nikos_90 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 παιδια θα ηθελα να μαθω τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο pc: το δευτερο ειναι στα 599 ευρω,δ ξερω για πιο λογο το λινκ μας στελνει στην γενικη κατηγορια.. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0378213&catid=010100 πατηστε εκει που λεει περιγραφη για να δειτε τα αναλυτικα στοιχεια του αξιζει για τα λεφτα του? ευχαριστω!
disqualified Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 υπολογιστης στα 600ε με Ε5200;:shock: μακρια εχει και οθονη και windows μαζι... καλυτερα να φτιαξεις κατι δικο σου, εκτος αν θες το γραφειο δωρο...
nikos_90 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 γιατι? εχω ακουσει οτι ειναι αστερακι ο επεξεργαστης.. τον εχω αγορασει ηδη! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:18 ---------- σε αυτα τα λεφτα δ νομιζω να μπορουσα να φτιαξω κατι πολυ καλυτερο.. κ για παραπανω δεν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:20 ---------- η καρτα γραφικων τι λεει?
pcfan Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Όμως δίνουν και γραφείο δώρο και έχει και 500gb σκληρό και 4gb ραμ. Τώρα για την κάρτα γραφικών κρατάω πολλές επιφυλάξεις γιατί θα είναι καμία χάλια στυλ 9400gt αλλά με 1gb το οποίο δεν χρησιμοποιεί καθόλου και στο e-shop κάνει 50 ευρώ.Ο επεξεργαστης τρώγεται, καλός είναι όχι απο τους τέλειους αλλά με 600 ευρώ τι περιμένεις;Και οθόνη μαζί, πάντως, διαθέτει. Κατα την γνώμη μου κάνε ένα pc απο το πλαίσιο, θα σου βγει πιο φτηνό και θα στο συναρμολογήσουν κιόλας.Απλώς θα τους πεις τα κομμάτια και θα τον φτιάξουν. Η σύνθεση, η δική μου είναι μακράν καλύτερη και με αύτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675 την κάρτα γραφικών θα μπορέσεις να παίζεις όλα τα παιχνίδια χωρίς να κολάει το pc σου (μέσα σε λογικά πλαίσια) εκτός κι αν δεν παίζεις παιχνίδια, οπότε δεν σε ενδιαφέρει. Υ.Σ. Το κάτω σύστημα με την κάρτα κάνει 505 ευρώ.
disqualified Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 γιατι? εχω ακουσει οτι ειναι αστερακι ο επεξεργαστης.. τον εχω αγορασει ηδη! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:18 ---------- σε αυτα τα λεφτα δ νομιζω να μπορουσα να φτιαξω κατι πολυ καλυτερο.. κ για παραπανω δεν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:20 ---------- η καρτα γραφικων τι λεει? μπορουσες να ρωτησεις πριν, οπως φαινεται το αγορασες στην τυχη. Με τα ιδια χρηματα αν ρωταγες εδω πριν κατι καλυτερο θα επαιρνες σιγουρα
nikos_90 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 η αληθεια ειναι οτι δ το εψαξα παρα πολυ αλλα κ στο eshop k plaisio που ειδα τους ετοιμους δ ειδα κατι πολυ καλυτερο...βασικα ειδα την καρτα γραφικων στο 1gb κ την ραμ στα 4 gb κ τον σκληρο κ ψαρωσα...οκ δ τον θελω για κατι πολυ απαιτητικο τον υπολογιστη απλα για να παιζω κανενα παιχνιδακι(οτι εχω δοκιμασει μου το τρεχει που καλα), για ιντερνετ,να γραφω καμια ταινια,τετοια πραγματα..
eSATA Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το 1gb της καρτας γραφικων δε λεει τιποτα.... ....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510642 :p:p:p αληθεια ποια ειναι;
gdal73 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Το αν αξίζει ή όχι θα μας το πει η κάρτα γραφικών... υπάρχουν και με 30Ε υπάρχουν και με 300Ε στο 1GB. H δικιά σου ποιά είναι?
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δηλαδή τα pc με onboard vga ή τα ταρατσόπισα δεν αξίζουν μία;
pcos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ενταξει ειναι το συστημα σε αυτη την τιμη + γραφειο. καλοριζικο!
nikos_90 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ενταξει ειναι το συστημα σε αυτη την τιμη + γραφειο. καλοριζικο! thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.