Προς το περιεχόμενο

Φοιτητικές Εκλογές

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικα, δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Η κομματοκρατεια η η απαθεια? Το ειπα και πριν και θα το ξαναπω και τωρα, εσεις που δεν συμμετεχετε (και δεν εννοω στις εκλογες αλλα γενικα σε συνδικαλιστικες ενεργειες και κινησεις για το καλο του Πανεπιστημιου) τι κερδιζετε? Σοβαρα τωρα, αντι να κλαψουριζετε για αυτην την καταντια μηπως θα ηταν καλυτερο να οργανωθειτε μηπως και αλλαξει κατι? Δυστυχως και εσεις βαζετε το χερακι σας στην διαιωνιση του προβληματος.

Υ.Γ Και οχι δεν ανηκω σε καμια κομματικη παραταξη.

Δημοσ.
Πραγματικα, δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Η κομματοκρατεια η η απαθεια? Το ειπα και πριν και θα το ξαναπω και τωρα, εσεις που δεν συμμετεχετε (και δεν εννοω στις εκλογες αλλα γενικα σε συνδικαλιστικες ενεργειες και κινησεις για το καλο του Πανεπιστημιου) τι κερδιζετε? Σοβαρα τωρα, αντι να κλαψουριζετε για αυτην την καταντια μηπως θα ηταν καλυτερο να οργανωθειτε μηπως και αλλαξει κατι? Δυστυχως και εσεις βαζετε το χερακι σας στην διαιωνιση του προβληματος.

Υ.Γ Και οχι δεν ανηκω σε καμια κομματικη παραταξη.

Στις σχολες πρεπει να καταλαβεις μπαινουμε για να σπουδασουμε οχι για να γινουμε φερεφωνα κανενος αν θες κυριε μου συνδικαλιστικες ενεργειες που θα εχουν σχεση με καποιο κομμα μπορεις εκτος σχολης δεν μπορω να καταλαβω γιατι μεσα.

Αν θες σωστες συνδικαλιστικες ιδεες και ενεργειες μεσα στην σχολη ειπαμε ας παψει οποιαδηποτε σχεση οποιασδηποτε κομματικης παραταξης(οπως εχουν τα πραγματα διαλυση ολων σχεδον και δημιουργια καινουργιων) με τις φοιτητικες παραταξεις και τοτε θα γινει η αρχη.

Δημοσ.
Πραγματικα, δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Η κομματοκρατεια η η απαθεια?

Το να απέχεις από τα κόμματα και τις παρατάξεις τους, με την έννοια του να μην είσαι στρατιωτάκι τους, δεν σημαίνει ότι θεωρείται απάθεια.

Μπορείς να ασχολείσαι, να διαβάζεις εφημερίδες, να παρακολουθείς ΓΣ αλλά να μην τους δίνεις πολύ αέρα και πολύ περισσότερο να μην κάνεις αυτά που κάνουν αυτοί.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο φοιτητής είναι να γνωρίζει τα πραγματικά κίνητρα που κρύβονται πίσω από τα ωραία προσωπεία τους.

Το παίζουν και φιλαράκια σε όλους αυτοί, δεν έχουν μέτρο.

Δημοσ.

Αφού συνειδητά με βάζεις "στο τσουβάλι", φίλε sno0py, θεωρώ δεδομένο πως διαθέτεις τουλάχιστον τη στοιχειώδη νοημοσύνη που απαιτείται για να κατανοήσεις ότι έως τώρα, οι παρευρισκόμενοι σ' αυτό το thread με έχουν αποκαλέσει γλείφτη, βολεμένο, εμετικό, ρουσφετολόγο και άλλα. Επομένως, ελπίζω να γίνεται κατανοητό (κυρίως προς τους mods αυτού του section και λιγότερο προς τους συνομιλητές) ο λόγος για τον οποίο (εφόσον συνειδητά έχει γίνει προσβολή προς το πρόσωπό μου) δεν εγγυώμαι ότι δε θα αρχίσω να ανταποδίδω κι εγώ (μαζικά ή προσωπικά) τέτοιου επιπέδου προσβολές, εκτός φυσικά από την περίπτωση που τα ποστ σας διαγραφούν ως flame starting, ή πάρετε warning ή ban - δηλαδή στην περίπτωση που δω στην πράξη ότι τέτοιες προσβολές όντως δεν επιτρέπονται σ' αυτό το thread.

