teo64x Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Unreal Tournament 3 με το Titan Pack και τα mods που έχει. Αυτό, online.
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 alone in the dark 5, to ερματισα πριν λιγο καιρο, πολυ καλο. sniper-elite λιγο παλιο, 3ετιας.. αν δε το εχεις πεξει πολυ καλο αυτο το Gears of War καλο παιδια?, να το παρω απο ενα φιλο να το πεξω?
zamalxis Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλησπέρα φίλε εγώ θα σου πρότεινα τα FALLOUT-3 αλλά κ το FARCRY-2 είναι επίσης καλό
Mourgolikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 το Mass Effect δεν είναι καθαρό RPG για pc? Mass Effect is an action role-playing game developed by BioWare... ***************************************** Bασικά ο καλύτερος τρόπος να βρεις το παιχνίδι που θες είναι να πας μια βόλτα στο youtube και πληκτρολογώντας φράσεις/λέξεις κλειδιά όπως best fps games, best games of 2009, addicted action games κτλ... να δεις δεις videos από gameplays.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 και νομίζεις ότι όταν λέει RPG δεν εννοεί κάτι τέτοιο μέσα σε αυτά έτσι?
Mourgolikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 και νομίζεις ότι όταν λέει RPG δεν εννοεί κάτι τέτοιο μέσα σε αυτά έτσι? Ναι αυτό πιστεύω, αν και δεν πιστεύω να έχασα κάτι αναφέροντας λίγα επιτυχημένα action-rpg. Στην τελική το παιδί αποφασίζει τι θέλει να δει/παίξει κι όχι εσύ (ή και εγώ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι όταν λέει RPG εννοεί όλα τα είδη του από την στιγμή που ρωτάει υποθέτω ότι μας ζητάει έμμεσα να αποφασίσουμε...
pete35 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 αν θες racing καλο ειναι το race driver grid,το colin mcrae dirt,superbikes 09 και το moto gp 08.το race driver grid παιζει internet χωρις αυθεντικο cd και αλλες version.θα σου προτινα αν θες καλο game να παιξεις καποιο online οπως ενα cod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.