sno0py Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εφόσον δε βλέπεις την ουσία αυτών που λέω και δε μου παρουσιάζεις με σαφήνεια τους τρόπους με τους οποίους πιστεύεις ότι θα επιτευχθεί αυτό που ζητάς και τα όρια στα οποία θα συμβαίνει αυτό (τα οποία προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πόσο λεπτά είναι), δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να συνεχίσω το διάλογο μαζί σου σ' αυτό το κλίμα - μέχρι, βεβαίως, να αποφασίσεις να μου απαντήσεις όπως σου ζητάω. Οι απαξιωτικές σου φράσεις περί μήκους των προτάσεων και των λεγομένων μου είναι, πιστεύω, γελοίες στα μάτια των ατόμων των οποίων η άποψη με ενδιαφέρει (μερικοί από αυτούς, δε, κάνουν ποστ που τυπωμένα θα έφταναν κυριολεκτικά ως το ταβάνι μου), επομένως καλό (για σένα) θα ήταν να κατανοήσεις ότι δε λες κάτι ουσιαστικό με αυτή σου την πρόταση. Προσπαθεις να με εκνευρισεις αλλα δεν... Εχεις διαβασει τοσες σελιδες τι εχω γραψει?τα εχεις καταλαβει οσα λεω? Διαβασε και με οποιες αποψεις εχω ταυτηστει και ασε για μετα τις υπεκφυγες... Οσο απαξιωτικες οι φρασεις σου περι ορθογραφιας και να βαλλω καποιον μεγαλυτερο να με βοηθησει στο συντακτικο...
teo64x Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Παράθεσέ μου τις απόψεις σου σε ένα ποστ, λοιπόν, διαφορετικά πάψε να μου απευθύνεις το λόγο (και θα το σεβαστώ απόλυτα).
sno0py Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Παράθεσέ μου τις απόψεις σου σε ένα ποστ, λοιπόν, διαφορετικά πάψε να μου απευθύνεις το λόγο (και θα το σεβαστώ απόλυτα). Να καθησω να γραψω ενα κατεβατο γιατι εσυ "βαριεσαι" να διαβασεις λιγες σελιδες πριν? Οχι δεν εχω τοσο χρονο να αφιερωσω προσωπικα σε σενα... Καλη συνεχεια
Teaser Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Death ξέχασες να αναφέρεις ότι η ανεξάρτητη παράταξη που δημιουργήθηκε δεν είχε χρηματική υποστήριξη από κομματικά ταμεία. Επόμενο είναι να μην μπορεί να "προωθήσει" τις ενέργειες της. Αυτό που καταλαβαίνω πάντως από τους νέους (και όχι μόνο αυτούς) είναι ότι μας αρέσει το δούλεμα λίγο. Ο άλλος ψηφίζει παράταξη της οποία η προσφορά είναιη διοργάνωση πάρτυ, οι δημόσιες σχέσεις, οι φωνές, οι "εμφανίσεις" και το χάϊδεμα αφτιών και όχι την άλλη που είναι ανεξάρτητη και οργανώθηκε με ειλικρινό σκοπό την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Είμαστε αεριτζήδες τελικά, γουστάρουμε "αέρα" και όχι ουσία. Ε, αυτοί μας αξίζουν, να τους χαιρόμαστε. Τι φταις όμως εσύ που έχεις καταλάβει τι παίζεται και θέλεις αποτελέσματα και όχι ανέξοδες υποσχέσεις?
De@th L0rd Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Death ξέχασες να αναφέρεις ότι η ανεξάρτητη παράταξη που δημιουργήθηκε δεν είχε χρηματική υποστήριξη από κομματικά ταμεία. Επόμενο είναι να μην μπορεί να "προωθήσει" τις ενέργειες της.Αυτό που καταλαβαίνω πάντως από τους νέους (και όχι μόνο αυτούς) είναι ότι μας αρέσει το δούλεμα λίγο. Ο άλλος ψηφίζει παράταξη της οποία η προσφορά είναιη διοργάνωση πάρτυ, οι δημόσιες σχέσεις, οι φωνές, οι "εμφανίσεις" και το χάϊδεμα αφτιών και όχι την άλλη που είναι ανεξάρτητη και οργανώθηκε με ειλικρινό σκοπό την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Είμαστε αεριτζήδες τελικά, γουστάρουμε "αέρα" και όχι ουσία. Ε, αυτοί μας αξίζουν, να τους χαιρόμαστε. Τι φταις όμως εσύ που έχεις καταλάβει τι παίζεται και θέλεις αποτελέσματα και όχι ανέξοδες υποσχέσεις? Φταίς επειδή έχεις μπλέξει στο όλο πανηγύρι και δεν είσαι πλούσιος ώστε να διαπαιδαγωθείς από 5 χρονών στο εξωτερικό.
