padelis71992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδία εχετε να μου προτείνετε κανένα καλό παιχνιδάκι!? Γιατι για αλλη μια φορα τα εχω βαρεθει ολα! Και δεν ξερω τι να παιξω! Ευχαριστω
Myro Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αν τα βαρέθηκες γι' άλλη μια φορά όλα, ίσως ήρθε η ώρα ν' αλλάξεις χόμπυ
izzy18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Θα σου προτεινα το Antlantica...Ειναι online game....Πολυ γαματο!!!!!
kurokokoro Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Τι σε ενδιαφέρει να παίξεις? RPG, FPS, Adventure? Παίξε κανένα παλιό σε emulator.
padelis71992 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Οχι RPG παντος οτιδηποτε αλλο....Ολα τα καινουρια τα εχω τερματισει ( GTA IV, CoD Modern, WaW, PES 2009 (αυτο το εχω βαρεθει) ) Βασικα κατι σα το FEAR καποιο FPS να κολησω :Ρ Το Godfather 2 δεν μαρεσε καθολου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 αν δεν έχεις παίξει το Bioshock είναι καιρός νομίζω...
Mourgolikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Left 4 Dead Mass Effect FallOut 3 με τα expansion του Velvet Assassin Unreal Tournament 3 με το Titan Pack και τα mods που έχει. Killing Floor Χ-Blades Bioshock Αυτά που έχω δοκιμάσει (εκτός το Killing Floor), μου άρεσαν και είναι περίπου του τύπου που ζητάς (τα περισσότερα). Και αν δε σου αρέσει κανένα από αυτά περίμενε το Duke Nukem Forever (Δεν έβαλα σε όλα links γιατί βαρέθηκα να ψάχνω)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Οχι RPG παντος οτιδηποτε αλλο....Ολα τα καινουρια τα εχω τερματισει ( GTA IV, CoD Modern, WaW, PES 2009 (αυτο το εχω βαρεθει) ) Βασικα κατι σα το FEAR καποιο FPS να κολησω :Ρ Το Godfather 2 δεν μαρεσε καθολου... Chronicles of Riddick: Assault on Dark AthenaLeft 4 Dead Mass Effect FallOut 3 με τα expansion του Velvet Assassin Unreal Tournament 3 με το Titan Pack και τα mods που έχει. Killing Floor Χ-Blades Bioshock Αυτά που έχω δοκιμάσει (εκτός το Killing Floor), μου άρεσαν και είναι περίπου του τύπου που ζητάς (τα περισσότερα). Και αν δε σου αρέσει κανένα από αυτά περίμενε το Duke Nukem Forever (Δεν έβαλα σε όλα links γιατί βαρέθηκα να ψάχνω) πάλι καλά που λέει όχι RPG
vocals_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Gears of War Devil May Cry 4 Mirror's Edge (αυτο να παιξεις ειναι γ@μ@το) Δες και κανα ραλακι π.χ. Grid,NFS Undercover επισης NBA 2k9(ααυτηηη ειναι παιχνιδαρα αν γουσταρεις και μπασκετακι θα το λιωσεις)
Mourgolikos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 πάλι καλά που λέει όχι RPG Ε αφού όλα εσύ τα βλέπεις για RPG... Και πάλι αυτά που πρότεινα είναι Action-RPG, όχι όπως τα κλασσικά που ξέρουμε και εννοούμε εκ πρώτης ως (καθαρά; ) rpg. Στην τελική ποτέ δεν ξες τι εννοεί ο άλλος και το τι μπορεί πραγματικά να του αρέσει. whatever.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 το Mass Effect δεν είναι καθαρό RPG για pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.