Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή μπορούμε και να προσέχουμε ποιους κάνουμε add στο facebook. Να τους ξέρουμε προσωπικά, όπως επίσης και ποιά στοιχεία μας να είναι δημόσια!

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μην τα παίρνεις όλα στην πλάκα, γιατί κάποια θέματα όπως το συγκεκριμένο είναι πολύ σοβαρά.

Ναι... μαλακία μου... sorry... sorry που σπάω πλάκα με το πολύ σοβαρό θέμα του facebook.

Μα αλήθεια... τι σκεφτόμουν ο τρελός εκείνη την ώρα;;; Πως μπόρεσα;;;

Δημοσ.

Είχα κάνει κι εγώ το λάθος να εγγραφώ για να βρίσκω κάποια δρώμενα από κάποιες "σοβαρες" εταιρίες,και να δώ κ καμια γκόμενα.Ε λοιπόν με όλα τα notification κλειστά έτρωγα τέτοιο request spamming από το κάθε μαλάκα φίλο που ήξερα από πριν στη πραγματική ζωή,που ήθελα να τον βρώ και να τον πυροβολήσω.Μέχρι να σβήσω το account.

Δημοσ.
Πανέξυπνο!

Τρομερό!

Η collector-υπάλληλος πρέπει να πήρε αρκετά bonus από αυτά :)

Μην ξεχνάμε, το (κάθε) facebook ξέρει μόνο ότι εμείς του λέμε.

Και ένα παράδειγμα:

Όταν βάζω ως status στο profil μου:

>Αυτό το ΣΚ θα είμαι Μύκονο με 2 μοντέλα

Δεν πουλάω (ίσως) μούρη, αλλά δηλώνω και στον κλέφτη:

>Αυτό το ΣΚ το διαμέρισμά μου είναι άδειο, μπες και κλέψε με την ησυχία σου

.

Παρατραβηγμένο;

status στο profil μου

Μόλις αγόρασα ένα ντόπερμαν,θα παίζει με τα άλλα 6 ροντβάιλερ που έχω,βέβαια οι σωματοφύλακές μου λένε ότι είναι υπερβολή,τα ηλεκτροφόρα καλώδια και η άδεια για όπλο που έβγαλα είναι αρκετά.

δηλώνω και στον κλέφτη:

Αν θες έλα

Δημοσ.
status στο profil μου

Μόλις αγόρασα ένα ντόπερμαν,θα παίζει με τα άλλα 6 ροντβάιλερ που έχω,βέβαια οι σωματοφύλακές μου λένε ότι είναι υπερβολή,τα ηλεκτροφόρα καλώδια και η άδεια για όπλο που έβγαλα είναι αρκετά.

δηλώνω και στον κλέφτη:

Αν θες έλα

Στον εφοριακό αναρωτιέμαι τι δηλώνεις με τα παραπάνω... :P

(βρε τον μπαγασάκο, και σε εμας δήλωσε 20.000 ευρώ εισόδημα...)

Δημοσ.
Ναι... μαλακία μου... sorry... sorry που σπάω πλάκα με το πολύ σοβαρό θέμα του facebook.

Μα αλήθεια... τι σκεφτόμουν ο τρελός εκείνη την ώρα;;; Πως μπόρεσα;;;

Το σοβαρό του θέματος είναι ότι έχει μπει όλος ο κόσμος στο facebook και έχει γίνει τρελό ηλεκτρονικό φακέλωμα με πλάγιους και ύπουλους τρόπους, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. Αυτό δεν είναι σοβαρό για σένα; Ή δεν νοιάζεσαι για το τι γίνεται γύρω σου;

Και μην το βλέπεις τόσο κοντόφθαλμα δεν αφορά φυσικά μόνο το facebook! Αφορά τη σύγχρονη ψηφιακή ζωή και τρόπους να διαφυλάξουμε τα προσωπικά μας δεδομένα.

Να σου πω... και τα στυλ big brother παιχνίδια στην τηλεόραση εξίσου αθώα τα βρίσκεις; Πετάνε στον κόσμο ένα τηλεπαιχνίδι στην αρχή και καλά αθώο - τα νέα παιδιά συνηθίζουν στην ιδέα της κάμερας... Σε λίγα χρόνια δεν θα τους φαίνεται αφύσικο να τους βάλουν και μία κάμερα μέσα στο δωμάτιό τους... 1984...

Δημοσ.
Το σοβαρό του θέματος είναι ότι έχει μπει όλος ο κόσμος στο facebook και έχει γίνει τρελό ηλεκτρονικό φακέλωμα με πλάγιους και ύπουλους τρόπους, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του. Αυτό δεν είναι σοβαρό για σένα; Ή δεν νοιάζεσαι για το τι γίνεται γύρω σου;

Και μην το βλέπεις τόσο κοντόφθαλμα δεν αφορά φυσικά μόνο το facebook! Αφορά τη σύγχρονη ψηφιακή ζωή και τρόπους να διαφυλάξουμε τα προσωπικά μας δεδομένα.

