Blondeamon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλησπερα δουλευω σε ενα αρχειο . doc που ξεκίνησα στο word. Στη μέση περιπου της δουλειας μου ήθελα περιεχομενα οποτε το άνοιξα με openoffice και χρησιμοποιησα την επιλογη της δημιουργιας αυτοματων περιεχομενων τα οποια και ολα καλα εγιναν. Ξανα ανοιγω με word και πουφ, πάνε ενα σωρο λειτουργίες. Worde count, image properties, το να τραβάς γραμμές..πάνε όλα! Είναι σακατεμενο το word πλέον και δε μπορώ να δουλέψω με τόσες λίγες λειτουργίες. Γιατι ετσι τα έπαιξε που έκανα και διαφορα πραγματα με το openoffice? Ζήλεψε και είπε να πεισμώσει? Βοήθηστε αν ξέρετε plz
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Γιατί πολύ απλά δεν είναι απολύτως συμβατά.... Εγώ δούλευα ένα αρχείο στο open office, το συμμάζεψα έβαλα παραγράφους κτλ, και μετά στο ms word μου τα εμφάνισε λες και τα χάλασε κάποιος επίτηδες (τόσο χάλια).... και τα ξανασυμμάζεψα.
Blondeamon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ναι αλλα γιατι να κλειδώνει όλες τις εργασίες που εχει το word οταν το ανοιγω με αυτο? Το οτι το ανοιξα με open office τώρα εχει την συνέπεια να αχρηστευθουν τα μισα τoυ word. Δεν φτιάχνεται αυτο καπως?
ApSiMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μήπως το OO σου άλλαξε τον τύπο αρχείου και στα έκανε #$^!@#%???Για κοίταξε το...... Ερώτηση: γιατί δεν έβαζες περιεχόμενα από το Word??Υπάρχουν αυτόματα περιεχόμενα κ εκεί....(Εισαγωγή-->αναφορά-->ευρετήρια πίνακες, 2η καρτέλα κ ΟΚ... απλά πρέπει να έχεις μορφοποιήσει σωστά τις επικεφαλίδες τις κάθε ενότητας να είναι σε τύπο Επικεφαλίδα 1/2/3/4)
Blondeamon Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μήπως το OO σου άλλαξε τον τύπο αρχείου και στα έκανε #$^!@#%???Για κοίταξε το...... Ερώτηση: γιατί δεν έβαζες περιεχόμενα από το Word??Υπάρχουν αυτόματα περιεχόμενα κ εκεί....(Εισαγωγή-->αναφορά-->ευρετήρια πίνακες, 2η καρτέλα κ ΟΚ... απλά πρέπει να έχεις μορφοποιήσει σωστά τις επικεφαλίδες τις κάθε ενότητας να είναι σε τύπο Επικεφαλίδα 1/2/3/4) Δεν το ήξερα οτι το έχει και στο word 2002...τώρα την πάτησα. Το αρχείο ειναι .doc πάντως δεν το έχει αλλάξει σε κάτι άλλο. Τωρα είμαι καταδικασμένος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.