patentapc Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλημέρα θα ήθελά να μου πείτε τι ακριβως συμβαινει όταν λέμε dual desktop! Κάρτα γραφικων dual desktop είναι μια κάρτα που βγάζει δύο dvi εξόδους? ή όχι ? βασικά θέλω σε έναν υπολογιστή να έιναι το σταθερό το pc και να έχω και μία οθόνη ακόμα επάνω για να βλέπω τις κάμερες! Ποία κάρτα γραφικών μπορώ να χρησιμοποιήσω? Ευχαριστώ!!!
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Όλες οι νέες κάρτες πλέον σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια δεύτερη οθόνη, και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις απ'το control panel της κάρτας γραφικών σου. Τι κάρτα έχεις?
patentapc Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν έχω πάρει ακόμα μπορείς να μου προτείνεις μια να κάνω την δουλειά που θέλω? Thanks παππού!
eSATA Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 μεχρι ποσα χρηματα;.... για δες αυτη---> 4670 (επεσε πολυ η 4670 ε)
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν έχω πάρει ακόμα μπορείς να μου προτείνεις μια να κάνω την δουλειά που θέλω? Thanks παππού! Υποθέτοντας ότι το θες μόνο για δουλειά, η 4670 που προτείνει απο πάνω ο eSATA είναι ύπεραρκετη.
patentapc Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ok παιδιά Τhanks να υποθέσω δλδ οτι το κάνει οποιαδήποτε κάρτα έχει 2 εξόδους dvi?
kiriak Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ok παιδιά Τhanks να υποθέσω δλδ οτι το κάνει οποιαδήποτε κάρτα έχει 2 εξόδους dvi? Η DVI και VGA
caution Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 σαν αυτη δηλαδη ...με 3 monitor την έχει δοκιμάσει κανένας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.