει την εξέταση δίσκων πιθανότατα είναι εντάξει ο εξωτερικός. Το καλώδιο του εξωτερικού σου δε γίνεται να το αλλάξεις; Είναι μόνον με usb ή και με ακόμη ένα καλώδιο για να παίρνει από εκεί ρεύμα (δηλαδή αν έχει και μετασχηματιστή); Εχει και καλωδιο για να παιρνει ρευμα. Λεει Windows was unable to complete the disc check. Δεν λεει για errors κ τετοια παντως (τον χρησιμοποιω παραλληλα, δε νομιζω να παιζει καποιον ρολο )
alex89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Κανονικά θα έπρεπε να ολοκληρώσει την εξέταση. Πολλά εργαλεία διαγνωστικά έχει το hirens boot cd το οποίο χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Αν θες δοκίμασε και με άλλα διαγνωστικά προγράμματα. Καλό είναι τα αρχεία στον εξωτερικό σκληρό να τα έχεις και κάπου αλλού. http://www.9down.com/topic-Hiren-s-BootCD/
katsikoula Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Γιατι παιδευεστε??? Αν το πηρες απο Πλαισιο τον πηγαινεις πισω κ σου δινουν καινουριο σφραγισμενο της επιλογης σου. απλα κανενα ενα back up πρωτα. περα απο αυτο αν ειναι 2.5 ο δισκος περνει ρευμα απο την θυρα USB. δοκιμασε αλλο καλωδιο ή αλλη θυρα
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δοκίμασε το σε κάποιο άλλο pc η λειτουργικό να δεις αν στο κάνει. Σιγουρέψου και άλας οτι δεν εχεις βάλει στις επιλογές ενέργειας απενεργοποίηση σκληρών δίσκων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.