sno0py Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Death ξέχασες να αναφέρεις ότι η ανεξάρτητη παράταξη που δημιουργήθηκε δεν είχε χρηματική υποστήριξη από κομματικά ταμεία. Επόμενο είναι να μην μπορεί να "προωθήσει" τις ενέργειες της.Αυτό που καταλαβαίνω πάντως από τους νέους (και όχι μόνο αυτούς) είναι ότι μας αρέσει το δούλεμα λίγο. Ο άλλος ψηφίζει παράταξη της οποία η προσφορά είναιη διοργάνωση πάρτυ, οι δημόσιες σχέσεις, οι φωνές, οι "εμφανίσεις" και το χάϊδεμα αφτιών και όχι την άλλη που είναι ανεξάρτητη και οργανώθηκε με ειλικρινό σκοπό την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Είμαστε αεριτζήδες τελικά, γουστάρουμε "αέρα" και όχι ουσία. Ε, αυτοί μας αξίζουν, να τους χαιρόμαστε. Τι φταις όμως εσύ που έχεις καταλάβει τι παίζεται και θέλεις αποτελέσματα και όχι ανέξοδες υποσχέσεις? Υπομονη μεχρι να τελειωσεις τη σχολη(και να δεις μετα την σχολη σε μεγαλυτερο βαθμο και φθορα οσα εχεις βαρεθει να βλεπεις τοσα χρονια)
teo64x Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Φταίς επειδή έχεις μπλέξει στο όλο πανηγύρι και δεν είσαι πλούσιος ώστε να διαπαιδαγωθείς από 5 χρονών στο εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένο ότι στο εξωτερικό δεν έχουν ανακαλύψει το κοινοβούλιο, τα κόμματα, το συνδικαλισμό και τις παρατάξεις; Ανέφερε ο insomniaK τη Γερμανία. Κι εγώ έχω γνωστό στη Γαλλία και ξέρω ότι συμβαίνει το ίδιο. Ποια χώρα ακριβώς έχετε οι υπόλοιποι στο μυαλό σας όταν μιλάτε για εξωτερικό;
Teaser Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Υπομονη μεχρι να τελειωσεις τη σχολη(και να δεις μετα την σχολη σε μεγαλυτερο βαθμο και φθορα οσα εχεις βαρεθει να βλεπεις τοσα χρονια) Μα ο τρόπος που λειτουργούν ενδοπανεπιστημιακά οι παρατάξεις είναι copy paste από τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι δάσκαλοι. Και οι πρώτοι είναι οι μελλοντικοί δεύτεροι. Άρα δεν θα δω κάτι το οποίο δεν το περιμένω ή δεν το έχω δει μέχρι τώρα!
sno0py Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μα ο τρόπος που λειτουργούν ενδοπανεπιστημιακά οι παρατάξεις είναι copy paste από τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι δάσκαλοι. Και οι πρώτοι είναι οι μελλοντικοί δεύτεροι. Άρα δεν θα δω κάτι το οποίο δεν το περιμένω ή δεν το έχω δει μέχρι τώρα! Ναι αλλα ισως να δεις για πρωτη φορα(αν δεν εχει τυχει στην σχολη) να μενεις πισω επαγγελματικα σε προτασεις προσφορες κλπ γιατι μονο και μονο δεν ανηκεις καπου. Θα δεις ποσο ασχημα θα σου χτηπησει στο ματι οταν καποιος θα παρει μια δουλεια μονο και μονο επειδη ανηκει στην ταδε παραταξη και χρηζει καλης μεταχειρησης
black_widow Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ναι αλλα ισως να δεις για πρωτη φορα(αν δεν εχει τυχει στην σχολη) να μενεις πισω επαγγελματικα σε προτασεις προσφορες κλπ γιατι μονο και μονο δεν ανηκεις καπου.Θα δεις ποσο ασχημα θα σου χτηπησει στο ματι οταν καποιος θα παρει μια δουλεια μονο και μονο επειδη ανηκει στην ταδε παραταξη και χρηζει καλης μεταχειρησης Kαι τη θεσούλα στο μεταπτυχιακό φυσικά... Καλά τα χαρτιά, οι πιστοποιήσεις και τα σχετικά τυπικά προσόντα αλλά σαν το βυσματάκι τίποτα!
