@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλησπερα αδερφια.. Μου φερανε προχθες ενα pc για "ρεκτιφιε".(p5b/p4 3.0 630/2gb ram/450αρη φρεσκο psu premier και μια 6600le) Eκανα format,περασα windows/drivers και ξεκινησα να του κανω o/c. Aνεβασα τον cpu στα 3400 με default ρευμα ετρεξα orthos ~2ωρο ολα ok,στα 3,6 μπουταρε κανονικα, ξανα orthos και πρεπει να εβγαλε κανενα 25λεπτο(υποθετω γιατι δεν ημουν απο πανω),οταν το ξανακοιταξα ειχε σβησει... Λεω οκ,παω να το ξανανοιξω και μου εμφανιζει καθετες πολυχρωμες γραμμες(δεν δειχνει ουτε τον boot loader). clear cmos-αλλα μια απο τα ιδια.... Υ.Γ Εχω ξαναδει αντιστοιχες γραμμες σε αλλα Pc υστερα απο αποτυχημενa oc αλλα παντα εστρωνε με clear cmos. Oποτε υποθετω πως το θεμα μαλλον βρισκετε στην 6600le,την οποια ειχα ψιλοπειραξει- ανεβασα απο 300->400πυρηνα και μνημες απο 400-450 απο riva tuner κ πατησα να ξεκλειδωσει τα αλλα 4 pipelines αλλα αυτα θα ενεργοποιουνταν στο επομενο restart. Για πειτε καμια γνωμη...
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ε λογικά εκεί πάει κι εμένα το μυαλό μου... Φαντάζομαι κλείδωσες την PCI-E στα 100, έτσι;
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Yep pci-e στα 101... Παιζει να υπαρχει τροπος να την επαναφερω? Η ψαχνομαι για αλλη nvidia...?
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Χμμ, μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πράγμα πάλι σε P5B (Deluxe) με μια 6600GT. Δε γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να επανέλθει. Εξάλλου αν βάρεσε μπιέλες, δύσκολα τα πράγματα.. Κλασικά δοκίμασε την 6600LE σε άλλο σύστημα και το αντίστροφο με άλλη κάρτα. Λογικά πας για καινούρια. Τροφοδοτικό δε νομίζω να είναι...
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 To psu ειναι ναι μεν της πλακας(13ευρω απο πλαισιο) αλλα ειναι καινούργιο και δεν εχει τιποτα σοβαρο να σηκωσει... Δεν ξερω αν μπορω να την βαλω σε μητρικη με sli η με Onboard vga ωστε να μπουταρει το συστημα απο την αλλη καρτα και να προσπαθησω να την στρωσω μεσα απο τα windows... Στεκει σαν λογικη το παραπανω?Το εχει κανει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.