Yπαρχει να σας ξυλωσουν απο τις σχολες να κοπουν κ τα περα δοθε με τα κομματα

Φίλε sno0py, το να "μας" ξηλώσουν (φαντάζομαι οι παρατάξεις έβαλαν τραμπούκους στην αίθουσα όπου διδασκόταν το μάθημα της ελληνικής γλώσσας), όσο δημοκρατικό και μη φασιστικό κι αν ακούγεται (ο σαρκασμός δε χρεώνεται παραπάνω, μην ανησυχείς), έτσι αόριστα που το θέτεις, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στο οποίο θα κολλήσει. Το πρόβλημα αυτό είναι ότι δεν κάνεις σαφές σε ποιο από τα σημεία που απαρίθμησα σε προηγούμενο ποστ μου θα μπαίνει η απαγόρευση. Πιθανόν εσύ, που προτείνεις αυτή την πρακτικότατη και δημοκρατικότατη λύση (φαντάζομαι θα υπάρχει και ειδική ομάδα καταστολής έξω από κάθε σχολή για όποιον την παραβεί), θα μπορείς να μας διαφωτίσεις σαφώς σε ποιο σημείο θα γίνει αυτή η πραγματικά εμπνευσμένη τομή.

Επίσης, δεν ισχύει το ότι όσοι είναι υπέρ των παρατάξεων είναι πάντα μέλη των παρατάξεων. Παραδείγματα δε χρειάζεται να αναφέρω (ούτε θα είχε νόημα να αραδιάζω μικρά ονόματα), απλά δηλώνω ότι τα έχω (και ελπίζω ότι θα υπάρξει ένα στοιχειώδες πνεύμα εμπιστοσύνης στη συζήτηση ώστε να το δεχτείς ως αληθές).

Οχι δεν είναι θέμα ελευθερίας λόγω μη το γυρίζεις εκεί.Είναι θέμα γούστου κ προτιμήσεων.Βρίσκω γενικώς όλες τις παρατάξεις μέσα στο χώρους ΑΕΙ-ΤΕΙ τους μεν κυβερνητικούς ως βολεψάκιδες τους δε αριστεροπαρεμφερείς σαν δήθεν σωτήρες και αφυπνητές(Σαν τους ιεχωβάδες με το ΞΥΠΝΑ πχ),θεωρώ γενικώς οτι προσβάλλουν την νοημοσύνη μου κ την αισθητική μου.Δηλαδή αν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις μέσα εκεί δε θα υπήρχε ελευθερία λόγου;Η τώρα που είναι υπάρχει αυτή η υποτιθέμενη ελευθερία;B)

Με συγχωρείς, φίλε De@th L0rd, αλλά θα ήταν αυτοκτονική πράξη να καταργηθεί ο οργανωμένος συνδικαλισμός για ...αισθητικούς λόγους. Θα ήθελα ειλικρινά να μου πεις κι εσύ σε ποιο από τα σημεία που απαρίθμησα διαφωνείς (πού δηλαδή λες "αυτό είναι βλακεία" και πού το γυρνάς στο "αυτό όμως πρέπει να γίνει") ώστε να καταλάβω από τι βάση μιλάς και τι περίπου προτείνεις.

Χαίρομαι, πάντως, που έκανες αυτό το διαχωρισμό (παρόλο που διαφωνώ, καθώς τον θεωρώ εν μέρει άστοχο), γιατί βελτιώνει την εντύπωση που μου δημιούργησαν οι (πιο) μαζικοί χαρακτηρισμοί που έκανες στην αρχή του thread (έστω κι αν οι απόψεις σου παραμένουν οι ίδιες).

Δημοσ.

Δεν ξέρω,μήπως έχ προειδοποίσει για όσα θα έρθουν,και έχει επαληθευθεί?Μήπως έχει αναγκάσει και τις υπόλοιπες παρατάξεις για να το παίξουν εξίσου ενεργές,να προβάλουν και αυτές ενστάσεις,και γενικά να μιλήσουν πολιτικά?Και γιατί όλες προσπαθούν να "γελοιποιισουν" τι δράση και τα λεγόμενα του αντιλόγου,αν δε προσφέρει τίποτα?ε?έκατσες ποτε να σκεφτείς τίποτα από όσα γράφω?είχες ποτε παρόμοιους προβληματισμούς?η μήπως αβίαστα απέρριψες κάθε ενδοπανεπιστημιακή δράση?

