Προς το περιεχόμενο

UCK-Yugoslavia,Skopia... kai meta;

k64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα θεμα που με απασχολει τον τελευταιο καιρο,ειναι η Μεγαλη Αλβανια που επιθυμουν οι γειτονες μας. Ισως οι μεγαλοι (Νατο ΕΕ)βαλαν μυαλο,αλλα η απληστια ειναι χαρακτηριστικο που παρουσιαστηκε στον ανθρωπο πριν χιλιαδες χρονια. Εσεις τι λετε? rolleyes.gif" border="0 <A HREF="http://null" TARGET=_blank>null</A>

Δημοσ.

Apo tin stigmi pou oi Amerikanoi meta tin ptosi tis proin USSR ebalan <<to xeraki >> tous stin Europi .....polla na perimeneis akoma..!!!<P>H istoria mas exei dikaksei oti polloi mikroi kai anooitoi ta balane me tin Ellada alla sto telos exasan.!DIOTI o Theos o Idios exei ypograpsei tin Eleutheria autis tis xoras kai den mporei na tin parei piso..!!

Δημοσ.

Προσοχή : Μόνο ότι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για διάφορα θέματα.<BR>Απαγορεύονται τα πολιτικά posts καθώς και τα αθλητικά posts.<BR>Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα η και στην διαγραφή του topic

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by subzero:<BR><STRONG><BR>H istoria mas exei dikaksei oti polloi mikroi kai anooitoi ta balane me tin Ellada alla sto telos exasan.!DIOTI o Theos o Idios exei ypograpsei tin Eleutheria autis tis xoras kai den mporei na tin parei piso..!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Subzero φίλε μου. Δε θέλω πάλι να καταλήξω σε υβρεολογίες, αθυροστομίες, ειρωνίες κλπ, οπότε αν μου απαντήσεις κάνε το ήρεμα σε παρακαλώ και προπαντός μη μου επιτίθεσαι.<P> Πρώτα πρώτα να σου πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Θεό/Χριστό/Αλλάχ/Μωάμεθ/Βούδα κλπ. Καλά κάνεις και πιστεύεις σε ό,τι θέλεις. Αλλά πιστεύω, ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΩ, το ότι η Ελλάδα είναι ελεύθερη γιατί οι Έλληνες πολεμήσαμε για την πατρίδα μας, τις οικογένειές μας, τη γη των προγόνων μας. Όπως είπε και ο Μακρυγιάννης στους στρατιώτες που πήγανε να πουλήσουνε κάποια αρχαία αγαλματάκια σε κάποιους ξένους: <<αυτά, όσα και να σας δώσουνε μην καταδεχτήτε να τα πουλήστε. Γι αυτά πολεμήσαμε>>.<P> Λυπάμαι ρε φιλαράκι που θα σου το πω, αλλά μου θυμίζεις τον παπά του χωριού μου, που όταν πηγαίναμε εκκλησία μας έκανε λόγο για διάφορα και ένα από αυτά τα διάφορα ήτανε και οι καλλιέργεις των χωριαφιών. Είχε πει ο παπάς σε κάποια στιγμή ότι <<αν δε θέλει ο Θεός τότε η γη δεν ανθίζει, δεν είναι γόνιμη, δεν πρόκειται να μεγαλώσουνε τα σπαρτά>>. Και εγώ του είχα πει, ότι ναι μεν ο Θεός, αλλά αν δεν καλλιεργήσεις τη γη, δεν την περιποιηθείς, δεν την ποτίσεις, δε σκαλίσεις το χώμα, δεν την οργώσεις, τότε πως περιμένεις να έρθει ο σοδειά;<P> Ας μην κάνουμε σαν τον πνιγμένο, που πνίγεται και φωνάζει βοήθεια και μένει ακίνητος και περιμένει να τον σώσουνε. Αν δεν κουνήσει τα χέρια του και δεν κάνει κάποια προσπάθεια να κρατηθεί στην επιφάνεια τότε είναι χαμένος από χέρι.<P> Τώρα για τον φίλο που άνοιξε το θέμα για τη μεγάλη Αλβανία, ένα έχω να πω. ʼστους να νομίζουνε ότι μπορούνε να κάνουνε ό,τι θέλουν. Έτσι και κάνουνε πως μπαίνουν στα ιερά χώματά μας δε θα μείνει κανένας ζωντανός.<P> Φιλικά

Δημοσ.

Ξερετε ειμαι μεταναστης, δεν παυω ομως να ειμαι Ελληνας και να ανυσηχω για την πατριδα μας. Βλεπω ομως καποιον εφυσηχασμο και στους πολιτικους αλλα και στους απλους πολιτες σχετικα με το θεμα αυτο (UCK) rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά που λέτε.<BR>Ξεχνάτε όμως μια μικρή λεπτομέρεια.<BR>Εάν τολμήσει η Αλβανία ή όπια άλλη γείτονα χώρα να παραβιάσει τα σύνορα της Ελλάδος, σε 24 ώρες το ΝΑΤΟ θα την κάνει γης μαδιάμ.<P>ʼρα ποιος ο λόγος ανησυχίας; Τζάμπα νομίζετε ότι τόσα χρόνια γλύφουμε ΝΑΤΟ και ΗΠΑ; Ηλίθιοι είναι η πολιτικοί και στρατιωτικοί μας; Η ύφεση με Τουρκία γιατί έγινε; Μη μου πείτε τώρα για Γιουγκοσλαβία, διότι η Γιουγκοσλαβία δεν ανήκε στην Ατλαντική Συμμαχία και το τότε καθεστός της ήταν πρώην κομουνιστικό.<P>Γεωπολιτικά ανήκουμε στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κανένας δεν μπορεί να μας επιβουλευτεί χωρίς να άμεση αντίδραση αυτών.

