palawiaris Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 navigon 4310 max ανάλογα για το που θα το χρησιμοποιήσεις και το πορτοφόλι.Φρεσκότατο από την cebit 2009,για πλοήγηση στην ευρώπη
pp6210 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Και κάτι ακόμα,κάτι μηχανήματα της pioneer που κάνουν κανα χιλιάρικο,μη μου πεις ότι και αυτά είναι κοροιδία λεφτά και αυτά!!Γιατί αυτά ούτε καν συγκρίνονται με τα γνωστά pna Φίλε μου σεβαστή η άποψή σου, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω οτι για το μέσο χρήστη οι λύσεις των 100 ευρώ έχουν καλύτερο value for money από το να δώσουν παραπάνω χρήματα για επώνυμο (και συνήθως κλειδωμένο) pna. Σε όποιον περισσεύει το χιλιάρικο θα το πάρει το pioneer που λες, όπως θα έχει πάρει και 42άρα τηλεόραση, και HD home cinema, κτλ κτλ.... Επίσης, κάποιος που λόγω επαγγέλματος θέλει την παραπάνω αξιοπιστία (αν και αυτό είναι περισσότερο θέμα χάρτη και προγράμματος παρά hardware), τότε σαφώς και πρέπει να κοιτάξει σε επώνυμο και να δώσει 200+. Τα παιδιά εδώ όμως ζητάνε ξεκάθαρα κάτι απλό και φτηνό, είναι γνωστό οτι τα noname ξεκλειδώνουν πολύ εύκολα αλλά και οτι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βγάλουν ελλάτωμα και να πρέπει να αλλαχτούν μέσα στην εγγύηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:16 ---------- Ανάμεσα σε Road Finder 135B (79 ευρώ) και Turbo-X EasyDrive T35 (99 ευρώ) ποιό να επιλέξω; Το Τurbo-X πιστεύω θα με καλύψει με Ginius Driver και δε θα χρειαστεί να περάσω άλλους χάρτες. Αν πάρω Road Finder θα μπορέσω να περάσω μετά Ginius Driver και Destinator μέσα; Το RF παίρνει μέχρι 2gb sd. Το Turbo-X έχει τέτοιο περιορισμό; Μια βοήθεια, λέω σήμερα να αγοράσω και τα 20 ευρώ διαφορά μετράνε για εμένα. Βέβαια το Turbo-X έχει ήδη κάρτα 2gb μέσα οπότε η διαφορά πάει στα 16 ευρώ περίπου. Φίλε μου επειδή δεν προλαβαίνω να τα συγκρίνω, τσέκαρε τα εξής: 1. ταχύτερο επεξεργαστή, 2. νεότερη version win ce, 3. ευκολία ξεκλειδώματος (βάζεις ότι πρόγραμμα θέλεις εσύ), 4. αναπαραγωγή ήχου και εικόνας (για βίντεο μην το ψάξεις όλα τα φτηνά είναι χάλια). Προσωπικά η δυνατότητα bluetooth που έχουν ορισμένα δεν μου λέει κάτι, είναι σαν να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου σε ανοικτή ακρόαση: εσύ ακούς μια χαρά, ο άλλος ακούει ένα σωρό θόρυβο... οπότε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό.
mindtrapper Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926053 στα 59 ευρώ Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...
furious99 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926053 στα 59 ευρώ Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι... Αργο + μη Sirf δεκτης => κατω του μετρίου
palawiaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αργο + μη Sirf δεκτης => κατω του μετρίου Και με Win ce 4.2 που είναι παλιό και δεν μπορείς να βάλεις πολλά καινούργια προγράμματα
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ανάμεσα σε Road Finder 135B (79 ευρώ) και Turbo-X EasyDrive T35 (99 ευρώ) ποιό να επιλέξω; Το Τurbo-X πιστεύω θα με καλύψει με Ginius Driver και δε θα χρειαστεί να περάσω άλλους χάρτες. Αν πάρω Road Finder θα μπορέσω να περάσω μετά Ginius Driver και Destinator μέσα; Σαφεστατα TurboX ...Το Ginius driver ακομα δεν εχει σπασει. Το δινουν σε κλειδωμενη καρτα.
GeorgT. Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 εννοείς δεν εχει σπάσει? γιατι εγω το έβαλα στο κινεζακι των 55 ευρώ! για καποιον που θελει έτοιμο ευκολοχρηστο πρόγραμμα με καλούς χάρτες το ginious ειναι μια πολυ καλή επιλογή!
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 εννοείς δεν εχει σπάσει? γιατι εγω το έβαλα στο κινεζακι των 55 ευρώ! για καποιον που θελει έτοιμο ευκολοχρηστο πρόγραμμα με καλούς χάρτες το ginious ειναι μια πολυ καλή επιλογή! Δεν μπορω να το γενικευσω και κανεις δεν μπορει κατι τετοιο.Σε MLS που το δοκιμασα δεν δουλευε.
GeorgT. Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Aρα εχει σπάσει αλλά χου νοβς σε ποιες συσκευές ταιριάζει! Παντως σαν πρωτη επαφή με gps γενικα κ με το κινεζακι σε συνδυασμό με Igo8 με αρεσε αρκετά (ακολουθούν ginius κ μετά το destinator που παινεύουν όλοι)
odytsak Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Σαφεστατα TurboX ...Το Ginius driver ακομα δεν εχει σπασει. Το δινουν σε κλειδωμενη καρτα. To Ginius έσπασε πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 To Ginius έσπασε πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα... Πριν κυκλοφορησει επισημα το εχει φιλος μεσα απο την εταιρια αλλα εληγε τον 2/2009.Τωρα κυκλοφορει σπασμενη εκδοση για pda (ειναι παντα πιο ευκολο να σπαστει ενα προγραμμα για pda ) και απο οτι διαβασα λιγο πιο πανω για καποια no name pna.
odytsak Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν μιλάω για την έκδοση που μοιράστηκε στους beta testers και που κλείδωνε στις 28/2/09. Kαι μόνο ότι ξέρεις ότι υπήρχε τέτοια έκδοση αυτό λέει πολλά. Την είχαν λίγα άτομα, μετρημένα. Τέλος πάντων, κυκλοφορεί σπασμένο και τρέχει σε όλα τα pda & pna της αγοράς. Να τονίσω ότι ο χάρτης του Ginius έχει λάθη σε σχέση με τον χάρτη του Destinator και σαν πρόγραμμα είναι απλά μέτριο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Για να πω την αληθεια ειδα στο Πλαισιο το Ginius οταν πηγα με ενα κουμπαρο μου να παλρει gps και μου φανηκε λιγο πιο δυσχρηστο απο το destinator για αρχικο χρηστη...Μπορει να κανω και λαθος γιατι δεν ασχοληθηκα πολυ..Τελικα ο φιλος πηρε το MLS με destinator pro.
GeorgT. Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 εμενα το ginius με φάνηκε πιο εύκολο σε πρωτη χρήση αλλά με πολλούς περιορισμούς στο μενού του!
georgeascona Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σήμερα μου ήρθε σε mail προσφορά γι'αυτό. ΚΛΙΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.