dralex Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Παιδιά καλημέρα. Δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο υπο-φόρουμ για να ρωτήσω, αλλά βρίσκομαι σε απόγνωση. Από χθες ξαφνικά ο internet explorer μου δεν ανοίγει καμία σελίδα blogspot και μερικές άλλες, ενώ άλλες τις ανοίγει κανονικά. (Έχω τον int. explorer 8 και έχω κλείσει το firewall). Τι μπορώ να κάνω?
the_eye Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις με τον firefox αν έχεις το ίδιο πρόβλημα; Για να δούμε αν είναι θέμα browser ή κάτι άλλο.
Iron_man21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 οχι με τον Firefox. Καλύτερα δοκίμασε με τον Safari. Εμένα ο Firefox μου βγάζει πρόβλημα όταν πάω να μπω σε Blog
dralex Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ούτε με το Firefox άνοιγε. Τελικά έκλεισα και ξανάνοιξα το μόντεμ και μετά άρχισε να μπαίνει πάλι. Μήπως ξέρει κανείς να το εξηγήσει αυτό? Μου τη δίνει να μην ξέρω τι συμβαίνει και γιατί!
mezapos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εγω οπως ειπε ο φιλος firefox και δουλευει κανονικα
greensub Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μήπως έχεις "παρέα" στον υπολογιστή. Για κάνε και κανένα έλεγχο με antivirus, anti-spyware. Adaware Spybot AVG free
chrisgra2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 αν εχεις vista απενεργοποιησε στον defender τον ελενχο στις τοποθεσιες ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.