soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Με αφορμή την απόκτηση ενός Εee pc 1000HE, βρίσκομαι στην αναζήτηση διανομής . Προς το παρόν έχω τρέξει από usb linux mint, κι έχω εγκαταστήσει και τρέχω τώρα το Cruncheee απροβλημάτιστα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τελευταίο και το σετάρισμά του με τον openbox κτλ, αλλά θα ήθελα να μάθω και για τις άλλες αντίστοιχες διανομές. Τις προσαρμοσμένες για netbook δηλαδή. Τι έχετε δοκιμάσει και ποια τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δοκίμασε να περάσεις και eeebuntu και ubuntu netbook remix. Εγώ είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος και από τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 κάτι άλλο, ξέχασα να διευκρινίσω αλλά το eeebuntu το ξέρω από ένα φίλο και θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 διάβασε εδώ http://www.freesoftwaremagazine.com/columns/asus_eee_pc_part_three_alternative_distros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Και γιατί δεν ακολουθείς την οδό της Πραγματικής Αλήθειας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Και γιατί δεν ακολουθείς την οδό της Πραγματικής Αλήθειας; μετάφραση στα ελληνικά παρακαλώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 devout84 ευχαριστώ, το pupeee συγκεκριμένα το λιγουρεύομαι. Έχει κάποιος όμως χρησιμοποιήσει κάποιο να δώσει feedback; apoikos φανατικό troll του ian, δε σε βλέπω να σκοτώνεσαι στη δουλειά, σημειώνω αδικαιολόγητη απουσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 σε διαφορα forums λενε οτι η καλυτερη διανομη που παιζει out of the box στα asus eeepc acer aspir one και msi wind ειναι η mandriva προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει , ποιο απο τα 3 παιζει καλυτερα σε linux. ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Και γιατί δεν ακολουθείς την οδό της Πραγματικής Αλήθειας; Αληθώς ο Κύριος ! ανέστη σε διαφορα forums λενε οτι η καλυτερη διανομη που παιζει out of the box στα asus eeepc acer aspir one και msi wind ειναι η mandriva η mandriva 2008 spring (αν θυμάμαι καλά) δούλεψε με το "καλημέρα" σ' ένα asus eee 900 υγ:τελικά έβαλα puppy ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ενταξει για να πω την αληθεια ηθελα και γω σαν ανθρωπος με αδυναμιες και πάθη να υποστηριξω και την διανομη μου ... Αλλα αφου το λέει και ο gtroza !! μαλλον το eeepc πρεπει να ειναι το καλυτερο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 με δουλεύεις άποικε ; αλήθεια λέω η mandriva με εντυπωσίασε άλλωστε είχα παλιά ( mandrake) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 το easy peasy θα έλεγα, αλλά αφού υπάρχει το cruncheee... δεν έχω δοκιμάσει τίποτα, αν ποτέ πάρω netbook πάντως θα το χρησιμοποιώ μόνο με tiling wm. Η οθόνη μ'φαίνεται πολύ μικρή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 να πω τη ρημάδα την αλήθεια, θα θελα κάτι non-ubuntu, και έως τότε κρατάω crunchee Είμαι έτοιμος για τη μετάβαση σε puppy αλλά θέλω να έχω κι ένα plan b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Είμαι έτοιμος για τη μετάβαση σε puppy αλλά θέλω να έχω κι ένα plan b καλλίτερα βρές ένα plan b,να δουλεύεις σαν "άνθρωπος" ! το puppy τρέχει και απο usb, δεν καταλαβαίνει τίποτα εγώ το έχω σε καρτούλα και παραλλαγές του σε usb:o . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δηλαδή τι δε θα μπορώ να κάνω από το puppy; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.