pinkFloyd Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Μόλις (ξανα)εγκατέστησα τα ubuntu 8.10 στο PC μου. Κάποια στιγμή λίγο μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων κτλ κτλ, διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλα με τον firefox. α) Τα bookmarks μου δεν εμφανίζονται πλέον β) Η διεύθυνση στην γραμμή διευθύνσεων δεν εμφανίζεται γ) Η αρχική μου σελίδα δεν εμφανίζεται δ) Σε ορισμένα site πχ facebook όταν κάνω click στο login δεν γίνεται τίποτα.. Έριξα μια ματία στο Error Console αλλά δεν μπορώ να πω ότι έβγαλα άκρη. Τα μηνύματα που παίρνω στην κονσόλα με το που ανοίξω τον firefox είναι τα παρακάτω >Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80570016 (NS_ERROR_XPC_GS_RETURNED_FAILURE) [nsIJSCID.getService]" nsresult: "0x80570016 (NS_ERROR_XPC_GS_RETURNED_FAILURE)" location: "JS frame :: file:///usr/lib/firefox-3.0.10/components/nsBrowserGlue.js :: bg__initPlaces :: line 449" data: no] Source File: file:///usr/lib/firefox-3.0.10/components/nsBrowserGlue.js Line: 449 >Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x8007000e (NS_ERROR_OUT_OF_MEMORY) [nsIDocShellHistory.useGlobalHistory]" nsresult: "0x8007000e (NS_ERROR_OUT_OF_MEMORY)" location: "JS frame :: chrome://browser/content/browser.js :: prepareForStartup :: line 764" data: no] >Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80570016 (NS_ERROR_XPC_GS_RETURNED_FAILURE) [nsIJSCID.getService]" nsresult: "0x80570016 (NS_ERROR_XPC_GS_RETURNED_FAILURE)" location: "JS frame :: file:///usr/lib/xulrunner-1.9.0.10/modules/utils.js :: anonymous :: line 105" data: no] Δοκίμασα να απεγκαταστήσω τα plugin που έβαλα (foxmarks, sun-java-plugin κτλ κτλ), ακόμα και τον ίδιο τον firefox αλλά το πρόβλημα παραμένει.. Καμιά ιδέα;;; Πως μπορώ να τον “σβήσω” εντελώς ώστε να τον εγκαταστήσω απ' την αρχή; Δοκίμασα complete remove από synaptic αλλά όταν ξαναέκανα εγκατάσταση, εκτός από το πρόβλημα, παρέμειναν και οι ρυθμίσεις μου κλτ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω τι έχει γίνει πάντως γενικά οι κρυφοί φάκελοι που υπάρχουν στο home σου έχουν και τις ρυθμίσεις των προγραμμάτων. Αν τους διαγράψεις φέρνεις και το πρόγραμμα στις default ρυθμίσεις. Ο φάκελος που σε ενδιαφέρει λέγετε .mozzilla αλλά πρόσεξε αν έχεις και thunderbird έχει και τις δικές του ρυθμίσεις εκεί. Πάρε και ένα backup τα bookmark σου γιατί διαγράφονται τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinkFloyd Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ! Έσβησα τον .mozilla/firefox και τα έκανα όλα απ' την αρχή. Φαίνεται να δουλεύει καλά τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.