aldon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Έχει μέρες που ακούω τον δίσκο να κάνει έναν παράξενο θόρυβο, κάτι σαν τακτ τακτ τακτ κατά διαστήματα Δοκίμασα με το hard disk sentinel τι βγάζει και εβγαλε το παρακάτω πρόβλημα να ανυσηχω; να συζήτω αντικατάσταση? τον δίσκο τον έχω από τα χριστούγεννα.
katsikoula Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε να κανεις ενα format με καποιο bootable προογραμμα κ ξανα κανε το test
aldon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 άντε τώρα να βγάλω άκρη με το e-shop. θα τους πάω τυπωμένο και το παραπάνω screenshot μπας και ξεμπερδέψω ποιο εύκολα
PCharon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 θα τους πάω τυπωμένο και το παραπάνω screenshot μπας και ξεμπερδέψω ποιο εύκολα Ο δίσκος δεν είναι κι από τους καλύτερους, αλλά τί είναι το "hard disk sentinel" δηλαδή? Κάποιο διαπιστευμένο λογισμικό που αποδεικνύει κάτι? Να τρέξεις το σχετικό utility του κατασκευαστή πριν πας.
caution Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ...μην τους πας screenshot, απλά πες για τα κλακ κλακ και δες αν περνάει όλα τα test της μαμάς seagate ( με πρόλαβε ο χάρος... μπρρρ )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 κατέβασε τα Seatools από το site της Seagate καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.