child_me Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ναι αλλα ισως να δεις για πρωτη φορα(αν δεν εχει τυχει στην σχολη) να μενεις πισω επαγγελματικα σε προτασεις προσφορες κλπ γιατι μονο και μονο δεν ανηκεις καπου.Θα δεις ποσο ασχημα θα σου χτηπησει στο ματι οταν καποιος θα παρει μια δουλεια μονο και μονο επειδη ανηκει στην ταδε παραταξη και χρηζει καλης μεταχειρησης Αυτό είναι αλήθεια και δεν περιορίζεται μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά επεκτείνεται και στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα στα μεταπτυχιακά προγράμματα. Ως γνωστόν στα ελληνικά πανεπιστήμια, όσοι ήταν σε κόμματα σε προπτυχιακό επίπεδο, προωθούνται και γίνονται εννοείται δεκτοί, χώρις να πληρούν τις περισσότερες φορές αρκετές από τις τυπικές προϋποθέσεις. @black_widow το ίδιο είπαμε ρε συ
sno0py Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Αυτό είναι αλήθεια και δεν περιορίζεται μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά επεκτείνεται και στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα στα μεταπτυχιακά προγράμματα. Ως γνωστόν στα ελληνικά πανεπιστήμια, όσοι ήταν σε κόμματα σε προπτυχιακό επίπεδο, προωθούνται και γίνονται εννοείται δεκτοί, χώρις να πληρούν τις περισσότερες φορές αρκετές από τις τυπικές προϋποθέσεις. true story sorry που το παρελειψα και μου θυμισε ιστορια απο πολυ κοντινο μου προσωπο.
teo64x Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ως γνωστόν στα ελληνικά πανεπιστήμια, όσοι ήταν σε κόμματα σε προπτυχιακό επίπεδο, προωθούνται και γίνονται εννοείται δεκτοί, χώρις να πληρούν τις περισσότερες φορές αρκετές από τις τυπικές προϋποθέσεις. Εφόσον, αγαπητή child me, πέφτεις κι εσύ στο τρυπάκι των απαράδεκτων γενικεύσεων, θα ήθελα να μου αναφέρεις υπεύθυνα τι μπορεί να φοβάται ή σε τι μπορεί να προσβλέπει ένα "αφεντικό" όταν παρουσιάζεται μπροστά του η επιλογή να προσλάβει κάποιον που ανήκει ή στηρίζει ένα κόμμα του 5% ή του 7% (δεδομένου ότι τα 3 ελληνικά κόμματα που έχουν αυτό το ποσοστό δεν είχαν ποτέ κάποιο υπουργείο). Αν δε μπορείς, θα μπορούσες (για το καλό όσων διαβάζουν τη συζήτηση) να μην κάνεις ανεύθυνες γενικεύσεις;
anterovgaltis Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Τελικα που υπαρχει διαφωνια? Στο αν πρεπει να υπαρχει συνδικαλισμος, στο αν πρεπει οι διαφορες ομαδες να εχουν πολιτικες προεκτασεις ή κομματικες? Να καταλαβουμε για ποιο πραγμα συζηταμε...
rotten crusader Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Η αρχική διαφωνία νομίζω ότι ήταν στο αν προσφέρουν κάτι οι παρατάξεις-που αποτελούν προέκταση βουλευτικών κομματων,άσχετα αν μερικές θέλουν να το παίξουν ανεξάρτητες-μέσα στα πανεπιστήμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.