Δημοσ.
Το να απέχεις από τα κόμματα και τις παρατάξεις τους, με την έννοια του να μην είσαι στρατιωτάκι τους, δεν σημαίνει ότι θεωρείται απάθεια.

Μπορείς να ασχολείσαι, να διαβάζεις εφημερίδες, να παρακολουθείς ΓΣ αλλά να μην τους δίνεις πολύ αέρα και πολύ περισσότερο να μην κάνεις αυτά που κάνουν αυτοί.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο φοιτητής είναι να γνωρίζει τα πραγματικά κίνητρα που κρύβονται πίσω από τα ωραία προσωπεία τους.

Το παίζουν και φιλαράκια σε όλους αυτοί, δεν έχουν μέτρο.

Δεν θα διαφωνήσω. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερη η κατάσταση αν υπήρχε ουσιαστικά π.χ μόνο η ΔΑΠ στη σχολή (αρκετές σχολές είναι έτσι). Το να μιλήσουμε για ακκομάτιστες ανεξάρτητες παρατάξεις (αν και κάποιοι ήδη υποστήριζουν πως είναι ανεξάρτητοι, κατά πόσο είναι άλλο θέμα) και αυτοοργάνωση τον φοιτητών, άλλο πράγμα. Ίσως θα ήταν καλύτερα, αν και πάλι δεν ξέρω πόσοι θα συμμετείχαν ενεργά.

Δημοσ.

teo64x Σου εχω απαντησει νομιζω απορω γιατι εχεις ακομα αποριες...

Στο σχολειο δεν ειχαμε τραμπουκους την ωρα του μαθηματος συμβαιναν τετοια σε σας?

Ετσι στην ορθογραφια σου βαζω 10!Ετσι να βλεπεις το δεντρο οχι το δασος.

Εχεις τετοια ξυλινη πολιτικη γλωσσα που ειναι λες και ακουω πολιτικο σε τηλεοπτικο πανελ που απανταει με σκοπο να τον καταλαβουν οσο τον δυνατον λιγοτεροι.

btw κοιταξε να δεις τι κακο εχουν κανει οι "κομματικες" παραταξεις μεσα στην σχολη με τον οσο πιο αντικειμενικο τροπο μπορεις και ισως να δεις πραγματα που δεν εβλεπες κατω απο την μυτη σου τοσα χρονια.

Δημοσ.

Τα επιθετικής φύσης μηνύματα δεν συμβάλλουν στην εξέλιξη της κουβέντας, ειδικά αν η επιθετικότητά τους αιτιολογείται βάσει των πολιτικών πεποιθήσεων αυτών με τους οποίους διαφωνούμε.

Ένας έφαγε ήδη μπαν, κάντε τα κουμάντα σας τεσπά.

Δημοσ.
nick[;2709764'']Δεν θα διαφωνήσω. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερη η κατάσταση αν υπήρχε ουσιαστικά π.χ μόνο η ΔΑΠ στη σχολή (αρκετές σχολές είναι έτσι). Το να μιλήσουμε για ακκομάτιστες ανεξάρτητες παρατάξεις (αν και κάποιοι ήδη υποστήριζουν πως είναι ανεξάρτητοι, κατά πόσο είναι άλλο θέμα) και αυτοοργάνωση τον φοιτητών, άλλο πράγμα. Ίσως θα ήταν καλύτερα, αν και πάλι δεν ξέρω πόσοι θα συμμετείχαν ενεργά.

Όχι, να μην ήταν η "ΔΑΠ" στη σχολή. Να ήταν για παράδειγμα η "Ένωση Φοιτητών ΕΜΠ" ή η "Πανελλήνια Ένωση Φοιτητών".

Αφού ο ρόλος τους είναι η προάσπιση των συμφρόντων των φοιτητών και ο αγνός συνδικαλισμός, ποιός ο λόγος να είναι χρωματισμένες? Πόσο μάλλον να είναι παραρτήματα κομμάτων...Ε, αυτό έχει φάει τα Πανεπιστήμια και την Ελλάδα γενικότερα.