Να σου πω... και τα στυλ big brother παιχνίδια στην τηλεόραση εξίσου αθώα τα βρίσκεις; Πετάνε στον κόσμο ένα τηλεπαιχνίδι στην αρχή και καλά αθώο - τα νέα παιδιά συνηθίζουν στην ιδέα της κάμερας... Σε λίγα χρόνια δεν θα τους φαίνεται αφύσικο να τους βάλουν και μία κάμερα μέσα στο δωμάτιό τους... 1984...

Πλάκα μας κάνεις ρε αδερφέ; Με το ζόρι σε βάζουν να βγάλεις στο σεργιάνι την ζωή σου; Μόνος σου το κάνεις... ή μήπως έπεσες από τα σύννεφα εσύ για το φακέλωμα.

Έγινε μόδα το facebook, έχει και η κουτσή Μαρία και ξαφνικά μιλάμε για μεγάλους αδερφούς και κολοκύθια με ρίγανη... αν ο άλλος δεν μπορεί να σκεφτεί τις επιπτώσεις αυτού είτε είναι facebook, είτε hi 5, είτε big brother, είτε φωτογραφία του στο στο insomnia δεν του φταίει το σύστημα.

Σας έχει πιάσει μια μανία καταδίωξης σε θέματα που μόνοι σας πέφτετε μέσα

Δημοσ.
Όταν κάνεις friend τον κάθε άσχετο και του δίνεις και πρόσβαση στα προσωπικά σου στοιχεία δεν σου φταίει το facebook.

Eτσι.. Τα θελε και τα παθε. :-)

Δημοσ.

Έγινε μόδα το facebook, έχει και η κουτσή Μαρία και ξαφνικά μιλάμε για μεγάλους αδερφούς και κολοκύθια με ρίγανη...

καλε κουτση ειμαι! δεν ειμαι κουλη! γιατι να μην εχω; οφου! συνεχεια με κανετε κ φτερνιζομαι! :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδια, μην δαιμονοποιουμε τα sites για τη βλακεια των χρηστων. Σαν να ακουω γιαγιαδες, που καπου στις ειδησεις ακουσαν για το Ιντερνετ, και συμβουλευουν τα εγγονια τους να προσεχουν τωρα που θα μπουνε. Εξισου βλακεια θελει για να απαντησεις σε spam που σου ζηταει τα στοιχεια της πιστωτικης σου, και καλα απο την ταδε τραπεζα.

Απο την αλλη, δε μπορω να βρω τι θα χρησιμεψει σε καποιο, αν μαθει οτι μου αρεσει ο Stephen King και μολις ακουσα το τελευταιο αλμπουμ των Obituary....

Δημοσ.

κοιτα απο την στιγμη που εχεις facebook ή οτι σχετικο εκτίθεσαι. Το όλο νοημα του ειναι να μοιραζεσαι με τους φίλους σου πράγματα για σενα. Τωρα γενικα υπαρχουν αρκετά policies στα οποια μπορεις να κρυψεις τους φιλους σου το προφιλ σου κ κτλ

Και στην τελική απο σενα εξαρτάται του τι θα βάλεις στο ιντερνετ. Αν πχ θες να δικτυωθεις online είναι ενα πρόβλημα. Αν θελεις να το εχεις απλως για να εχεις επαφή με τους φιλους σου στον εξω κόσμο μπορεις να το κάνεις κλειστο σε άσχετους με ελάχιστες πληροφορίες για σενα ουτε καν μια φωτογραφια και αληθινο όνομα.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες δε διαφωνουμε. Αλλα βαζοντας ενα ονομα, και μια τοποθεσια, προσπαθω να βρω τι ακριβως θα χρησιμεψει σε καποιον, εκτος απο οσους με ξερουν ηδη. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι το εν λογω site, εχει γινει trend ακομα και σε οσους εχουν σχεδον μαυρα μεσανυχτα απο Ιντερνετ.

Εννοειται οτι το κανεις κλειστο σε ασχετους, και οτι δε βαζεις δεδομενα που δε θες να μοιραστεις. Το τηλεφωνο σου πχ, ή τη διευθυνση σου, δεν υπαρχει λογος να τη βαλεις online, οι φιλοι σου ηδη τα ξερουν αυτα.

Δημοσ.

Παιδιά για μένα το μόνο που αξίζει στο facebook είναι οι κόντρες με φίλους στα flash παιχνιδάκια γνώσεων. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται είναι ως επί το πλείστον άχρηστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παιδιά για μένα το μόνο που αξίζει στο facebook είναι οι κόντρες με φίλους στα flash παιχνιδάκια γνώσεων. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται είναι ως επί το πλείστον άχρηστες.

και καινουργιες γνωριμιες..λολ.,μην αφηνουμε και αυτα εξω. **διεγραμμένο περιεχόμενο**

Επεξ/σία από dimitris2006

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...