Δημοσ.

Pantos pisteuo oti den xreiazetai na anisixoume idiaitera. O UCK mallon sxediazei tautoxroni epithesi kai stin Kampon opote ta strateumata tou tha metakinithoun Notia kai den tha meinoun gia poly stin Ellada.<P>As vgaloune oi Kamponezoi to fidi apo tin tripa giati meta tha epitethoun kai sti Saoudiki Aravia!<P>Ανανεωθήκαμε!<BR>----------------------------------------------------------------<BR><A HREF="http://www.AlbanianFeaver.com" TARGET=_blank>www.AlbanianFeaver.com</A>

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάλαβα....πάω να δω τηλεόραση....

Δημοσ.

Παιδια,η Ελλαδα εγκυμονει ενα νεο Κοσσοβο.<BR>Ας το χονεψουν καλα, αυτοι που δεν το καταλαβαινουν, και ας κανουν την αμβλωση οσο πιο γρηγορα γινεται.(Δεν ειναι ανάγκη η αμβλωση αυτη να γινει σε... κρατικο νοσοκομειο - ο νοων νοητω- )<BR>Αν αρχισουν τα νταβαντουρια βλεπω δυσκολα τα πραγματα.Μη αρχιζεται να λετε για στρατιωτικη υπεροπλια τησ Ελλαδος εναντι των ξυπόλητων-πραγματι- Αλβανων.<BR>Με το ανταρτικο δεν τα βγαζεις ευκολα πέρα.Βλεπετε τι εγινε στο Βιετναμ, στο Αυγανισταν , και τωρα στην Τσετσενία.<BR> mad.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><STRONG><P>ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ? Πως τολμας ρε ακροδεξιε νεοναζιστη... Γκεμπελισκο... Εθνικοφρωνα Πλευρικε... Φασισταμπουρα... Πώς τολμάς να προπαγανδίζεις φασιστικά στο FORUM της insomnia? Αλλά το ξέρω... Είσαι ειδικός απεσταλμένος πράκτορας της Χρυσής Αυγής που έρχεσαι με σκοπό να μας κάνεις ολους πλύση εγκεφαλου και να μας μετατρεψεις σε φασιστες... Χιτλερικα στρατιωτακια... Ντροπη σου... Παλιοξεφτιλισμενε... Πώς τολμάς να μιλάς για Εθνικά θέματα εδω μέσα? Δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται? Δεν ξερεις ότι είναι φασιστικ να ανησυχεις για την Πατριδα σου? Δεν ξερεις ότι μονο η αναρχία εδώ μεσα επιτρεπεται? Με ποιο δικαιωμα καταπατας το δικαίωμά μας να απορριπτουμε όποια ιδεα μιλαει για Πατριδα? Πες μου τώρα!!! Αθλιε τυπε... Προβοκατορα... Για σταματα να περνας την ανηλεγη προπαγανδα σου και συμμορφωσου γιατι θα σε φαμε ολοι ζωντανο εδω μεσα... <P>(φανταζομαι οτι καταλαβες το πνευμα ετσι?) wink.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>...lew kai egw...o stathis ta egrapse i kapoios allos...stin arxi efaga kolima,xexexe grin.gif" border="0

Δημοσ.

En to metaksi stin Kampon etoimazontai piretodos gia na antimetopisoun tis ordes tou UCK.<P>Simfona me Kamponezous aksiomatouxous, o laos tis Kampon einai etoimos na antimetopisei tin adifaga albaniki stratia.<P>Ante, as ginei epitelous enas polemos!<P>---------------------------------------------------------------<BR>Ανανεωθήκαμε!<BR><A HREF="http://kampon.forever.gr" TARGET=_blank>http://kampon.forever.gr</A>

Δημοσ.

Re pedia signomi ala sovarologeite..?<BR>Den maresei na milao gia politika ala mporo na po k pali oti xasame th mpala...<BR>Sas xalaei h megalh Alvania ANTI na sas xalaei h megalh Evroph...<BR>Pali xasame ton prosanatolismo!!<BR> confused.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Frou Frou:<BR><STRONG>Re pedia signomi ala sovarologeite..?<BR>Sas xalaei h megalh Alvania ANTI na sas xalaei h megalh Evroph...<BR>Pali xasame ton prosanatolismo!!<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><B>Sostos!!</B>

Δημοσ.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ....ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ...ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΥΣ) "<BR>ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by MAFIA:<BR><STRONG>ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ....ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ...ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΥΣ) "<BR>ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΚΩΤΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Aaaaaaa, ti prototypia!!<P>Mpravo agori mou tha sou paroume stratiotakia na paikseis aurio sopa tora! Mi skotoneis allo gemmise o topos aimata, poios tha ta mazepsei?<P>------------------------------------------------------------------<BR>Ανανεωθήκαμε!<BR><A HREF="http://www.skotonoAlbanous.gr" TARGET=_blank>www.skotonoAlbanous.gr</A>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...