Η ουσία είναι σε αυτό που λες:

"Ίσως θα ήταν καλύτερα, αν και πάλι δεν ξέρω πόσοι θα συμμετείχαν ενεργά."

Αν δεν υπήρχε ψωμί, βόλεμα, ρουσφέτι και υποσχέσεις του μέλλοντος για καρέκλα(από δημόσιο οργανισμό μέχρι βουλευτική και υπουργική θέση) θα ήταν λίγοι αυτοί που θα ασχολούνταν, πράγμα που προκύπτει από το δήθεν ενδιαφέρον για τους φοιτητές. Ακόμη και έτσι είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.

Δημοσ.
teo64x Σου εχω απαντησει νομιζω απορω γιατι εχεις ακομα αποριες...

Στο σχολειο δεν ειχαμε τραμπουκους την ωρα του μαθηματος συμβαιναν τετοια σε σας?

Ετσι στην ορθογραφια σου βαζω 10!Ετσι να βλεπεις το δεντρο οχι το δασος.

Εχεις τετοια ξυλινη πολιτικη γλωσσα που ειναι λες και ακουω πολιτικο σε τηλεοπτικο πανελ που απανταει με σκοπο να τον καταλαβουν οσο τον δυνατον λιγοτεροι.

btw κοιταξε να δεις τι κακο εχουν κανει οι "κομματικες" παραταξεις μεσα στην σχολη με τον οσο πιο αντικειμενικο τροπο μπορεις και ισως να δεις πραγματα που δεν εβλεπες κατω απο την μυτη σου τοσα χρονια.

Όταν λες ότι μου απάντησες, με αφήνεις να καταλάβω ότι διαφωνείς είτε στο σημείο να γίνεται αναφορά κομμάτων σε δημόσιο χώρο, είτε "κάπου" παρακάτω (πχ να υπάρχουν καν κόμματα, κοινοβούλιο, δημοκρατία, κράτος, πλανήτης; ). Αν θεωρήσουμε ότι η διαφωνία έγκειται στην αναφορά κομμάτων, τότε δεν καλύπτουμε την περίπτωση να περνάνε κάποιοι τη γραμμή ενός κόμματος ως ανεξάρτητη άποψη (άρα να γίνεται ό,τι και τώρα, απλά χωρίς να ξέρεις πώς λέγεται αυτό που διάλεξες). Εκτός, βέβαια, αν προτείνεις κάποια εναλλακτική λύση τύπου να τσεκάρουμε ποιος ψηφίζει κόμματα και ποιος λευκό στις βουλευτικές εκλογές και να δίνουμε δικαίωμα γνώμης μόνο στους τελευταίους. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονται το ένα πιο περίεργο από το άλλο, σε παρακαλώ να μου διατυπώσεις εσύ σαφώς το τι έχεις το μυαλό σου για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό που επιθυμείς, ώστε να μη χρειάζεται να γεμίζω τα κενά με υποθέσεις.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ορθογραφία και τη γλώσσα μου. Λυπάμαι αν σου δημιουργώ την αίσθηση ότι γράφω έτσι ώστε να μη γίνομαι κατανοητός. Αν όντως ισχύει αυτό, ίσως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ζητήσεις από κάποιο μεγαλύτερο να σου κάνει συντακτική ανάλυση. Αν δεν ισχύει και το λες για αστείο, δεκτό το αστείο σου.

Τέλος, κρίνω το συνδικαλισμό και την προσφορά του όχι μόνο με βάση το αν θα χάσω ή όχι ένα εργαστήριο, αλλά με βάση την παγκόσμια ιστορία (όσο μακρινό και αδιάφορο κι αν σου ακούγεται). Και, όπως είπα πριν, θα ήμασταν αρκετά χειρότερα σε πολλά τμήματα αν δεν είχε έρθει να μας πει κάποιος (στο πρώτο κιόλας έτος) "ξέρετε, αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν αν πάτε μερικά άτομα από το έτος σου σε εκείνο το γραφείο και διαμαρτυρηθείτε" (όχι "αν μας ψηφίσετε") - και όντως γινόταν.

Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη αν δεν απαντώ σε όλους, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή αδυνατώ να απαντώ σε κάθε μου ποστ προς όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο thread. Αν κάποιος ρώτησε κάτι που το προσπέρασα και ζητάει απάντηση, παρακαλώ με ειλικρίνεια να επιμείνει για να το προσέξω.

Δημοσ.

Ενώ αν όλα αυτά γινόταν από ανεξάρτητες συνδικαλιστικές οργανώσεις και όχι από κομματόσκυλα και ρουσφετολόγους θα ήταν μικρότερη η αξία τους.

Όσον αφορά το "οχι αν μας ψηφίσετε".......... έτσι λένε και οι πολιτικοί, αλλά όποτε βρουν ευκαιρία θα τα πιάσουν! Και εκείνοι για το καλό των πολιτών κάνουν ότι κάνουν, τι νομίζεις, παίζουν? Και θα ζητήσουν την ψήφο προεκλογικά με το αιτιολογικό "Μα εγώ προσπάθησα, αγωνίστηκα"

Άρα, εκ των πραγμάτων αυτό δεν μετράει.

Ως προς το ΥΓ, αδιαφορώ πλήρως, απλά αναδεικνύω την υπέρτατη...μπιπ μπιπ ...μερικών ποστς που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Δεν ζητώ απάντηση γιατί η ερώτηση είναι ρητορική και αφορά τα υπόλοιπα μέλη και τους αναγνώστες του thread.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Όταν λες ότι μου απάντησες, με αφήνεις να καταλάβω ότι διαφωνείς είτε στο σημείο να γίνεται αναφορά κομμάτων σε δημόσιο χώρο, είτε "κάπου" παρακάτω (πχ να υπάρχουν καν κόμματα, κοινοβούλιο, δημοκρατία, κράτος, πλανήτης; ). Αν θεωρήσουμε ότι η διαφωνία έγκειται στην αναφορά κομμάτων, τότε δεν καλύπτουμε την περίπτωση να περνάνε κάποιοι τη γραμμή ενός κόμματος ως ανεξάρτητη άποψη (άρα να γίνεται ό,τι και τώρα, απλά χωρίς να ξέρεις πώς λέγεται αυτό που διάλεξες). Εκτός, βέβαια, αν προτείνεις κάποια εναλλακτική λύση τύπου να τσεκάρουμε ποιος ψηφίζει κόμματα και ποιος λευκό στις βουλευτικές εκλογές και να δίνουμε δικαίωμα γνώμης μόνο στους τελευταίους. Επειδή όλα αυτά μου ακούγονται το ένα πιο περίεργο από το άλλο, σε παρακαλώ να μου διατυπώσεις εσύ σαφώς το τι έχεις το μυαλό σου για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό που επιθυμείς, ώστε να μη χρειάζεται να γεμίζω τα κενά με υποθέσεις.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ορθογραφία και τη γλώσσα μου. Λυπάμαι αν σου δημιουργώ την αίσθηση ότι γράφω έτσι ώστε να μη γίνομαι κατανοητός. Αν όντως ισχύει αυτό, ίσως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ζητήσεις από κάποιο μεγαλύτερο να σου κάνει συντακτική ανάλυση. Αν δεν ισχύει και το λες για αστείο, δεκτό το αστείο σου.

Τέλος, κρίνω το συνδικαλισμό και την προσφορά του όχι μόνο με βάση το αν θα χάσω ή όχι ένα εργαστήριο, αλλά με βάση την παγκόσμια ιστορία (όσο μακρινό και αδιάφορο κι αν σου ακούγεται). Και, όπως είπα πριν, θα ήμασταν αρκετά χειρότερα σε πολλά τμήματα αν δεν είχε έρθει να μας πει κάποιος (στο πρώτο κιόλας έτος) "ξέρετε, αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν αν πάτε μερικά άτομα από το έτος σου σε εκείνο το γραφείο και διαμαρτυρηθείτε" (όχι "αν μας ψηφίσετε") - και όντως γινόταν.

Ημουν τελειως ξεκαθαρος στις αποψεις μου ειμαι αντιθετος στα κομματα μεσα στην σχολη δεν χρειαζεται να σου γραψω κατεβατο...την ουσια σου λεω.

θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιεις ουσιαστικες προτασεις και οχι μακροπεριοδες.

