george83 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλημέρα παιδιά.Μόλις χθές γράγτηκα γι αυτό ελπίζω να μην γράφω κάπου άσχετα μέσα στο forum αλλά στο σωστό μέρος Πήγα να συνδέσω τον Υπολογιστή ενός φίλου στο internet Δεν μπορούσα να συνδεθώ sto router Koiταξα το Device manager και είχε ερωτηματικό στην κάρτα δικτύου Την είχε απεγκαταστήσει.Την εγκαθιστώ από το cd της μητρικής με την εξής πριγραφή Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 Στον οδηγό πριν την ολοκλήρωση μου έβγαλε ότι δεν έιναι πιστοποιημένοι από τα Windows και ενδέχεται να δημιουρήσουν πρόβλημα. Παρόλα αυτά συνέχισα και εμφανίστηκε δτο device manager χωρίς ερωτηματικό Στις θέσεις δικτύου εμφανίζεται local area connection αλλά με το χαρακτηριστικό low or no connectivity kaiετσι δεν μπορώ μέσω toy firefox να συνδεθώ στην 192.168.1.254 Πήρα και τοην τεχνική υποστήριξη του παρόχου και μου είπε ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά του υπολογιστή conflicts στα resources δεν υπάρχουν στο router ανάβουν όλα τα λαμπάκια εκτός από το ιντερνετ που δεν έχει καθόλου Φταίει η κάρτα δικτύου ? Αν ναι ξέρεται που μπορώ να βρώ καινούριους drivers για αυτόν τον τύπο? Επισης στο d.manager έχει ερωτηματικό και στο pci controller λέτε να φταέι αυτό Οποιοσδήποτε έχει κάποια ιδέα είναι καλοδεχούμενη Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όποιον ασχοληθεί με το θέμα Κάνοντας ipconfig/renew μου εβγαλε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον dhcp server αλλά και static ip που άβαλα το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε windows xp sp3 router thomson tg585v7 ενσύρματο asus p5rd1-v είναι ο τύπος της μητρικής αν μπορείτε δώστε καποιο χρήσιμο σύνδεσμο να καταβάσω νέους όδηγούς αν αυτό πιστευετε ότι είναι το πρόβλημα
mharis Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Από ότι φαντάζομαι το πρόβλημα σου είναι ότι ο DHCP server του router σου δεν σου δίνει IP, αυτό βέβαια μπορείς να το επιβεβαιώσεις τρέχοντα την παρακάτω εντολή σε ένα παράθυρο DOS.(Start -->Run-->CMD) C:\Documents and Settings\haris>ipconfig από την παραπάνω εντολή θα έπρεπε να δεις κάτι σαν αυτό: Ethernet adapter local area connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.x Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254 αν πράγματι δεν έχεις πάρει IP που για πόλους κ διάφορους λόγους συμβαίνει συχνά δοκίμασε να βάλεις μια static ip, αν χρειαστείς βοήθεια πες
george83 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλημέρα φίλε μου στο ipconfig/all moy βγάζει στοιχεια της ip kai gia dns.Δοκίμασα και στατική. Μέχρι και APIPA.εχει κανει βλακεία ο φίλος μου.απεγκατέστησε την κάρτα δικτύου. Την εγκατέστησε εγώ απο τη cd της μητρικής αλλά πάλι έχει ερωτηματικά στον PCI controller. Για να τον εγκαταστήσω που θα βρ΄σκεται μέσα στο cd ?Τι ποέκταση θα έχει για να το καταλάβω και να μην τρέξω καμία άλλη βλακεία
mharis Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Καλημέρα, Στο device manager κάτω από το Network adapters την κάρτα δικτύου δεν τη βλέπεις? Για να την εγκαταστήσεις χειροκίνητα ψάξε για κάποιο .inf, πάντως πρόσεξε μήπως το ? δεν αφορά την κάρτα δικτύου και είναι κάποια άλλη συσκευή γιατί εφόσον παίρνεις IP σημαίνει ότι η κάρτα λειτουργεί.Κάνε αν θέλεις paste εδώ την έξοδο της ipconfig /all να δούμε τι βγάζει στο description
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.