Και τελος μονο αν εβλεπες με ποιες αποψεις εχω συμφωνησει εδω μεσα δεν θα ειχες καμια απορια για τα οσα λεω.

Δημοσ.
Ημουν τελειως ξεκαθαρος στις αποψεις μου ειμαι αντιθετος στα κομματα μεσα στην σχολη δεν χρειαζεται να σου γραψω κατεβατο...την ουσια σου λεω.

θα ηταν προτιμοτερο να χρησιμοποιεις ουσιαστικες προτασεις και οχι μακροπεριοδες.

Εφόσον δε βλέπεις την ουσία αυτών που λέω και δε μου παρουσιάζεις με σαφήνεια τους τρόπους με τους οποίους πιστεύεις ότι θα επιτευχθεί αυτό που ζητάς και τα όρια στα οποία θα συμβαίνει αυτό (τα οποία προφανώς δεν έχεις κατανοήσει πόσο λεπτά είναι), δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να συνεχίσω το διάλογο μαζί σου σ' αυτό το κλίμα - μέχρι, βεβαίως, να αποφασίσεις να μου απαντήσεις όπως σου ζητάω.

Οι απαξιωτικές σου φράσεις περί μήκους των προτάσεων και των λεγομένων μου είναι, πιστεύω, γελοίες στα μάτια των ατόμων των οποίων η άποψη με ενδιαφέρει (μερικοί από αυτούς, δε, κάνουν ποστ που τυπωμένα θα έφταναν κυριολεκτικά ως το ταβάνι μου), επομένως καλό (για σένα) θα ήταν να κατανοήσεις ότι δε λες κάτι ουσιαστικό με αυτή σου την πρόταση.

Δημοσ.
Ενώ αν όλα αυτά γινόταν από ανεξάρτητες συνδικαλιστικές οργανώσεις και όχι από κομματόσκυλα και ρουσφετολόγους θα ήταν μικρότερη η αξία τους.

Όσον αφορά το "οχι αν μας ψηφίσετε".......... έτσι λένε και οι πολιτικοί, αλλά όποτε βρουν ευκαιρία θα τα πιάσουν! Και εκείνοι για το καλό των πολιτών κάνουν ότι κάνουν, τι νομίζεις, παίζουν? Και θα ζητήσουν την ψήφο προεκλογικά με το αιτιολογικό "Μα εγώ προσπάθησα, αγωνίστηκα"

Άρα, εκ των πραγμάτων αυτό δεν μετράει.

Με βρίσκεις σύμφωνο,σε όλα όσα προείπες Teaser.Ήταν σκέψεις που βαριόμουν να συγκροτήσω κ να πληκτρολογήσω.Είχε γίνει και στη σχολή μου με το παρόμοιο ακρωνύμιο της Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών (Α.Σ.Η.) ,μια συνδικαλιστική οργάνωση ονομαζόμενη Α.Κ.Η (Ανεξάρτητη Κίνηση ηλεκτρονικών).Ε λοιπόν παρόλη την ιδεολογία που πρόβαλε και πράγματα που έκανε πολύ πριν την εκλογική περίοδο,πάτωσε με 15 κάτι ψήφους (με τη δική μου μέσα) επειδή δεν είχε ωραίες γκόμενες,ταξίδια στη μύκονο,διαδηλώσεις για τα μάτια του κόσμου κ γενικώς "εφέ".Και άκουσα για παρόμοιες κινήσεις σε πολλές άλλες σχολές οι οποίες είχαν όμοια κατάληξη.

Σε ένα μέρος ευθύνεται το μίσος που θρέφω για τη μαζοποίηση κ προβατοποίηση που κόμματα και θρησκείες προσφέρουν,δηλ. ο προβατοαναθρεμμένος και χαζός φοιτητής προτιμάει ταξίδια στη μύκονο,καγκουροπάρτυ και συναφή αλλά απαξιεί να ασχοληθεί με καίρια θέματα γιατί εκεί δεν υπάρχει διασκέδαση αλλά ζόρι.Ε λοιπόν όταν βγεί αυτός και θέλει να έχει κ άποψη για τα τεκτενόμενα στη σχολή φταίω εγώ να του προκαλέσω ελαφριές σωματικές βλάβες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...